Master în Management în Servicii de Sănătate

Generalități

Programul de descriere

Programul

Master of Science in Healthcare Services Management este un program de 36 de ore de grad de credit conceput pentru a pregăti profesioniștii cu cunoștințe de afaceri și abilități analitice pentru a lansa excelența operațională pentru organizațiile din sistemele de asistență medicală și lanțurile lor de aprovizionare extinse. Programul personalizează un curriculum MBA orientat spre afaceri și bazat pe practică și oferă atât pista de management pentru profesioniștii din domeniul sănătății care urmăresc funcții de conducere, cât și pista analitică pentru solicitanții care sunt interesați să aplice analitice descriptive și predictive pentru a informa luarea deciziilor. Pregătește lideri de afaceri care îi pot ajuta pe furnizorii de îngrijiri să obțină excelență operațională într-un mediu în schimbare rapidă prin îmbunătățirea calității, reducerea costurilor și gestionarea experienței pacientului. Cu provocări din ce în ce mai mari de creștere a costurilor, concurență în creștere și reglementări stricte, industria medicală are nevoie de lideri care nu numai că înțeleg contextul asistenței medicale, dar sunt și capabili să utilizeze competențe analitice pentru a conduce o nouă cale spre excelență operațională.

 • Cu normă întreagă (12 sau mai multe credite / semestru)
 • Part-time (11 sau mai puține credite / semestru)
 • Programul poate fi finalizat într-un singur an (cu normă întreagă, doar pe cale rapidă)
 • 36 de credite (12 cursuri)
 • Formate hibride - cursuri online și personalizate (campusul New Brunswick)

Titluri de muncă ale Rutgers Alumele MSHSM

 • Manager de proiect
 • Manager de birou
 • Director de laborator regional
 • Director pentru strategie internațională
 • Director de practică a facultății
 • Analist medical
Titluri de muncă potențiale Salariul anual potențial
Senior Operations / Business Manager $ 144.000 de
VP spital pentru îmbunătățirea proceselor $ 126.677
Director de servicii medicale și medicale $ 106.070
Manager de practică $ de 82.000
Analist medical $ 80.000 de

Cele mai mari angajatoare ale talentului MSHSM Rutgers

 • Memorial Sloan Kettering Cancer Center
 • Spitalul de copii din Philadelphia
 • RWJ Barnabas Health
 • Johnson
 • Sănătate Unită

întrebări frecvente

Sunt medic, asistentă, asistent medic - de ce ar beneficia acest program?

Pe măsură ce medicii, asistenții medicali și alți clinicieni ca tine treci de la rolurile de îngrijire clinică la pozițiile de conducere și de conducere, ei găsesc o nevoie puternică de a fi mai bine pregătiți pentru a gestiona partea de management și de afaceri a îngrijirii pacienților. La fel cum sunt necesare cunoștințe și bune practici pentru îngrijirea nevoilor medicale ale unui pacient, există un corp bogat de cunoștințe și cele mai bune practici dezvoltate pentru a conduce sistemele de asistență medicală în mod eficient și eficient. Programul nostru vă va pregăti cu cunoștințele și încrederea de care aveți nevoie pentru a avea succes în calitate de manager și lider al unei organizații medicale.

De ce este derulat acest program dintr-o școală de afaceri? Se va aplica cu adevărat pentru asistența medicală?

Organizațiile de asistență medicală se confruntă cu provocări similare ca alte firme de servicii în ceea ce privește accesibilitatea, calitatea serviciilor și rentabilitatea. Din această perspectivă, o școală de afaceri este o casă ideală pentru un astfel de program de management al asistenței medicale, așa cum cunoaștem afacerile, finanțele, marketingul și operațiunile în diferite contexte. Aici, la RBS, avem o facultate de clasă mondială, cu expertiză și experiență, nu numai în problemele generale care fac și sparg afacerile, ci și în industria de sănătate, asigurări și farmaceutice. Unele dintre ele sunt, de asemenea, implicate în cercetarea clinică. Desfășurarea unei afaceri solide este esențială pentru îngrijirea pacientului. Așa cum gradul științific te-a pregătit pentru a ajuta pacienții clinic, un grad de afaceri axat pe asistență medicală vă va echipa pentru a servi acest spațiu într-un rol de management.

Cât timp îmi va trebui să termin acest program part-time?

Dacă participați cu normă întreagă, puteți completa programul în termen de doi ani. Studenții care lucrează pot, de asemenea, să urmărească programul pe o bază de normă part-time și trebuie să termine diploma în trei ani.

Legea privind îngrijirile la prețuri accesibile a schimbat modul în care își desfășoară activitatea în spital. Acest program mă va ajuta să înțeleg implicațiile acestei noi legi și cum să mă conformez?

Absolut! ACA schimbă modul în care spitalele și alți furnizori fac afaceri în sectorul sănătății. Cursurile noastre, frecvent predate de practicieni și cercetători de vârf, vor aborda probleme cheie și îngrijorări cu privire la conformitatea ACA. Mai exact, cursul asistenței medicale legale

Lucrez în industria farmaceutică, în industria asigurărilor de sănătate. Există vreo valoare în urmărirea acestui gen?

Da. Acest program se concentrează pe furnizorii de servicii medicale și pe lanțurile lor de aprovizionare extinse, care include industria farmaceutică și de asigurări, precum și farmaciile, angrosiștii și companiile care gestionează beneficiile farmaceutice. Ca un profesionist în domeniul farmaceutic sau al asigurărilor de sănătate, acest grad vă va ajuta să înțelegeți partea de livrare a îngrijirii pacientului în spatele fiecăreia dintre revendicările și reglementările și practicile farmaceutice.

Tocmai am absolvit școala de asistență maternă, dar nu am experiență de muncă și vreau să urmez imediat un maestru. Acesta este programul potrivit pentru mine?

Da, mai ales dacă știți că, la un moment dat, doriți să vă transformați într-o poziție de conducere care vă va cere să aveți cunoștințe în gestionarea personalului, bugetelor, finanțelor, problemelor de conformitate și a lanțului de aprovizionare. În timp ce majoritatea studenților noștri vor avea experiență de muncă clinică înainte de a intra în programul nostru, nu sunteți descalificat de la acceptare dacă nu ați lucrat încă.

Am o diplomă în sănătate publică și vreau să lucrez la o clinică publică. Cum mă va ajuta acest lucru?

Dacă doriți să lucrați într-o funcție de management al serviciilor de îngrijire a pacienților, cum ar fi în clinicile de sănătate publică, atunci da. Acest program vă va avantaja. În timp ce programul nostru nu vă va echipa special pentru a construi programe sau inițiative de promovare a sănătății publice, acesta vă va pregăti să gestionați clinicienii și personalul din mediile de sănătate publică.

Acest program are sediul în Newark sau New Brunswick?

Cursuri în persoană vor fi organizate în principal în Noul Brunswick.

----

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

A Rutgers business education prepares students for success – not just in their chosen fields but also in their lives. From our comprehensive undergraduate courses to our highly rated MBA program, a Ru ... Citeste mai mult

A Rutgers business education prepares students for success – not just in their chosen fields but also in their lives. From our comprehensive undergraduate courses to our highly rated MBA program, a Rutgers education is a life-changing experience that gives the student the skills and knowledge to compete globally while broadening their appreciation for how the world works. Many describe it as one of the most rewarding experiences of their lives – professionally and personally. Citește mai puţin
New Brunswick , Newark , Jersey City , Morristown + 3 Mai mult Mai Puțin