Master în Medicină Translațională

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul MTM este un an intens de cursuri atât la UC Berkeley și UCSF, cât și la proiecte practice. Curriculum-ul este conceput în jurul a trei teme principale de conținut:

 • Inginerie
 • Nevoi și strategii clinice
 • Afaceri, antreprenoriat și tehnologie

Piesa centrală a curriculumului este cursul proiectului Capstone. Completând 10 luni de muncă cu mentori externi, această clasă se întrunește în mod regulat pentru a oferi sprijin colegilor, pentru a introduce concepte în medicina translațională și pentru a dezvolta abilități de prezentare.

Programul MTM necesită unități de 24 de semestre * de cursuri de divizie superioară și cursuri postuniversitare.

 • Inginerie (cel puțin unități de 10 semestre sau echivalent)
  • BioE 270 - Provocări translaționale: diagnostic, dispozitive și terapie (unități de 2 trimestre) [UCSF]
  • BioE 280 - Probleme etice și sociale în medicina translațională (unitatea semestrială) [Berkeley]
  • BioE 252 - Soluții clinice de terapie bazată pe necesități (unități de 2 semestre) [Berkeley]
  • Opțiuni de bioinginerie **
 • Nevoi și strategii clinice (cel puțin unități de 6 semestre)
 • BioE 283– Proiectarea cercetării clinice (2 unități trimestriale) [UCSF]
 • BioE 260 - Provocări translaționale în medicină - „Școală anti-medicală” (unitatea trimestrială) [UCSF]
 • BioE 285 - Finanțe și economie în domeniul sănătății (2 unități trimestriale) [UCSF]
 • Nevoi clinice și strategii elective **
 • Afaceri, antreprenoriat și tehnologie (cel puțin 8 semestre unități sau echivalent)
 • E270 A / B / + - Leadership ingineresc (unități de 4 semestre) [Berkeley]
 • BioE 290 - Management de proiect pentru medicina translatională Capstone (unități de 2 semestre) [Berkeley]
 • Opțiuni de afaceri / antreprenoriat **

143156_eysz.jpg© University of California, Berkeley

Cele 6 unități ale cursului Capstone și 2 unități ale cursului de management de proiect pot fi distribuite între temele de inginerie și afaceri pentru a ajuta studenții să-și personalizeze curriculum-ul individual.

În plus față de aceste cursuri necesare, programul necesită cel puțin 6 unități * de electives absolvenți. Aceste teme se întind de la afaceri și sănătate publică la informatică și epidemiologie. O listă largă de elective aprobate oferă o idee despre posibilele programe de învățământ. În cazul în care un anumit proiect sau obiectiv de carieră ar beneficia de un alt curs oferit la oricare dintre universități, este posibil să lucrați cu consilierii academici pentru a elabora o listă de studiu adecvată.

La sfârșitul anului, toți studenții participă la un simpozion special, invitat doar pentru a împărtăși rezultatele prezentărilor lor.

* Din moment ce UC Berkeley este programat semestrial și UCSF este programat trimestrial, descrierile unităților sunt diferite în funcție de campus. Unitățile semestriale sunt echivalente cu unitățile de 1,5 trimestre. Dacă nu se specifică campusul, unitățile enumerate sunt unități semestriale.

Două campusuri, învățare experiențială

Experiența studenților în programul MTM este diferită de alte programe de absolvent. Studenții sunt membri ai a două comunități din campus, urmând cursuri, participând la activități, lucrând la proiecte atât în Berkeley, cât și în San Francisco. Acest lucru permite studenților să profite de resursele acestor două instituții de talie mondială. Elevii descriu programul ca fiind intens și rapid. După cum sa menționat în curriculum, MTM este multilateral și studenții apreciază faptul că pot vedea implicațiile antreprenoriale ale muncii lor tehnice, în timp ce pot lua o serie de clase cu experți de renume în mai multe domenii.

Experiența MTM necesită, de asemenea, efortul studenților pentru a profita de ambele universități. Există legături bune de transport public între Berkeley și UCSF, iar studenții ar trebui să intenționeze să călătorească între campusuri de mai multe ori în fiecare săptămână. Mulți consideră că este convenabil să locuiți lângă o stație BART pentru a simplifica logistica. UC Berkeley și UCSF se află pe diferite calendare academice, cu Berkeley pe sistemul semestrial și UCSF folosind trimestrele. MTM îi urmează pe amândouă; programul începe la mijlocul lunii august și se încheie la mijlocul lunii iunie.

Alumni

Absolvenții MTM au continuat o gamă largă de cariere în domeniul medical. Unii sunt fondatori sau șefi tehnologi ai unor start-up-uri mici de inovare. Un număr de lucrări în roluri de inginerie la firme mici și mari de biotehnologie. Cu toate acestea, alții lucrează ca analiști în domeniul sănătății la firmele de consultanță. Gradul a servit, de asemenea, pentru a aprofunda interesul pentru educația clinică, un număr de absolvenți mergând la școala medicală.

cerere

Cererile de aderare la cohorta 2021-2022 s-au deschis în septembrie și sunt prevăzute pentru 6 ianuarie 2021, la 20:59:59, ora Pacificului.

Deși nu avem un proces continuu de aplicare, este întotdeauna cel mai bine să aplicați cât mai curând posibil. În acest fel, dacă există erori, veți avea în continuare timp să le corectați. Cererile depuse după termenul limită nu vor fi acceptate. Datele justificative, cum ar fi scrisorile de recomandare și scorurile TOEFL, ar trebui să ajungă cel târziu la termenul indicat pentru cerere. Nu veți fi informat dacă cererea dvs. este depusă târziu - pur și simplu nu va fi procesată.

Deciziile de admitere sunt publicate la începutul lunii martie. Solicitanții admiși își vor începe programul la mijlocul lunii august.

Lista de verificare a aplicațiilor

 1. Trei (3) scrisori de recomandare
 2. Materiale suplimentare (dacă este necesar)
 3. Transcrieri neoficiale (trimise online)
 4. Conversia GPA (numai pentru studenții internaționali)
 5. Test de engleză ca limbă străină (TOEFL) sau Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) Scoruri oficiale (numai pentru studenții internaționali)
 6. Taxă de aplicare

Cererile care sunt incomplete în momentul examinării nu vor fi competitive pentru admitere. Asigurarea că o cerere este completă este exclusiv responsabilitatea solicitantului și ar trebui să se facă în timp util.

Procesul de aplicare este în întregime online . Vă rugăm să nu trimiteți prin poștă copii ale Declarației de scop, scorurilor TOEFL, publicațiilor, CV-urilor, transcrierilor sau scrisorilor de recomandare. Instrucțiunile pentru trimiterea online a scrisorilor de recomandare sunt incluse mai jos. Orice date suplimentare, cum ar fi publicațiile, CV-urile și paginile de pornire, trebuie trimise prin includerea adreselor URL în e-mailul de confirmare pe care îl veți primi la aproximativ o săptămână după trimiterea cererii dvs. online. Toate cererile trebuie depuse prin intermediul site-ului de cerere online al campusului Berkeley pentru admitere absolventă. Vă rugăm să aveți grijă să vă asigurați că toate adresele de e-mail, inclusiv a dvs., sunt introduse corect.

143157_tablet.jpg© University of California, Berkeley

Cerințe de admitere

Cerințele minime de admitere sunt stabilite de către Divizia de absolvire UC Berkeley. Solicitanții din țările în care limba oficială nu este engleza trebuie să demonstreze, de asemenea, competența în limba engleză.

Deciziile de admitere se bazează pe o lectură cuprinzătoare a cererii, inclusiv scoruri de testare, cadre universitare, eseuri, scrisori de recomandare și cercetare anterioară și experiență de lucru. Elevii din toate domeniile educaționale sunt eligibili să aplice. Toți solicitanții ar trebui să fie conștienți de faptul că programul de masterat necesită cursuri în fundamentele bioingineriei; cei cu un background non-tehnic ar trebui să vorbească despre capacitatea lor de a gestiona componentele tehnice mai riguroase ale cursului. Solicitanții care dețin deja o diplomă de master în bioinginerie (sau un domeniu similar) ar trebui să precizeze motivele pentru care urmează acest master suplimentar; nu sunt permise diplome duplicate.

Vă rugăm să rețineți: programul MTM se concentrează în special pe formarea în medicina translațională, mai degrabă decât pe cercetarea de bază. Ca atare, această diplomă de master este, în general, destinată ca o diplomă finală pentru studenții interesați de industrie sau întreprinderile antreprenoriale. Nu este conceput ca o poartă către programul de doctorat comun Bioinginerie. Solicitanții care intenționează să urmeze diplome suplimentare dincolo de programul MTM ar trebui să fie pregătiți să-și explice traiectoria educațională intenționată.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

The University of California was founded in 1868, born out of a vision in the State Constitution of a university that would "contribute even more than California's gold to the glory and happiness of a ... Citeste mai mult

The University of California was founded in 1868, born out of a vision in the State Constitution of a university that would "contribute even more than California's gold to the glory and happiness of advancing generations." Citește mai puţin