Master în Stomatologie Pediatrică Comprehensive și Spital Online

Generalități

Programul de descriere

best dentist bangalore, health, dentist

obiective

 1. Zona afectivă
 2. Încerc să am încredere și să colaborez cu profesorii.
 3. Atitudine favorabilă și capacitate de a lucra în echipă.
 4. Atitudine critică față de noutățile informațiilor dentare pediatrice, încercând să detecteze ceea ce este obiectiv și științific.
 5. Promovați importanța îngrijirii stomatologice pediatrice.
 6. Atitudine adecvată față de pacienții copii care urmează să fie tratați.
 7. Dobândiți o etică profesională pentru practicarea acestei specialități.

Zona cognitivă

 1. Obține cunoștințele necesare pentru a diagnostica și propune un plan de tratament și un plan preventiv pentru stomatologia pediatrică.
 2. Cunoașteți tehnicile terapeutice dentare conservatoare și chirurgicale la pacientul pediatru.
 3. Cunoașteți tehnicile de gestionare a comportamentului copilului în consultație.
 4. Cunoașteți principiile care guvernează administrarea medicamentelor în stomatologia pediatrică, precum și indicațiile și metoda de utilizare a acestora.
 5. Să știți cum să acționați în fața situațiilor de urgență care pot apărea la pacienții din copilărie.
 6. Să știți cum să acționați în fața altor situații care pot apărea la pacienții copii.

Zona psihomotorie și audiovizuală

 1. Practică tehnici de diagnostic, prevenție și diferite tratamente la pacient.
 2. Integrați sisteme fotografice digitale și programe computerizate pentru prezentarea și monitorizarea cazurilor clinice în practica clinică zilnică.
 3. Alăturați-vă comunității științifice stomatologice pediatrice, participând activ la cursuri, conferințe și reuniunea anuală de pediatrie pediatrică.
 4. Practică preclinică și teoretică de predare în colaborare cu profesorii masterului pentru studenți.

prezentare

Sănătatea orală a sugarilor, copiilor și adolescenților influențează sănătatea generală a populației copilului și, în viitor, cea a populației adulte. Prin urmare, este important să existe medici stomatologi pregătiți să prevină și să rezolve cele mai frecvente probleme orale din populația pediatrică.

La Universitatea Internațională din Catalunya formăm profesioniști cu un obiectiv clar: să devenim specialiști în diagnosticul, prevenirea și soluționarea problemelor orale cele mai frecvente din populația pediatrică, cu complementul învățării teoretice și practice.

Masteratul în stomatologie pediatrică se concentrează pe noile progrese tehnologice aplicate terapeutice, pentru a îmbunătăți sănătatea pacientului. Chirurgia, ortodontia interceptivă și managementul comportamentului fac parte din programul educațional și, astfel, completează tratamentul complet al copilului.

Acreditare academică

Master în Stomatologie Pediatrică Comprehensive și Spital Online: 120 ECTS

135276_dentist-pain-borowac-cure-52527.jpeg

Syllabi și subiecți

Subiecte de curs 1

 • clinică
 • Cercetări pediatrice pediatrice
 • Metoda cazului
 • Protocol de cercetare (inv. Inv.)
 • Practică preclinică
 • Seminarul teoretic I

2 discipline

 • Clinica II
 • Cercetări pediatrice pediatrice II
 • Metoda cazului II
 • Seminarul teoretic II
 • Sfârșitul proiectului de master (inv. Inv.)

material

Masteratul în stomatologie pediatrică este un program cu un volum semnificativ de muncă clinic. Este obligatoriu să aveți materialul detaliat mai jos pentru funcționarea corectă a programului.

Pentru a accesa masterul, studentul trebuie să aducă:

 • Cameră foto digitală, cu lentilă macro și flash inelar.
 • Laptop (PC sau Apple).
 • Programe de prezentare PowerPoint sau Keynote.
 • Material rotativ: turbină și adaptor tip Midwest (M4) 4 prize (*), contra-unghi, piesă de mână, micromotor.

(*) În cazul adaptorului, vă rugăm să confirmați modelul și compatibilitatea.

Și cerințe de admitere

Cerere de admitere

Preînregistrare din luna ianuarie.

Dacă sunteți interesat să urmați Masterul, trebuie să urmați următorii pași:

 1. Completați formularul de înregistrare pe care trebuie să-l solicitați de la infodonto@uic.es
 2. Livrați sau trimiteți prin poștă la Facultatea de Medicină Dentară documentația detaliată în secțiunea corespunzătoare (documentația obligatorie)

Documentația necesară

 1. Fișă de preînregistrare întocmită în mod corespunzător.
 2. 1 copie certificată a diplomei de licență corespunzătoare (cu certificare originală).
 3. 1 Certificat academic al calificărilor (original sau fotocopie certificată).
 4. 1 fotocopie a documentului național de identitate (DNI) sau pașaport.
 5. Plata prin transfer bancar de 90 € și livrarea dovezii de plată. (Cu excepția absolvenților absolvenți UIC).
 6. Două fotografii color în mărime de pașaport (nu sunt posibile copii).
 7. Curriculum vitae
 8. Scrisoare de recomandare (opțional)
 9. Certificat negativ de la Registrul central al infractorilor sexuali.
 10. Certificatul de vaccinare care atestă faptul că sunt vaccinați cu hepatite A și B, Tetanus, triplă virală și că au trecut varicela.

Candidații din ultimul an al cursului trebuie să furnizeze o listă a calificărilor disponibile până la data înregistrării.

Pentru studenții din afara Uniunii Europene, atât calificările, cât și diploma de licență trebuie legalizate prin canalul diplomatic sau trebuie să poarte apostila de la Haga. (Nu este necesar un titlu omologat) și tradus în spaniolă de un traducător legal.

criterii de admitere

 1. Interviu personal: Interviul personal va fi realizat cu directorul și coordonatorul masterului. Vor fi apreciate meritele academice, capacitatea de lucru în echipă și experiența profesională.
 2. Test psiotehnic: Testul psiotehnic va dura aproximativ între 20 și 30 '. Se face pentru a aprecia capacitățile sau aptitudinile fiecărui candidat.

doctor, medical, medicine

Burse și finanțare

Rezervați un loc

 1. Persoanele care au fost acceptate în programul postuniversitar corespunzător vor primi o scrisoare de admitere condiționată la plata unei sume ca rezervare de loc (aproximativ 20% din valoarea programului).
 2. Rezervarea locului trebuie făcută efectiv prin admitere, în termenul stabilit în comunicarea admiterii.
 3. Odată formalizată rezervarea locului în modul indicat, dacă o persoană nu respectă - în conformitate cu legislația de stat sau regională în vigoare în orice moment - cerințele de admitere pentru curs, nu are gradul necesar sau cursul nu ajunge Pentru a formaliza înregistrările din cauza lipsei înregistrărilor, UIC va restitui integral suma rezervării de spațiu.
 4. Dacă studentul, din proprie voință, renunță la curs din orice motiv, UIC va aproba pe deplin suma primită drept rezervare de loc ca compensare pentru daunele cauzate.
 5. Dacă studentul nu face efectiv rezervarea locului, se va înțelege că renunță la loc, astfel încât, din acel moment, împuternicește UIC să anuleze și să anuleze cererea de loc făcută.
 6. Studentul trebuie să satisfacă toată înscrierea în termenele stabilite de UIC. Nerespectarea acestui lucru, după ce a fost admis, va fi înțeles să demisioneze, în conformitate cu prevederile punctelor 4 și 5 de mai sus.
 7. Dacă studentul a satisfăcut suma totală a înscrierii și a renunțat la locul său, va acționa astfel:
  • Dacă o faceți înainte de începerea anului universitar, veți avea dreptul să solicitați o restituire de 80% din suma plătită, cu condiția ca acest loc să poată fi ocupat de un alt student.
  • În niciun caz, suma de școlarizare nu va fi rambursată dacă elevul își comunică intenția de a demisiona locul odată ce activitatea a început.

înregistrare

Odată formalizată înregistrarea oficială, studentul va avea la dispoziție 10 zile lucrătoare pentru a stabili suma rămasă de înregistrare, într-o singură plată.

reduceri

Prețuri speciale pentru UIC Alumni.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

The Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), offers you a highly personalized university education with a strong vocational element. Since 1997 we have been teaching people based on aca ... Citeste mai mult

The Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), offers you a highly personalized university education with a strong vocational element. Since 1997 we have been teaching people based on academic rigor, university life, and enriching life experiences. We have 15 degree programs and a wide range of Master’s and Postgraduate degrees as well as continuing education courses in the areas of knowledge you are interested in. Citește mai puţin