Master în Informatică în Sănătate

Generalități

Programul de descriere

Lucrezi în asistență medicală și vrei să-ți sporești cunoștințele și abilitățile în informatică pentru sănătate? Este una dintre zonele cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie, iar gradul nostru de MSc Health Informatics ar putea să îți crească perspectivele de carieră.

Acest curs folosește tehnologii de ultimă generație și se concentrează puternic pe abilități practice și analitice pe care le puteți aplica în mediul de lucru. Este disponibil ca un curs de un an cu normă întreagă sau trei ani part-time.

Prin legături cu NHS și organizații din sectorul Știința vieții, veți afla despre noile dezvoltări și natura în schimbare a tehnologiei în domeniul informaticii medicale, care vă vor pune în fruntea acestei industrii în creștere rapidă.

De ce să studiezi informatică în domeniul sănătății la Swansea University ?

  • Primul loc în Marea Britanie pentru mediu de cercetare al doilea în Marea Britanie pentru calitatea cercetării - cadru de cercetare (Framework Excellence Framework 2014).
  • Studenții postuniversitari au acces la facilități în clădirea Institutului de Științe ale Vieții, în valoare de 100 de milioane de lire sterline.
  • Ce Uni? Student Choice Award 2017 Câștigător - postuniversitar.
  • Gradul este disponibil full-time peste un an sau part-time peste trei ani.
  • Legături strânse cu NHS și organizații din sectorul științei vieții.

Experiența dvs. de informatică în domeniul sănătății

Experiența dvs. de grad va fi îmbunătățită prin accesul la facilități de ultimă generație bazate în Centrele noastre de excelență pentru date administrative și cercetare în domeniul sănătății. Această facilitate de 30 de milioane de lire, acordată de Consiliul de Cercetări Economice și Sociale (CERS) și Consiliul de Cercetări Medicale (MRC), va spori calitatea cursului dumneavoastră.

Veți beneficia de colaboratorii noștri majori de la Școala Medicală; Universitatea Abertawe BroMorgannwg (Consiliul de sănătate ABMU); Hywel Dda Health Board; Consiliul de cercetare din Marea Britanie; Guvernul galez, și numeroase legături naționale și internaționale.

Informatică în domeniul sănătății Oportunități de angajare

Am conceput cu atenție cursul pentru a vă oferi cunoștințe și înțelegere sporită în domeniul informaticii în materie de sănătate și a abilităților de care aveți nevoie pentru a vă aplica învățarea în practica profesională.

Ca atare, acest master vă va oferi o cunoaștere aprofundată a domeniului pentru a vă potența potențialele de progres în carieră.

Cariere și angajabilitate

Swansea Employability Academy (SEA) vă va sprijini în fiecare etapă a călătoriei dvs. de carieră, ajutându-vă să vă construiți un viitor luminos.

Serviciile noastre de asistență în carieră includ:

  • Ateliere de angajare, discuții ale angajatorilor, evenimente personalizate și târguri de carieră.
  • Sfaturi și îndrumări individuale din partea consilierilor calificați profesional.
  • Ajutor cu găsirea de locuri de muncă, stagii, stagii de muncă și oportunități de voluntariat.
  • Acces la resurse informaționale pe o gamă largă de subiecte legate de managementul carierei.
  • Finanțare pentru a sprijini oportunitățile de stagiu de student și evenimentele Clubului Student / Societate.

De asemenea, oferim ajutor și sfaturi pentru absolvenții Swansea University până la doi ani după absolvire.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Citeste mai mult

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Citește mai puţin