Master în informatică aplicată în domeniul sănătății

Generalități

Programul de descriere

Scopul programului postuniversitar este de a prezenta o analiză cuprinzătoare, înaltă și modernă a diferitelor aplicații ale informaticii și informaticii către serviciile de sănătate și consolidarea capacităților a) pentru a înțelege cele mai frecvente probleme și provocări, b) a parametriza și analiza soluțiilor eficiente și durabile și c) sinteza soluțiilor propuse în mediile clinice existente și observarea simultană a efectelor și a rezultatelor.

Investim în cunoștințe, înțelegere și dezvoltarea competențelor prin laboratoarele virtuale (ahi.vlab.ouc.ac.cy) ale Programului postuniversitar.

Grupuri

Titularii de calificări universitare în domeniul sănătății și informaticii cu experiență profesională sau orientare profesională în medii clinice și / sau în sectorul sănătății.

Structura programului

Modulele de învățare la distanță. 8 Module educaționale de 16 săptămâni (8 x 10 ECTS) și teze de diplomă (1 x 20 ECTS). Total 100 de ECTS. Fiecare modul include prelegeri săptămânale, întâlniri de consiliere în grup, lucrări intermediare, lucrări finale și examene finale.

Subiecte coduri TS
Sisteme informatice în sistemele naționale de sănătate - Sisteme informaționale pentru spitale ECT 512
Prezentare generală și evaluare standarde

Personal didactic

Grupul academic interdisciplinar (medici, asistente medicale, cercetători în domeniul informaticii, ingineri de calculator și ingineri de software, manageri de sănătate, experți în probleme precum economia sănătății și etica în sănătate).

studenți

Titularii de titluri universitare în domeniul sănătății și / sau informaticii cu experiență profesională și / sau orientare profesională în medii clinice și / sau medii de proiectare / furnizare / evaluare a serviciilor de sănătate și / sau aplicații industriale conexe, vânzări etc. pregătirea teoretică pentru participarea la acest program și posibilitatea de a folosi cunoștințele și abilitățile pe care le vor câștiga prin intermediul acestuia. Deținătorii de diplome academice din alte discipline (alte facultăți de științe, politehnică, economie, administrație, drept, etc.) nu sunt excluse, dar se așteaptă să depună eforturi suplimentare pentru dobândirea cunoștințelor necesare pentru înțelegerea și consolidarea modulelor tematice ale postuniversitar program pentru care nu au cunoștințe de bază de licență.

aplicații

Aplicațiile pot fi depuse numai electronic, pe site-ul web al Universității la: https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EN#

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

As the second public University, established in 2002, the Open University Cyprus (OUC) aims to fill an important gap in the Cypriot higher education system, offering accredited distance learning degre ... Citeste mai mult

As the second public University, established in 2002, the Open University Cyprus (OUC) aims to fill an important gap in the Cypriot higher education system, offering accredited distance learning degrees at all levels (undergraduate, master and doctoral). Building on its origins as the country’s only University dedicated to distance education, OUC is growing quickly in academic stature and overall reputation. Today’s challenging realities have widened OUC’s horizons, helping to bring Cyprus near towards its strategic goal: to be established as a regional educational and research center and hub for international scholars and students alike in the Eastern Mediterranean basin. Citește mai puţin