Master în Oncologie

Generalități

Programul de descriere

Cancerul este o cauză principală de deces la nivel mondial, iar incidența continuă să crească din cauza îmbătrânirii populației. Acest Master este axat pe înțelegerea mecanismelor moleculare din spatele creșterii celulelor canceroase, efectul pe care această boală îl are asupra vieții unui pacient și influențele factorilor de risc. În timpul acestui master, veți afla totul despre Pathways implicate în debutul și dezvoltarea cancerului și despre posibilele ținte pentru tratament.

Program de studiu

Master Oncology vă oferă un program provocator, cu un grad ridicat de libertate de a alege între mai multe cursuri de master specializate și o serie de grupuri de cercetare deosebite pentru proiecte de cercetare. Coordonatorul de programe vă sfătuiește în timpul dezvoltării carierei și vă ajută să stabiliți un program personalizat pentru interesele dvs. Master Oncology este un program internațional de doi ani de 120 ECTS, iar studiile sunt complet în limba engleză.

Admitere și cerere

Master Oncology își propune să instruiască studiile de licență bio-medicale și licențele conexe în științele vieții pentru a deveni cercetători independenți, cu cunoștințe aprofundate în domeniul oncologiei.

 • Impactul cancerului asupra vieții unui pacient și asupra mediului înconjurător te determină să lupți cu această boală?
 • Aveți un fond biomedical și sunteți interesat să lucrați într-un mediu multidisciplinar?
 • Îți place să lucrezi cu oameni care îndrăznesc să se provoace reciproc pentru a obține cel mai bun rezultat?

Dacă da, programul de Master Oncologie a fost făcut pentru tine!

Cerințele de admitere

Acesta este un program de master selectiv. Vei fi luat în considerare pentru admiterea la programul de master Oncologie dacă dețineți o diplomă de licență de la o universitate de cercetare acreditată, incluzând cel puțin trei ani întregi de studii academice în valoare de minimum 180 ECTS sau echivalent. Nu necesită un punctaj de test GRE sau GMAT. Pentru o diplomă de licență de la un institut de învățământ superior (HBO / HLO) aveți nevoie de cel puțin 240 EC (4 ani de studiu).

Pentru a fi luată în considerare pentru admiterea la programul de Master în dvs., trebuie să îndepliniți cerințele enumerate mai jos.

 • Diplomă de licență în Biologie, Științe Biomedicale, Științe ale Vieții sau comparabilă. Dacă dețineți o diplomă de licență într-o disciplină strâns legată (de exemplu, biochimie, științe farmaceutice, științe ale mișcării, inteligență artificială sau medicină sau un alt program științific relevant), de asemenea, sunteți eligibil să aplicați
 • O motivație clară și talent pentru participarea la program.
 • Nivel înalt de abilitate academică și profesională și competență orală și scrisă în limba engleză la un nivel avansat.
 • Cunoștințe de bază despre Oncologie și Imunologie.
 • Abilități de laborator de cercetare (de preferință un stagiu de licență de> 12 CE).
 • Treceți testul de admitere al programului de master.

De asemenea, vom lua în considerare media punctelor dvs. de notă, notele pentru cursurile relevante, progresul studiilor și activitățile extracurriculare.

Consiliul de admitere al masterului Oncologie va decide cu privire la admiterea dvs. după ce a evaluat cererea dvs. completă online. Dacă ați citit criteriile de admitere de mai jos și considerați că sunteți eligibil pentru admitere, vă rugăm să faceți următorii pași pentru a depune cererea dvs. Rețineți că procedura inițială de aplicare este complet online și că este necesară scanarea documentelor relevante. În toate cazurile, deciziile vor fi luate în termen de 6 săptămâni de la data limită de depunere a cererii.

Numai în circumstanțe excepționale ne putem abate de la cerințele specifice de admitere. Dacă considerați că cazul dvs. este supus unor astfel de circumstanțe excepționale, vă rugăm să ne explicați în scrisoarea de cerere.

Cerințe de competență în limba engleză

Titulari internaționali

VU Amsterdam solicită studenților internaționali să treacă un test de competență în limba engleză.

Fac excepții pentru studenți:

 • care au obținut o diplomă de bacalaureat internațional sau de bacalaureat european.
 • care și-au încheiat studiile în Canada, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Noua Zeelandă sau Australia.

Mai jos veți găsi scorurile minime ale testului de engleză pentru acest program de master:

 • IELTS: 6.5 - rețineți că candidații trebuie să susțină testul academic și nu cel general!
 • Test pe bază de hârtie TOEFL: 580
 • TOEFL-ITP: 580
 • Testul TOEFL pe Internet: 92
 • Certificat Cambridge în engleză avansată (CAE): C
 • Certificat de competență Cambridge în limba engleză (CPE): C

Pentru TOEFL și IELTS, testul trebuie să fi fost finalizat cu cel mult doi ani înainte de 1 septembrie a anului în care începe programul dvs.

Titulari olandezi

Trebuie să fi trecut cursurile de engleză în învățământul anterior. În cazul în care comisia de admitere decide că nivelul de competență în limba engleză nu este clar pe baza studiilor anterioare de învățământ și / sau de evaluare a admiterii, elevii li se va solicita să ofere o competență în limba engleză pentru testul VU: certificat ITE TOEFL cu un scor minim de 580.

Procedura de selecție

Master Oncology Admissions Board revizuiește toate cererile de admitere și selectează studenții care îndeplinesc cerințele de intrare. Consiliul de admitere evaluează, de asemenea, dacă veți putea finaliza cu succes programul de master în intervalul de timp stabilit. Aceasta înseamnă că decizia privind cererea dvs. se bazează pe o analiză amănunțită.

Programul admite în fiecare an maximum 40 de studenți. Dacă numărul de candidați selectați depășește numărul de locuri disponibile, Consiliul de admitere va selecta doar candidații cu cel mai înalt rang. Clasamentul are loc pe baza cerințelor menționate mai sus.

Veți primi o notificare scrisă a deciziei Consiliului de admitere. De asemenea, veți fi anunțat când sunteți plasat pe o listă de așteptare și / sau dacă mai trebuie să îndepliniți anumite condiții.

Puteți contacta coordonatorul programului pentru întrebări despre eligibilitatea dvs. Cu toate acestea, numai cu „e-mailul de admitere” veți fi anunțat oficial despre admiterea dvs. condiționată sau necondiționată.

Procedura de admitere

Intrare online

Vom începe să acceptăm cererile începând cu 1 octombrie. Ar trebui să completați o cerere de admitere prin Studielink. Veți primi o confirmare a cererii dvs., precum și detalii de autentificare pentru VUnet. Completați cererea și încărcați toate documentele necesare privind cerințele de admitere în portalul VUnet înainte de data limită de depunere a cererii (1 aprilie pentru studenții non-UE și 1 mai pentru studenții UE). Studenții UE / SEE cu diplomă internațională, care nu au nevoie de servicii de locuință prin Vrije Universiteit Amsterdam pot solicita încă până la 1 mai.

Termenul prelungit: Cererea este posibilă până la 1 iunie (studenții UE). Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru web.

Completați-vă cererea la timp!

Pe lângă aplicarea online, vi se cere să trimiteți o serie de formulare și documente. Vă rugăm să trimiteți cererea cu toate documentele necesare cu mult înainte de ultima dată a cererii. Dacă fișierul dvs. este incomplet la momentul respectiv, nu vom putea lua în considerare cererea dvs.

Procedura de aplicare: Pregătiți documente și aplicați online

Vă rugăm să pregătiți următoarele documente. Vă rugăm să rețineți că toate documentele trebuie trimise în limba engleză.

 • Copia pașaportului sau a ID-ului dvs. valabil (numai pentru rezidenții UE)
 • Curriculum vitae
 • Scrisoare de intentie
 • Transcrierea înregistrărilor (Furnizați o traducere certificată dacă nu este în engleză)
 • O descriere a cursurilor relevante pe care le-ați luat în timpul învățământului superior anterior
 • 2 Scrisori de recomandare

Studenții internaționali trebuie să depună, de asemenea, o copie a tezei de licență (sau un alt eșantion de scriere academică) și descrierile cursului.

După ce ați pregătit documentele necesare, urmați procedura de solicitare online.

Test de evaluare

Un test de evaluare face parte din procedura de admitere. Testul constă din două părți și trebuie să le treci pe amândouă. Puteți găsi mai multe informații despre testul de evaluare, datele testului și formularul de cerere pe site-ul nostru.

Decizia finala

Decizia finală de admitere va fi comunicată înainte de 1 iulie 2019.

După ce sunt admiși la Master Oncologie, studenții trebuie să își completeze înregistrarea și să plătească taxa de școlarizare. Informații despre taxele de școlarizare pot fi găsite pe site-ul administrației centrale a studenților din cadrul Universității VU din Amsterdam.

Prezentare generală Oncologie.

 • Limba de predare: engleză
 • Durata: 2 ani
 • Termenul de depunere a cererii: 1 iunie pentru studenții olandezi și UE. 1 aprilie pentru studenții non-UE.
 • Data de începere: septembrie
 • Tipul studiului: Full-time
 • Domeniul de interes: sănătate și mișcare
Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over ... Citeste mai mult

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over 26,000 students from all over the world. Students and staff of 122 nationalities create a dynamic international academic community. The University distinguishes itself in research and education through four interdisciplinary themes: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World and Governance for Society. Curious about student life at VU Amsterdam? Click here to ask our International Student Ambassadors. Citește mai puţin