Master în domeniul sănătății mintale medico-legale

Generalități

Programul de descriere

Acest curs este conceput pentru a dota absolvenți cu o cunoaștere aprofundată a sănătății mintale medico-legale. Veți obține o înțelegere critică a cunoștințelor academice asociate cu contextul practicii in domeniul sanatatii mintale medico-legale și veți obține o apreciere critică a problemelor etice, culturale, și juridice care decurg din practica de sanatate mintala si de cercetare. Acest masterat se adresează studenților care sunt în prezent angajate în / sau care doresc să fie angajați într-o medico-legale, de sanatate mintala medico-legale, sau setarea de sanatate mintala. - închisori - spitale securizate - Ministerul Justiției - Forța de Poliție - instanțele judecătorești. Programul este conceput pentru a oferi studenților cu o combinație de aplicat și abilități de cercetare de bază pentru a lucra într-un cadru medico-legale de sanatate mintala.

Echipa Programul este format din practicieni medico-legale și cadre universitare, care au fiecare o experiență considerabilă de lucru într-un interval de contexte medico-legale din Marea Britanie. Masteratul este aliniat la Unitatea de Cercetare a Crimelor Sexuale și Misconductului (SOCAMRU) la NTU, care include cercetători activi implicați în prezent în colaborare cu:

  • Serviciul de închisori HM
  • Serviciul de Sănătate național (NHS)
  • Spitalele de înaltă siguranță
  • Serviciul de Politie.

Un mediu de cercetare și de susținere activă

De-a lungul cursului, veți beneficia de o predare informată de cercetare. Ați putea fi interesat în a afla despre dependenta noastra si aberante comportamente și bunăstarea grupuri de cercetare și Unitatea de Cercetare serviciile de urgență. Psihologie de la UNT are o reputație de cercetare stabilit internațional și este una dintre coloane de top din REF 2014 Research.

2014 Evaluarea a arătat de asemenea:

  • 60% din rezultatele noastre de cercetare au fost considerate a fi excelente la nivel internațional sau lider mondial în REF 2014.
  • 100% din impactul nostru de cercetare este excelent la nivel internațional, cu 73% descris ca lider mondial.

Impactul nostru de cercetare și de ieșire este cea mai mare din orice departament de psihologie din Marea Britanie, cu un mediu de cercetare echivalent.

Cerințe de intrare

  • Veți avea nevoie de o diplomă de licență (minimum 2.2) în Psihologie sau o disciplină aliată cum ar fi știința socială, asistența medicală, practica medicală sau legea sau altă calificare echivalentă recunoscută.
  • Solicitanții fără astfel de calificări vor fi luați în considerare individual, dar vor trebui să demonstreze modul în care experiențele și cunoștințele lor și / sau calificările profesionale (cum ar fi RMN, RN) le-ar permite să studieze acest curs la nivel de master în declarația lor personală.
  • Formularul de aplicație necesită o declarație scrisă în care trebuie să prezinte motivele pentru care dorește să participe la Master de Medicină Legală de sanatate mintala. Vom fi în căutarea de a se asigura că aveți o justificare solidă pentru aderarea la cursul bazat pe o apreciere realistă a materialelor care urmează să fie studiate și zonele de practică aferente.
  • Limba engleză. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Taxe și finanțare

Pentru mai multe informații despre taxe și posibilitățile de finanțare vizita www.ntu.ac.uk/s3fees

Cariera ta viitoare în domeniul sănătății mintale medico-legale

Când treceți cu un Master de Medicină Legală Sănătate Mentală va avea abilitățile necesare pentru a urma o carieră profesională într-o gamă de sanatate mintala, sănătate mintală medico-legale, sau setările medico-legale. S-ar putea alege să studieze acest curs, dacă lucrați deja în acest domeniu și vă speranța de a îmbunătăți perspectivele de promovare și avansare în carieră. De asemenea, ați putea dori să urmăriți o carieră academică și / sau de cercetare într-o serie de discipline academice după absolvire (de exemplu, lucrând ca asistent de cercetare sau asociat sau studiind pentru doctorat). Absolvenții de psihologie cu statut BPS GBR pot fi, de asemenea, interesați de acest curs, dacă doresc să studieze doctoratul pentru o carieră ca psiholog clinic sau de consiliere. Într-adevăr, calificarea în Legală Sanatate Mintala este probabil să fie popular cu o întreagă gamă de potențiali angajatori deoarece, pe lângă faptul că posedă cunoștințe aprofundate teoretică a unei game de sanatate mintala si problemele medico-legale, va, de asemenea, au demonstrat o capacitate de a scrie eseuri și rapoarte și să vorbească și să prezinte în fața altor persoane (printre alte aptitudini transferabile). Veți fi, de asemenea echipat cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a fi independent, etic și cultural sensibil în aplicația viitoare a psihologiei.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can ... Citeste mai mult

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can select courses that have been designed in partnership with professional bodies and outside organisations within the public and private sector. Here at the School of Social Sciences, we aim to make a difference to society and the lives of those within it. Citește mai puţin