Master în Managementul Unităților de Sănătate

Generalități

Programul de descriere

Scopul programului de masterat în managementul îngrijirii sănătății este de a pregăti directorii de sănătate prin dobândirea de cunoștințe de specialitate și abilități de management de management pentru personalul unităților de sănătate publice și private, precum și servicii centrale și regionale. de sănătate.

Structura programului

Programul este structurat în opt (8) module tematice de șase luni, dintre care cinci (5) sunt obligatorii și toate cele trei (3) pot fi selectate între cinci (5) unități tematice și teza de masterat, două module tematice.

Primul an constă în 4 TH obligatorii, care sunt selectate în perechi. Prima pereche este Modulele Tematice ΔΜΥ501Α și ΔΜΥ501Β, iar a doua pereche este formată din modulele tematice ΔΜΥ502Α și ΔΜΥ502Β.

Cel de-al cincilea modul tematic obligatoriu DMI603 este predat în al doilea an.

După finalizarea cu succes a unităților tematice obligatorii, studentul are dreptul de a se înscrie la teza de masterat pe care trebuie să o susțină în termen de douăsprezece luni de la finalizarea cu succes a celorlalte unități tematice.

Nu se face nici o lucrare în timpul tezei de masterat și nu există sarcină didactică. În restul unităților tematice, elevii trebuie să pregătească două lucrări pe modul și să le permită să participe la examenele finale dacă acumulează jumătate din gradul necesar.

Module tematice:

A. Obligatoriu - primul an

a) IMY 501A Principii de bază de management și Managementul serviciilor de sănătate și Instrumente de management IMY501B: Metode și tehnici
b) IMY 502A Health Health and IMY502B Health Health Methodology Methodology Research

B. Unitatea obligatorie - al doilea an

DMI 603A Gestiunea financiară a serviciilor de sănătate

C. 3 Opțiuni - Anul II

Pot fi selectate trei (3) module tematice sau una (1) Teza de masterat și o disertație

Evaluarea financiară a programelor de sănătate IMY 604B
Calitatea IMY 605A în serviciile de sănătate
IMY 606B Sănătate publică și promovarea sănătății
FMI 607 Sociologia sănătății (anul universitar 2017 - 2018 nu va fi oferit)
FMI 608 Marketing în servicii de sănătate (anul academic 2017 - 2018 nu va fi oferit)
Teza IMY 700 (este egal cu două module)

Cerințele de admitere

Pentru a intra în programul postuniversitar, este necesar să aveți o diplomă de la o instituție universitară recunoscută .

Este de dorit ca elevii potențiali să cunoască limba engleză pentru a putea accesa cu ușurință literatura științifică în limba engleză.

aplicații

Aplicațiile sunt trimise numai prin intermediul site-ului web al Universității la https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

As the second public University, established in 2002, the Open University Cyprus (OUC) aims to fill an important gap in the Cypriot higher education system, offering accredited distance learning degre ... Citeste mai mult

As the second public University, established in 2002, the Open University Cyprus (OUC) aims to fill an important gap in the Cypriot higher education system, offering accredited distance learning degrees at all levels (undergraduate, master and doctoral). Building on its origins as the country’s only University dedicated to distance education, OUC is growing quickly in academic stature and overall reputation. Today’s challenging realities have widened OUC’s horizons, helping to bring Cyprus near towards its strategic goal: to be established as a regional educational and research center and hub for international scholars and students alike in the Eastern Mediterranean basin. Citește mai puţin