Master în Sănătate Publică - LIU Brooklyn

Generalități

Programul de descriere

Despre

Master of Health (MPH) este un program de studii postuniversitare profesionale pentru persoanele care caută formare și experiență în domeniul sănătății publice aplicate. Acest program de 42 de credite este bine integrat în comunitatea locală de sănătate publică care are relații de lucru puternice cu organizațiile comunității și agențiile guvernamentale. Programul este conceput pentru a răspunde unei cereri tot mai mari de profesioniști de sănătate publică generală calificată și conduce la oportunități de carieră diverse și pline de satisfacții, pregătindu-i pe elevi cu cunoștințe și abilități ale unui generalist al MPH. Candidații interesați să se înscrie în program trebuie să dețină o diplomă de bacalaureat de la un colegiu sau universitate acreditată și trebuie să îndeplinească criteriile academice de admitere.

Sănătatea publică este știința și arta protejării și îmbunătățirii sănătății comunităților (familii, cartiere, grupuri de oameni) și a populației globale în ansamblu. În fiecare zi, milioane de oameni din întreaga lume suferă de leziuni care pot fi prevenite sau boli acute și cronice, ducând la o degradare a calității vieții și, adesea, la decesul inutil. Profesionistii din domeniul sanatatii publice contribuie la prevenirea bolilor, invaliditatii si mortii premature prin confruntarea cu problemele de sanatate la nivel mondial si prin promovarea unui stil de viata sanatos prin cercetare, politica, programe educationale, dezvoltarea si administrarea programelor si imbunatatirea accesului la asistenta medicala.

Programul LIU pentru sănătatea publică este sursa academică pentru medicii, managerii și liderii în domeniul sănătății publice din Brooklyn și din zona New York-ului. Absolvenții noștri lucrează pentru a realiza sisteme echitabile de sănătate, infrastructură, mediu și schimbări de stil de viață prin educația pentru sănătate, advocacy și comunicarea. Absolvenții continuă să devină candidații din domeniul sănătății publice pentru alegerea strategiilor de proiectare, implementare și evaluare a sistemelor, infrastructurii, politicii, mediului și stilului de viață pentru a îmbunătăți statutul de sănătate al lui Brooklyn și pentru a reduce și evita disparitățile viitoare în materie de sănătate.

Misiune si viziune

Misiunea noastră: Programul MPH al LIU Brooklyn are ca obiectiv îmbunătățirea sistemelor de sănătate publică, a infrastructurii și a forței de muncă, într-un mod care să reducă disparitățile în materie de sănătate ale orașului Brooklyn, New York City și comunității naționale și globale mai largi. educând următoarea generație de practicanți și cercetători din domeniul sănătății publice competenți din punct de vedere cultural.

Visionul nostru: absolvenții Generalist LIU MPH vor fi candidații forței de muncă din domeniul sănătății publice care vor alege strategiile, sistemele, politica, mediul și strategia de schimbare a stilului de viață pentru a îmbunătăți statutul de sănătate al lui Brooklyn și pentru a reduce și evita disparitățile viitoare în materie de sănătate. LIU MPH va fi sursa academică locală pentru medicii, conducătorii și liderii în domeniul sănătății publice din zona Brooklyn, New York, New York și mai mult la nivel global.

Pentru a răspunde misiunii de program menționate mai sus, facultatea, administrația, studenții și personalul programului MPH de la LIU Brooklyn operează sub următoarele scopuri programatice:

 • Obiectivul 1: instruire - educarea persoanelor care caută o pregătire și o experiență în domeniul sănătății publice aplicate printr-un program la nivel de absolvent care se concentrează pe disciplinele de sănătate publică ale științelor comportamentale, epidemiologiei, biostatisticului, sănătății mediului și administrației serviciilor medicale în context local și global.
 • Obiectivul 2: Cercetare - Promovarea domeniului practicii de sănătate publică prin cercetarea științifică a populației și investigarea problemelor de sănătate și a problemelor de sănătate publică, precum și prin colaborarea cu parteneriatele locale, de stat, federale și internaționale.
 • Obiectivul 3: Serviciul - Îmbunătățirea stării de sănătate a orașului Brooklyn și a comunității locale și globale mai largi prin participarea activă a facultăților și studenților la colaborare, educație, advocacy și servicii.

Ce este sănătatea publică? Cele 10 servicii esențiale de sănătate publică

Cele 10 servicii esențiale de sănătate publică descriu activitățile de sănătate publică pe care trebuie să le întreprindă toate comunitățile:

 • Monitorizați starea de sănătate pentru a identifica și rezolva problemele de sănătate ale comunității
 • Diagnosticarea și investigarea problemelor de sănătate și a pericolelor pentru sănătate din comunitate
 • Informați, educați și împuterniciți oamenii cu privire la problemele de sănătate
 • Mobilizarea parteneriatelor comunitare și a acțiunilor de identificare și rezolvare a problemelor de sănătate
 • Elaborați politici și planuri care să sprijine eforturile individuale și comunitare în materie de sănătate
 • Aplicați legi și reglementări care protejează sănătatea și asigură siguranța
 • Conectați oamenii la serviciile de sănătate personale necesare și asigurați asistența medicală atunci când nu este disponibilă altfel
 • Asigurați forța de muncă competentă publică și personală din domeniul sănătății
 • Evaluați eficacitatea, accesibilitatea și calitatea serviciilor de sănătate personale și a populației
 • Cercetare pentru noi perspective și soluții inovatoare pentru problemele de sănătate
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Citeste mai mult

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Citește mai puţin
New York , Brookville + 1 Mai mult Mai Puțin