Master în științe clinice de consiliere în sănătate mintală

Generalități

Programul de descriere

Faceți o carieră de îngrijire cu un master în consiliere

Masterul Universității Wilmington în consiliere clinică în domeniul sănătății mintale vă pregătește pentru practica de consiliere profesională care acoperă o serie de probleme de sănătate mintală în diverse populații.

Alegeți un grad de consiliere acreditat în sănătate mintală de cele mai înalte standarde

MS în consiliere clinică în domeniul sănătății mintale este singurul program acreditat de acest tip din regiunea noastră pentru Consiliul pentru acreditarea consilierii și a programelor educaționale conexe (CACREP). La finalizarea programului, veți fi pregătiți să participați la examenul de consilier național administrat de Consiliul național al consilierilor autorizați și ulterior puteți începe să lucrați pentru a deveni consilier profesionist licențiat în sănătate mintală (LPCMH).

Creșteți prin experiență semnificativă de lucru pe teren / experiență practică

O secvență de doi ani de consiliere în domeniul sănătății mintale este urmată de o experiență de instruire clinică de un an care pune teoria și noile cunoștințe în practica aplicată. Acest masterat cuprinzător și accesibil de trei ani în programul de consiliere în sănătate mintală clinică oferă baza de cunoștințe și abilități clinice pentru practica de consiliere individuală, de grup, familie și carieră.

Aflați consiliere clinică în domeniul sănătății mintale de la practicieni dedicați și activi

Veți învăța teoria și metodologiile de la profesori care sunt lideri activi în consiliere în domeniul sănătății mintale și vă asigurați că conținutul cursului este legat de provocările cu care se confruntă consilierii de astăzi. Diploma de master WilmU în programul de consiliere clinică în domeniul sănătății mintale deține atât o rată ridicată de promovare la examenele de licențiere, cât și o rată ridicată de plasare a locurilor de muncă pentru absolvenți.

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

MISSION INTEGRATION STATEMENT The essential values of the College of Social and Behavioral Sciences are: personal worth, human dignity, social justice, integrity, intellectual curiosity, and academic ... Citeste mai mult

MISSION INTEGRATION STATEMENT The essential values of the College of Social and Behavioral Sciences are: personal worth, human dignity, social justice, integrity, intellectual curiosity, and academic freedom. Within this value structure we provide quality education, professional guidance and opportunities to achieve an understanding of the Behavioral Sciences. We promote academic integrity, the prevailing codes of professional ethical behavior, and an environment that fosters social justice. We expect students to participate with faculty in embracing these values, challenge students to make a difference in the lives of others and the world at large, and encourage students to commit themselves to a process of lifelong learning. Citește mai puţin