Master în Medicină Generală (MUDr)

Generalități

Programul de descriere

Curriculumul de 6 ani duce la diploma de master MUDr. - "Medicinae Universe Doctor" = Doctor de Medicină Generală.

În sensul articolului 3 alineatul (1) a doua teză din Codul de proceduri de admitere pentru solicitanții de studii de la Universitatea Charles, acesta este un program de studiu fără specializare.


Descrierea criteriilor de verificare și de evaluare

Elevii sunt acceptați pe baza examenului de admitere scrisă, ținut în limba engleză, din următoarele discipline: biologie standard de colegiu, chimie și fizică și dintr-un interviu făcut în engleză. Candidații de succes trebuie să obțină cel puțin 244 de puncte din 330. Ambele părți sunt luate în aceeași zi, deci trebuie să știți imediat dacă ați atins numărul necesar de puncte pentru admitere. Examenul este supravegheat de examinatorii facultății. Numărul maxim de studenți înscriși în anul universitar 2019/20 va fi de 150 pentru medicina generală. Calculatoarele și mesele periodice nu sunt permise.


Condiții de admitere

Admiterea la studii universitare este condiționată de învățământul secundar complet confirmat printr-un certificat de absolvire a școlii. Admiterea la studii post-universitare (programul de masterat) este, de asemenea, condiționată de educația completă în orice tip de program de studiu.

Metoda de verificare:


Literatura recomandată, întrebări eșantion

Exemple de întrebări pot fi găsite pe acest site: http://ro.lf1.cuni.cz/sample-questions


Curs pregătitor

Prima Facultatea de Medicină nu oferă însuși un curs de pregătire, dar este posibil să participe la un curs de pregătire a:

  • Institutul de Studii Lingvistice și Pregătitoare al Universității Charles;
  • Catedra de abație din Praga;
  • reprezentanții noștri în Germania, Israel și Marea Britanie;
  • curs de pregătire în SUA - http://www.medicaldoctor-studies.com/


Profil absolvent

Absolvenții acestui program sunt medici cu o educație cuprinzătoare în medicina generală și un background teoretic aprofundat. Sunt capabili atât de muncă științifică și practică, sunt educați în comunicare și sunt instruiți să ofere asistență medicală de bază pentru populația adultă, în pediatrie și în igienă, sănătate publică și epidemiologie. Ei sunt pregătiți să obțină noi descoperiri și să se specializeze în orice domeniu de medicină și / sau să ia poziție în sistemul de sănătate. Ei au aflat despre principiile etice, legale și morale ale profesiei medicale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Charles University in Prague, First Faculty of Medicine: Academic Research is all about to change

Charles University in Prague, First Faculty of Medicine: Academic Research is all about to change Citește mai puţin