Master în Tehnologia Biomedicală și Fizică

Generalități

Programul de descriere

Traduceți cercetarea fundamentală în soluții de inginerie biomedicală
Sunteți gata să faceți față provocărilor și abordărilor medicale complexe de mâine? Programul de master în tehnologie și fizică biomedicală * acoperă domeniile fizicii medicale, biofizicii și tehnologiei clinice. Această combinație vă va învăța cum să traduceți cercetarea în fundamentele fizicii, biologiei și chimiei în soluții inovatoare de inginerie biomedicală pentru asistență medicală. Un fundal multidisciplinar ca acesta vă va echipa perfect pentru demersurile de cercetare medicală de mâine, în toată complexitatea lor. Tehnologia și fizica biomedicală (BMTP) este o colaborare între cercetătorii departamentului de știință din VU și centrele medicale VUmc și AMC (împreună Amsterdam UMC).

Programul de masterat în tehnologie și fizică biomedicală este direct accesibil studenților cu o diplomă de licență în Științe Naturale Medicale și studenților cu un fond similar, precum un licențiat în Inginerie Biomedicală , Fizică , Colegiul Universitar și BètaGamma . Pentru detalii suplimentare: consultați „Studenți olandezi” și „Studenți internaționali” de mai jos. Studenții cu o diplomă în Medische Beeldvorming en Radiotherapie (MBRT) trebuie să completeze mai întâi programul premasterului .

Ca student la master, veți avea aproximativ un an de cursuri și un an de stagii. În fiecare perioadă aveți opțiunea de a alege 2 din 3 cursuri oferite, menite să vă aprofundeze cunoștințele fizice, să aflați despre modelare și procesare de imagini, electronice sau despre antreprenoriat. Veți afla despre practici clinice moderne, probleme și tehnologii, a / o printr-o serie de prelegeri oferite de clinicieni. Puteți alege pentru o direcție biofizică mai fundamentală sau pentru o direcție mai aplicată clinic. De asemenea, puteți alege o variantă în cercetare, societate, comunicare și educație, care dictează cursurile în cel de-al doilea an al programului acestui master. O parte importantă a masterului este stagiul în grupurile de cercetare de la UMC din Amsterdam sau de la VU. Aici îți aplici cunoștințele pentru a rezolva problemele științifice și ale vieții reale și pentru a-ți îmbunătăți abilitățile practice.

Programul de master în tehnologie și fizică biomedicală este o oportunitate unică pentru studenții care doresc să combine subiectele științifice cu aplicarea practică și cercetarea fundamentală într-un cadru clinic. Cercetările de piață arată că absolvenții acestui program au un viitor luminos. De exemplu, veți putea:

  • Dezvoltați noi posibilități și tehnici de diagnostic și tratament medical la o universitate sau o companie; ca acest nou mod revoluționar de a verifica în timp real dacă țesutul creierului conține celule canceroase (în olandeză)
  • Cercetarea modalităților de aplicare a tehnologiei pentru tratarea diferitelor boli;
  • Lucrați la clarificarea bazei moleculare a diferitelor boli;
  • Consultați companii sau spitale cu privire la probleme de management și echipament medical.


Asta vei face
Masteratul în tehnologie și fizică biomedicală este un program de doi ani în valoare de 120 ECTS. În acest timp, veți lua cursuri obligatorii, plus o serie de cursuri opționale. Cercetarea dvs. este o parte importantă a programului, pe care o puteți efectua într-unul dintre grupurile de cercetare participante. Mai mult, scrieți o teză de literatură pe un subiect în cadrul cercetării BTP și dobândiți abilități academice generale.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over ... Citeste mai mult

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over 26,000 students from all over the world. Students and staff of 122 nationalities create a dynamic international academic community. The University distinguishes itself in research and education through four interdisciplinary themes: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World and Governance for Society. Curious about student life at VU Amsterdam? Click here to ask our International Student Ambassadors. Citește mai puţin