Master în Științe ale Sănătății

Generalități

Programul de descriere

Despre

University of Lethbridge este clasată ca fiind una dintre cele mai intensificate universități de cercetare pentru mărimea sa în Canada. Membrii facultatilor din stiintele sanatatii au programe de cercetare active care examineaza sanatatea, sanatatea si calitatea vietii intr-o varietate de populatii. De asemenea, cercetăm sistemele, serviciile și politicile de sănătate. Ne angajăm activ studenții MSC în activitățile noastre de cercetare și oferim mentorat într-o gamă largă de metodologii.

Ca un student MSc în programul nostru, veți învăța abilități de cercetare aplicată și veți câștiga experiența de cercetare pe care aveți nevoie pentru a concura pentru cariere în domeniul cercetării în guvern, industrie, sistemul de sănătate, organizații non-profit și universități. În timpul programului nostru de 2 ani, veți completa patru cursuri de bază și o teză sub îndrumarea unui supervizor și un comitet de teze.
Durata studiilor cu normă întreagă sau cu frecvență redusă este disponibilă studenților. Patru cursuri sunt necesare în primul an:

  • HLSC 5100: Metode de cercetare (termen de cădere)
  • HLSC 5200: Filosofia cercetării (termenul de toamnă)
  • HLSC 5300: Statistici avansate (Termen de primăvară)
  • HLSC 5400: Analiză calitativă avansată (termen de primăvară)

Elevii pot lua până la 2 cursuri suplimentare la nivel de nivel, dacă se dorește, ca parte a gradului lor MSc.

Teza de cercetare

Facultatea noastră caută în mod activ studenți absolvenți interesați de cercetare într-o serie de domenii, inclusiv sănătatea publică; nutriție și activitate fizică; cancer, diabet și prevenirea bolilor cardiace; Sănătatea indigenă; sănătatea mintală și dependențele; jocuri de noroc; sănătatea imigranților și refugiaților; politica și managementul sănătății, recreația terapeutică, medicina integrată, sănătatea sexuală; și reducerea riscurilor pentru a numi câteva. Puteți afla mai multe despre cercetarea membrilor facultății noastre aici.

Experiență de lucru pe mâini

Aveți, de asemenea, opțiunea de integrare a studiilor universitare la nivel de masterat cu activități relevante, remunerate într-un domeniu adecvat în domeniul sănătății prin înscrierea în opțiunea de formare cooperatistă / stagiu. Această oportunitate practică îmbogățește și consolidează în continuare dezvoltarea profesională a studenților în programul nostru MSc. Pentru a afla mai multe vizitați: www.uleth.ca/artsci/coop/co-operative-education-internship-option-graduate-studies .

Cine poate aplica

Solicitanții de masterat de succes au în mod obișnuit cursuri de pregătire în domeniul sănătății, științelor sociale sau biologice și / sau pot servi ca profesioniști în domeniul medical, fizioterapie, terapie ocupațională, psihologie, consiliere sau asistență socială. Toți candidații trebuie să fi absolvit o diplomă de licență cu un nivel B sau mai mare (3,0 puncte medii cumulate în ultimele 20 de ore de credit). Respectarea cerinței minime nu garantează accesul.

Selectarea unui supervizor

Selectarea unui supraveghetor la începutul procesului de înscriere este importantă. Studenții potențiali sunt încurajați să revizuiască programele de cercetare

Oportunități de burse

Vă rugăm să consultați pagina de web Premii și burse .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Lethbridge was built on a commitment to students and the student experience, small classes and the liberal arts. Those founding principles are still at the forefront of what we do. T ... Citeste mai mult

The University of Lethbridge was built on a commitment to students and the student experience, small classes and the liberal arts. Those founding principles are still at the forefront of what we do. Today the U of L is respected around the globe and is recognized as a research-intensive, comprehensive university. Citește mai puţin