Master în Managementul Sănătății

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Prezentare generală

  • Pregătiți-vă să lucrați ca manager în mai multe domenii de sănătate.
  • Specializarea de studii în gestionarea situațiilor de urgență și a dezastrelor, legislația în materie de sănătate, politica și planificarea sănătății, calitatea și siguranța pacienților sau o specializare transversală.
  • Absolvent eligibile pentru calitatea de membru al Colegiului Australian al Managerilor de Servicii de Sănătate (ACHSM).
  • Alegeți să vă combinați cursurile cu un proiect sau o disertație.
  • Finalizat în 2 ani cu normă întreagă sau 4 ani cu fracțiune de normă. Solicitanții cu diplomă de licență într-un domeniu relevant, cum ar fi sănătatea, dreptul sau afacerea, pot fi eligibili pentru 48 de puncte de credit avansate în momentul intrării în curs. Acest lucru va reduce durata cursului la 1,5 ani cu normă întreagă sau 3 ani cu fracțiune de normă.

La ce să te aștepți

Acest program este ideal pentru clinicienii interesați în urmărirea managementului sau a carierei executive în politica de sănătate sau de îngrijire a sănătății.

Master of Health Management dezvoltă cunoștințele studenților în domeniul larg al sănătății. Acest curs pregătește absolvenți pentru a oferi leadership într-o serie de servicii și programe de sănătate. Elevii pot alege să completeze o specializare în gestionarea situațiilor de urgență și a dezastrelor, legislația în materie de sănătate, politica și planificarea sănătății, calitatea și siguranța pacienților sau o specializare încrucișată. Observați că specializarea nu face parte din titlul de premiere și nu apare pe pergamentul de absolvire.

Cerințe de curs

Există cerințe pe care va trebui să le îndepliniți ca elev în acest curs. Va trebui să identificați aceste cerințe și să vă asigurați că aveți suficient timp pentru a le îndeplini. Unele dintre aceste cerințe au costuri asociate.

Carte albastră: veți avea nevoie de o carte albastră valabilă pentru a completa destinațiile de plasare practice în acest curs.

Rezultatele carierei

Managerii de servicii medicale sunt responsabili pentru afacerea de îngrijire a sănătății. Aptitudinile lor sunt folosite pentru a dezvolta strategii pentru a maximiza furnizarea eficientă și eficientă a serviciilor de sănătate într-o gamă variată de setări de sănătate. Sănătatea este o industrie globală, iar absolvenții au o gamă largă de opțiuni de angajare atât în sectorul public, cât și în cel privat și oferă oportunitatea de a aduce o contribuție importantă la viitorul serviciilor de sănătate la nivel național și internațional. Serviciile de asistență medicală lucrează în calitate de directori sau funcționari ai serviciilor de sănătate sau de sănătate, ofițeri de proiect, lucrători în asigurări de sănătate și manageri de resurse umane.

Absolvenții noștri au fost angajați în departamentele guvernamentale de sănătate, spitalele publice și private, serviciile primare de asistență medicală, agențiile de asigurări de sănătate, serviciile comunitare de sănătate și universitățile.114268_Image6_SDS3348adjContrast_web-Copy.jpg

Recunoașterea profesională

Programul este conceput pentru a îndeplini cerințele de acreditare ale Colegiului Australasian al Managerilor de Servicii de Sănătate (ACHSM) și Colegiului Royal Australasian de Administratori Medicali (RACMA).

Absolvent eligibile pentru calitatea de membru al Colegiului Australasian de Management al Serviciilor de Sănătate (ACHSM).

Completarea acestei calificări poate să permită absolvenților să solicite calitatea de membru al RACMA, sub rezerva îndeplinirii suplimentare a cerințelor de experiență și examinare ale Colegiului.

Taxe

Taxele dvs. reale pot varia în funcție de unitățile pe care le alegeți. Revizuim anual taxele și pot fi supuse unor creșteri.

  • 2019: 31.800 dolari pe an cu normă întreagă (96 puncte de credit)
  • 2020: 33.300 $ pe an cu normă întreagă (96 puncte de credit)114252_Image415589843986_eb175bed0b_o.jpg
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Citeste mai mult

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Citește mai puţin
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Mai mult Mai Puțin