Master în farmacologie

Generalități

Programul de descriere

  • Un program post-bacalaureat de un an care conduce la gradul de MS în Farmacologie.
  • Proiectat pentru cei interesați să-și îmbunătățească acreditările pentru a obține admiterea la o școală medicală sau stomatologică.
  • Mărimea clasei este menținută la mai puțin de 35 de ani pentru a crea o legătură mai personală între studenți
  • Elevii din programul nostru de MS ia scoala de medicina de-al doilea an de cursuri de farmacologie medicala (invatat separat intr-o secventa diferita).
  • Toate cursurile postuniversitare sunt predate în cadrul Școlii de Medicină de către Facultatea Medicală cu normă întreagă.
  • Performanța de succes va îmbunătăți în mod semnificativ acreditările pentru a fi aplicate la o școală medicală sau stomatologică.
  • Elevii care au luat MCAT a doua oară după finalizarea programului nostru SM în perioada 2009-2013 au crescut semnificativ scorul MCAT cu 3,5 ± 1,8 (n = 47, P
  • În ultimii 5 ani, 78,5% din absolvenții de farmacologie din MS au obținut admitere în școala medicală, dentară sau postuniversitară (113/144 de studenți pentru clasele care au absolvit în perioada 2013-2017).


Obiective

  • Pentru a instrui elevii în principiile care stau la baza disciplinei de farmacologie.
  • Pentru a învăța abordarea, rațiunea și metodele necesare pentru a proiecta și efectua cercetări în farmacologie.

Tulane a devenit prima instituție națională de cercetare care a integrat serviciul public în curriculum-ul său de bază pentru studenți în 2006. Acum, întreaga comunitate universitară, inclusiv școli de arhitectură, afaceri, drept, arte liberale, medicină, sănătate publică și medicină tropicală, Inginerie și Asistență Socială - se angajează în serviciul public.

Serviciul public este de o importanță deosebită pentru cei care intră în programul nostru de master de un an pentru că furnizarea unui istoric al unui serviciu public important sau comunitar a devenit o condiție prealabilă pentru admiterea în majoritatea școlilor medicale din SUA. Elevii sunt așteptați să treacă dincolo de sfera academică și să lucreze într-o comunitate pentru a îmbunătăți sănătatea unei populații. Acesta este "ce medicament este vorba".

Ca urmare, o cerință esențială a programului nostru de Master în farmacologie este faptul că studenții oferă servicii publice sau comunitare medie de cel puțin 1 oră pe săptămână sau 12 ore pe semestru. În anul universitar 2017-18, studenții din programul nostru de masterat în farmacologie au efectuat peste 2167 de ore de serviciu public în zona New Orleans (cu o medie de 68 de ore pe elev pentru anul universitar).

Tulane are un centru de servicii publice care ajută la conectarea studenților cu numeroși parteneri din comunitate

Tulane stabilește standardul pentru serviciul public pentru următoarea generație de universități. Când primiți o educație Tulane, veți obține ceva în plus față de activitățile de servicii comunitare pe care majoritatea celorlalte instituții nu le oferă. Studenții noștri obțin o experiență educațională unică, care poate fi găsită numai în New Orleans. Doar la Tulane.


Cerințe de diplomă

Track Thesis: Studenții sunt obligați să finalizeze cu succes cel puțin 26 de ore de curs de cursuri, 4 ore de credit pentru Masters Thesis Research, și să completeze cerințele pentru o teză de masterat. Teza se va baza pe cercetări de laborator sau de bibliotecă (subiectul va fi ales de către student în consultare cu consilierul și comitetul de teze).


Non-Thesis Track: Elevii sunt obligați să finalizeze cu succes un minim de 30 de ore de credit de cursuri, inclusiv 4 cursuri elective (8 ore de credit) în semestrul de primăvară.


Serviciul comunitar: O experiență comunitară sau publică a devenit o condiție prealabilă pentru admiterea în majoritatea școlilor medicale din SUA. Elevii trebuie să completeze un minim de 1 oră de serviciu în folosul comunității pe săptămână sau de minimum 12 ore pe semestru. Documentație


Curriculum

Semetrul din toamnă

* Cursurile încep 27 august 2018

** Necesită înregistrarea concurentă pentru Principiile de Farmacologie sau finalizarea în prealabil a Fiziologiei Medicale

Semestrul de primavara

- studenții de masterat pe parcursul non-tezei trebuie să ia toate cele 4 electives enumerate mai jos; Cei de la Thesis Track trebuie să ia 2 din cele 4 electives.

Elevii de primăvară


Cerințe de admitere

Candidații pentru admitere trebuie să fi îndeplinit cu succes cerințele pentru un grad de bacalaureat, inclusiv de lucru de bază în biologie și chimie. Scorul competitiv pentru admitere este un GPA de ≥3,0 și fie un scor MCAT cumulat de 500 (sau un scor MCAT mai vechi: 27) sau mai mare, un scor mediu DAT de 18 sau mai mare sau un scor mediu GRE de 300 sau mai mare.


cerere

O aplicație la Master of Science în farmacologie program de absolvent de grad trebuie să fie însoțită de o taxă de 50 dolari. Taxa nu este rambursabilă. Aplicațiile pentru anul universitar următor ar trebui să fie primite până la data de 15 iunie 2018. Cu toate acestea, cererile vor fi revizuite în momentul în care acestea sunt primite, motiv pentru care depunerea timpurie a cererilor este încurajată.

Aplicarea la programul MS

Aveți posibilitatea să creați un cont și să completați aplicația online accesând acest link la programul de studii postuniversitare al lui Tulane în Științele biomedicale.

Dacă trebuie să aveți întrebări cu privire la cererea dvs. sau la procesul de depunere a cererilor, vă rugăm să sunați la biroul de Științe Biomedicale la adresa 504-988-5226.


învățământ

Pregătirea cu normă întreagă pentru anul universitar 2018-19 este de 23.500 de dolari pentru a fi plătită în două semestre. Nu sunt disponibile clauze de scutire pentru acest program. Studenților li se vor percepe, de asemenea, următoarele taxe estimate pe bază de semestru: Serviciile de asistență academică ($ 400), activitățile studenților (120 $), Centrul de recreere Reily (150 $) și Student Health Services (320 $). Taxele pot fi modificate.

Taxele de absolvire a maestrului

Atunci când se aplică pentru absolvire, o taxă de gradul de 35.00 dolari este necesar.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty ... Citeste mai mult

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty actively engaged in biomedical research. The goal of the program is to train scientists in a collaborative scientific community driven by creativity and innovation. Tulane’s Graduate Program in Biomedical Sciences brings together some of the world’s most talented young people with nationally- and internationally-recognized teachers and researchers: all in the context of a vibrant city replete with opportunities both in and out of the lab and classroom. Citește mai puţin