Master în biologie a sistemelor cu specializare în bioinformatică

Generalități

Programul de descriere

Progresele recente în biotehnologie ne-au revoluționat capacitatea de a înțelege sistemele biologice la mai multe straturi moleculare. Acest lucru deschide modalități puternice de a studia mecanismele care stau la baza sănătății și bolilor. Bioinformatica și biologia sistemelor oferă competențele necesare pentru a traduce datele biologice la scară largă în noi cunoștințe.

Despre program

Biologia sistemelor cu specializare în bioinformatică este un program de masterat interdisciplinar care combină domeniile biologiei, informaticii și statisticii. Programul oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aborda cu competență provocările de analiză a datelor din cercetarea biologică biomedicală și moleculară modernă.

Obiectivul studiilor tale

Programul de master durează doi ani și include cursuri aprofundate orientate spre cercetare în biologia sistemelor și bioinformatică. În prima parte a programului, veți studia cursuri avansate în bioinformatică, programare, proiectare experimentală și subiecte actuale de cercetare. În a doua parte, veți continua cu cursuri avansate în statistici multivariate, analiza datelor de expresie, analiza rețelei și biologia sistemelor. În timpul celei de-a treia părți a programului, veți studia următoarea generație de secvențializare a datelor, pregătirea bibliotecii și controlul calității. Împreună, acest lucru vă oferă o bază solidă în metodologiile de cercetare utilizate în bioinformatică și biologia sistemelor.

Programul este încheiat cu un proiect de masterat (45 de credite) în al doilea an. În acest proiect, veți formula și rezolva o problemă de cercetare relevantă, permițându-vă să combinați cunoștințele teoretice și abilitățile practice. Lucrarea proiectului de licență este realizată independent sub îndrumarea unui supervizor calificat de la University of Skövde . Lucrarea poate fi efectuată la universitate, la una dintre companiile noastre partenere sau la alte universități, companii sau institute de cercetare.

Biologia sistemelor cu specializare în bioinformatică este un program internațional, iar cursurile se desfășoară în limba engleză.

După finalizarea studiilor

În prezent există o lipsă de bioinformaticieni absolvenți și biologi de sisteme și aveți o gamă largă de oportunități pe piața muncii. Există o nevoie tot mai mare de experți care pot analiza date biologice la scară largă și pot dezvolta noi instrumente și metode pentru astfel de analize. După studii, puteți lucra în industria științelor vieții, de exemplu la companii de biotehnologie sau farmaceutice sau la laboratoare de cercetare din sectorul public. De asemenea, veți fi bine pregătiți pentru continuarea studiilor de doctorat.

143005_pexels-photo-4491454.jpeg

Cerințe de admitere

Pentru a fi eligibil pentru program este necesară o diplomă de licență (echivalentă cu o diplomă de licență suedeză) cu o diplomă în domeniul biologic sau medical. Zona biologică poate fi definită ca, de exemplu, Biologie moleculară, Biochimie, Microbiologie sau Fiziologie. Zona medicală este definită aici ca Biomedicină. O cerință suplimentară este dovada abilităților în limba engleză echivalentul studiilor la nivel secundar superior în Suedia cunoscut sub numele de curs de engleză 6 / curs de engleză B. Acest lucru este demonstrat în mod normal prin intermediul unui test recunoscut la nivel internațional, de exemplu, IELTS sau TOEFL sau echivalentul acestuia.

Selecţie

Credite acordate.

Limba

Cursurile se desfășoară în limba engleză.

cerere

  • 16 octombrie 2020 - 15 ianuarie 2021
  • Codul de aplicare HS-41276 la universityadmissions.se

Cand? Unde? Cum?

  • Perioada de studiu: 30 august 2021 - 4 iunie 2023
  • Locație: Skövde, Campus
  • Ritmul de studiu: 100%
Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

The University of Skövde is a government agency under the Department of Education. The Vice-Chancellor is the head of the agency. The University Board leads the university and is responsible for makin ... Citeste mai mult

The University of Skövde is a government agency under the Department of Education. The Vice-Chancellor is the head of the agency. The University Board leads the university and is responsible for making sure that the agency performs according to official decisions. Citește mai puţin