Master în cercetarea veterinară și știința și tehnologia alimentară

Generalități

Programul de descriere

despre

Oferim o pregătire avansată în domeniul cercetării în aspecte relevante în domeniul științelor veterinare și alimentare.

Amenințat la absolvenți în științe veterinare, știință și tehnologie alimentară și științe legate de viață (inginerie agronomică, biologie, biotehnologie, biochimie, farmacie, etc.).

Ce vă oferim

  • Cursuri postuniversitare specifice în Castilla y León.
  • Facultatea cu experiență vastă de cercetare.
  • Integrarea în grupuri de cercetare consolidate.
  • Sisteme și echipamente de cercetare optime pentru dezvoltarea practicilor.

oportunităţi de carieră

* ID în industria alimentară.

* Cercetare în medicină și chirurgie animală.

* Cercetarea în domeniul sănătății și reproducerii animalelor.

* Cercetare în producția de rumegătoare. Oferim o pregătire avansată în domeniul cercetării în aspecte relevante în domeniul științelor veterinare și alimentare.

Acces la programele de doctorat în "Cercetare aplicată în științele sănătății" și "Științe veterinare și alimentare" de la Universitatea din León.

competențe

Generală sau transversală

  • Elevii știu cum să aplice cunoștințele dobândite și abilitatea lor de a rezolva probleme în medii noi sau nefamiliare în contexte mai largi (sau multidisciplinare) legate de domeniul lor de studiu;
  • Elevii sunt capabili să integreze cunoștințele și să se confrunte cu complexitatea formulării judecății pe baza informațiilor care, în mod incomplet sau limitat, includ reflecții asupra responsabilităților sociale și etice legate de aplicarea cunoștințelor și judecăților lor;
  • Elevii știu să-și comunice într-un mod clar și lipsit de ambiguitate concluziile (și cunoștințele și motivele ultime care le susțin) către publicul specializat și nespecializat;
  • Elevii au abilitățile de învățare care le permit să continue studiile într-un mod care va fi în mare măsură auto-regizat sau autonom.

Sistemul de garantare a calității

Universitatea din León, conform liniilor directoare ale ENQUA (Asociația Europeană pentru Asigurarea Calității) care stabilește criteriile și criteriile europene de asigurare internă a calității în instituțiile de învățământ superior, a dezvoltat de ani de zile politica și proceduri interne pentru asigurarea calității instituției, angajamentul față de cultura calității prin strategii de îmbunătățire continuă și dezvoltarea procedurilor în serviciul instituției care permit implicarea tuturor agenților aceluiași.

În acest sens, Oficiul de Evaluare și Calitate (OEC) al Universității din León (ULE) a elaborat un Instrument de Sprijin pentru Urmărirea Titlurilor cu scopul principal de a furniza Comisii de Calitate ale Centrelor / Departamentelor / Institutele ULE ale unui instrument de gestionare internă a informațiilor care facilitează coordonarea și dezvoltarea adecvată a URMĂTOAREA titlurilor oficiale ale Universității din Leon.

În instrument, sunt disponibile informațiile necesare pentru a efectua:

  • Procesul de urmărire a gradelor oficiale atât la nivel intern, cât și extern, în conformitate cu criteriile stabilite de Agenția pentru Calitatea Sistemului Universitar din Castilla y León (ACSUCYL)
  • Decizia instituției.

Diferite tipuri de utilizatori au fost determinați pentru accesul la aplicație, pe baza funcției pe care o efectuează în procesul de monitorizare. În același mod, este posibil să se stabilească diferite niveluri de diseminare a informațiilor din titlurile oficiale ale ULE.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Citește mai puţin
León , Ponferrada + 1 Mai mult Mai Puțin