Master în științe de suprafață biomedicale

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Programul creează o platformă pentru înțelegerea implicării științei de suprafață în biomedicină și biotehnologie. Veți obține cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniile activităților biomedicale care necesită expertiză dincolo de disciplinele tradiționale de biomedicină, chimie sau biologie.

Conexiuni active

Programul se desfășoară în strânsă colaborare cu industria regională și oferă o prezentare actualizată a lucrărilor de cercetare și dezvoltare în domeniul tehnologiei biomedicale. Educația este condusă de cercetători și profesori care sunt participanți la o rețea de cercetare relevantă din punct de vedere industrial numită Profil „Biofilms - centru de cercetare pentru bio-interfețe”. Facilitățile noastre experimentale combină chimia, biologia celulară și moleculară și laboratoarele bioanalitice.

Forme de studiu

Folosim diferite forme pedagogice, cu un accent puternic pe întrebările de cercetare în dezvoltarea de produse biomedicale. Colaborarea cu industria biomedicală din jur este realizată prin CDIO, Conceive - Proiectare - Implementare - Operarea proiectelor.

Ce este știința suprafeței biomedicale?

Știința biomedicală a suprafeței se referă la cunoașterea și înțelegerea integrării teoretice și practic a chimiei de suprafață în aspecte aplicate ale biologiei celulare, imunologiei, biologiei moleculare și nanotehnologiei. Știința biomedicală a suprafeței se referă la cunoștințe specializate în chimia suprafeței în zonele aplicate ale biologiei celulare, imunologie, biologie moleculară, nano-biotehnologie și chimie coloidală, precum și cunoștințe substanțiale despre integrarea acestor subiecte în științele biomedicale de suprafață.

Principalele industrii biomedicale

Droguri și biotehnologie

  • Molecule mici - molecule organice sintetice
  • Biologică - molecule biologice produse de organisme vii (biotehnologie)

Dispozitive și diagnostice

  • Industria dispozitivelor medicale
  • Diagnostic - IVD (diagnostic in-vitro)

Cerințe de intrare

  1. Diplomă de licență (180 de credite) sau echivalent cu o specialitate în chimie, biochimie, tehnologie biomedicală, metode și tehnologie biomedicală, științe de laborator biomedicale sau în alte domenii ale științelor naturale, medicale, inginerești sau tehnologii relevante pentru program cu minim 15 credite în chimie și / sau biochimie.
  2. Echivalentul limbii engleză B, sau al limbii engleze 6, în școala gimnazială suedeză.

Organizare

O cerință pentru acordarea unui grad de master (120 de credite) este completată de către studentul unui proiect independent (proiect de licență) pentru cel puțin 30 de credite în domeniul principal de studiu. Proiectul de licență poate cuprinde mai puțin de 30 de credite, însă nu mai puțin de 15 credite, dacă studentul a finalizat deja un proiect independent în ciclul doi pentru cel puțin 15 credite în domeniul principal de studiu sau echivalentul unui program de studiu în afara Suedia.

Conţinut

Lista cursurilor:

  • Științe de suprafață biomedicală, program de master (doi ani), 120 de credite - toamna 2020 (ora de zi Malmö 100%)
  • Științe de suprafață biomedicală, program de master (doi ani), 120 de credite - toamna 2020 (ora de zi Malmö 100%)
Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Malmö University strives to be part of society at every level. Whether that is regionally, nationally or globally, its focus is making the world a better and fairer place.

Malmö University strives to be part of society at every level. Whether that is regionally, nationally or globally, its focus is making the world a better and fairer place. Citește mai puţin