Master în cercetare în activitatea fizică, sport și sănătate (Interuniversitar)

Generalități

Programul de descriere

sportiv

Introducere

Acest titlu implică transformarea Masters comune existente anterior la Universitatea din Vigo și este rezultatul colaborării dintre Universitatea din Vigo si la Universitatea din A Coruña. Inițial, titlul a început în Universitatea din Vigo în perioada 2009-2010, începând cu învățătura sa ca gradul inter-universitară, odată ce a verificat memoria sa, în anul 2015-2016.

În Comunitatea Autonomă Galicia există două universități care oferă diplomă în științe de activitate fizică și sport, în special în cadrul Facultății de Educație și Sport (Campus Pontevedra) și Facultatea de Sport și educaţia fizică la Universitatea din a Coruña.

În ambele centre există grupuri de cercetare care se concentrează activitatea lor pe activitatea fizică, sport și sănătate. De aceea, acest master presupune o optimizare a resurselor economice ale ambelor universități.

De ce studia gradul

programul Interuniversitar de Cercetare Master în activitatea fizică, sport și sănătate Acesta are ca scop formarea cercetătorilor multidisciplinare cu competențe în diverse domenii ale științei activității fizice și sportului.

Acest titlu este văzută ca un instrument esențial pentru a dobândi formare în tehnici de cercetare necesare pentru accesul în condiții optime la studii de doctorat

structura de studiu

discipline obligatorii

 • Procesul de cercetare în științele activității fizice și sportului.
 • documentare de comunicare și de știință științifice în sursele de activitate fizică și sport.
 • Metodologia experimentală și cvasi-experimentale în științele activității fizice și sportului.
 • Metodologia corelațională selectiva
 • modele observaționale aplicate de cercetare în sport.
 • Metodologia calitativă în științele activității fizice și sportului
 • analiza sistematica si meta-analiza
 • Analiza exploratorie a datelor și analiza inferențială
 • analiza multivariată

opţionale

 • Exerciții fizice și fitness în domeniul sănătății și performanței
 • control al învățării și a motorului
 • Cercetarea în educație fizică. activitatea fizică și sport
 • Analiza performanței în sport
 • activități de apă și de prim ajutor

Master tezei de doctorat

 • Master tezei de doctorat

ieșiri profesionale și academice

Maestrul are o inspirație clară cercetător.

În acest sens, este văzută ca un pas intermediar și necesar între învățământul universitar și accesul la programul oficial de doctorat în Sport, Educație Fizică și activitate fizică sănătoasă, studii din urmă de la nivel inter-universitare știință în universități colaboratoare A Coruña și Vigo.

Prin urmare, formarea Master este o cale de a oportunități de carieră, atât ca cercetător academic, pentru a permite gradul de doctor.

În plus față de accesul la studii de doctorat, acest Master se deschide oportunități de angajare în alte domenii de ocupație, cum ar fi:

 • Departamentele de cercetare și dezvoltare în companiile ce țin de controlul activității fizice (consultanță, etc companii de fitness din sector)
 • Cercetări privind activitatea fizică și sănătatea (institute de cercetare, fundații, clinici, instituții publice etc.)
 • Analiza performanțelor Echipamente în cadrul organizațiilor sportive (federații, cluburi sportive).

profilul recomandat

Profilul de cercetare al Master, concepute pentru a forma cercetători în domeniul polivalenți științelor activității fizice și sportului, extinde gama de candidați pentru absolvenți de facultate în domenii legate de activitatea fizică, sport și sănătate.

În plus, și având în vedere faptul că obiectivul programului este de a instrui pentru cercetare și inovare, este în căutarea pentru un profil dinamic elev, critic, creativ, capabil să rezolve problemele pe care sunt necunoscute, și să aibă o atitudine flexibilă, care a permis să facă acest lucru în mod autonom, ci și prin munca în echipă.

Cerințe de acces comun

 1. Pentru a avea acces la studiile de masterat oficiale vor fi necesare pentru a fi în posesia unei diplome universitare oficiale spaniolă sau o altă emisă de o instituție de învățământ superior care aparține unui alt stat membru al Spațiului european al învățământului superior care dă dreptul în aceasta pentru a avea acces la predare maestru.
 2. De asemenea, ei pot avea acces la absolvenții de la sistemele de învățământ străine în Spațiul european al învățământului superior fără aprobarea titlurilor lor, după verificarea de către Universitatea care cei certifica un nivel de studii echivalent cu gradele corespunzătoare oficiale universitare spaniole și autorizează țara emitentă pentru accesul la studii postuniversitare. Accesul în acest fel nu implică, în nici un caz, aprobarea prealabilă a titlului, care este deținută de către solicitant, sau recunoașterea lui în alte scopuri decât studierea învățăturile Maestrului scopuri.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Citeste mai mult

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Citește mai puţin
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Mai mult Mai Puțin