Master în descoperirea drogurilor și siguranța

Generalități

Programul de descriere

Master în descoperirea drogurilor și siguranța

În programul de master în descoperirea și siguranța medicamentelor, veți examina interacțiunea dintre molecule și corpul uman dintr-o serie de perspective: chimice, medicale, toxicologice, farmacologice și genetice. Vă veți concentra pe o specializare care se potrivește intereselor dvs. specifice, în timp ce lucrați într-un mediu multidisciplinar, unde veți fi provocat să adresați întrebări cheie despre medicamentele viitorului. Șaizeci la sută dintre boli sunt încă incurabile, astfel încât există încă multe provocări pentru cercetători.

Programul pe scurt

Programul de master în descoperirea drogurilor și siguranța este un program de doi ani în valoare de 120 de EC. În acest timp, veți urma cursuri obligatorii în specializarea aleasă, plus un număr de cursuri opționale. Cercetarea proprie de laborator este o parte importantă a programului, pe care o efectuați într-unul dintre grupurile de cercetare participante. Mai mult, scrieți o teză de literatură pe un subiect în cadrul cercetării privind descoperirea drogurilor și siguranța și dobândiți abilități academice generale.


specializari:

 • Biomarkeri și analize chimice clinice
 • Chimie medicală computațională și toxicologie
 • Proiectarea și sinteza medicamentelor
 • Descoperirea drogurilor și găsirea țintei
 • Dispunerea drogurilor și evaluarea siguranței

Perspectivele de carieră


Absolvenții în domeniul descoperirii drogurilor și siguranței au perspective excelente de angajare și, în general, se pot aștepta să câștige un salariu bun. Acest program de Master deschide o serie întreagă de oportunități de carieră. Cele mai evidente sunt în cercetarea medicamentelor, industria farmaceutică și laboratoarele spitalicești, dar există și o mulțime de oportunități în cadrul institutelor de cercetare și agențiilor de inspecție guvernamentale.

Cercetare


Aproximativ 50% dintre absolvenți urmează o carieră în cercetare. În cadrul universității sau al unui institut de cercetare, puteți fi angajat ca doctorat. student. Timp de patru ani lucrați la propriile dvs. cercetări, care vor primi un doctorat. grad. Puteți obține un doctorat. gradul pe diverse subiecte, cum ar fi aplicarea sistemului imunitar împotriva cancerului sau influența enzimelor în bolile neglijate, cum ar fi afecțiunea africană de somn. După obținerea doctoratului, mulți absolvenți își continuă cariera în cercetare sau se regăsesc în funcții de conducere la universități, companii farmaceutice sau în agenții guvernamentale.

Desigur, nu trebuie să urmați un doctorat. grad. Cu diploma de master, puteți, de asemenea, să lucrați ca cercetător la o companie farmaceutică. Angajatorii din industria farmaceutică includ:

 • AstraZeneca
 • Novartis
 • Merck
 • Pfizer
 • Johnson & Johnson

Cerințele de admitere

Cerințele sunt împărțite în cerințele specifice și cerințele generale ale specialiștilor de specializare.

Cerințe specifice Programul de Master Discovery and Safety Drug

 • Studenți cu o educație preliminară olandeză
  Programul de master în descoperirea drogurilor și siguranța este deschis studenților:
  • cu diplomă de licență în științe farmaceutice / farmacochemie;
  • cu diplomă de licență în chimie;
  • cu diplomă de licență în științe naturale medicale;
  • care au urmat un program similar la o altă universitate;
  • cu o diplomă de licență într-o educație HBO olandeză relevantă;
  • cu suficientă cunoaștere a limbii engleze (nivel de examen olandez VWO).

 • Studenți HLO

 • Evaluare premaster pentru absolvenții HBO
  Dacă sunteți absolvent de HBO, nu trebuie să faceți o evaluare premasteră pentru a obține admiterea la programul de master în descoperirea și siguranța drogurilor. În schimb, coordonatorul Master al specializării pe care l-ați ales va ține un interviu de admisie cu dvs. Dacă îndepliniți toate cerințele, coordonatorul Master vă va oferi o declarație care să ateste că nu este necesar să faceți evaluarea premaster. Trimiteți această declarație cu formularul de solicitare.


 • Studenți cu studii internaționale preliminare
  Puteți obține o admitere directă la programul de Master Discovery și siguranță de droguri cu o diplomă de licență în științe farmaceutice sau chimie. Dacă dețineți o diplomă de licență într-o temă conexă precum Științele Biomedicale, este posibil ca mai întâi să vi se solicite să vă aduceți mai întâi cunoștințele la standard într-o serie de domenii, în funcție atât de specializarea în licență, cât și de descoperirea medicamentelor și Specializarea satefy pentru care aplici. Decizia cu privire la modul în care ar trebui să compensați orice lipsă în cunoștințele dvs. va fi luată în consultarea coordonatorului de specializare al Master-ului.
 • Cerințe generale de competență a limbii
  Vrije Universiteit Amsterdam solicită solicitanților internaționali să facă un test de limba engleză și să depună punctajele lor ca parte a cererii. Excepție fac studenții care și-au încheiat studiile în Canada, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Noua Zeelandă sau Australia sau care au obținut un bacalaureat internațional sau o diplomă de bacalaureat european.
Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over ... Citeste mai mult

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over 26,000 students from all over the world. Students and staff of 122 nationalities create a dynamic international academic community. The University distinguishes itself in research and education through four interdisciplinary themes: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World and Governance for Society. Curious about student life at VU Amsterdam? Click here to ask our International Student Ambassadors. Citește mai puţin