Master în Științe Biomedicale

Generalități

Programul de descriere

Totul este despre fascinația pentru viața umană
Vrei să combini biologia umană cu biologia moleculară? Sau doriți să aflați despre celelalte posibilități ale științelor biomedicale după un an de cercetare? Acest program de master vă va oferi doar asta!

În timp ce urmărești un master în științe biomedicale, poți opta pentru a studia o combinație de diferite specializări. Specializările de cercetare vă vor permite să vă porniți într-o carieră în cercetare. În cel de-al doilea an decideți profilul dvs., fie că vă puneți accentul pe cercetare, fie mai mult în specializările legate de biomedicale. Aceste specializări vă vor permite să lucrați în profesii precum ofițer de politică, jurnalism științific sau consilier, iar specializarea educației (numai în olandeză) vă va permite să predați la nivel de învățământ profesional preuniversitar sau superior.Vă interesează bolile infecțioase și doriți să înțelegeți mai profund modul de funcționare a sistemului imunitar? Atunci vă puteți concentra pe ambele specializări. Interesul dvs. științific constă în neurobiologie și ambiția dvs. profesională în elaborarea politicilor? Apoi puteți combina aceste două. Vă puteți adapta programul în funcție de dorințele și interesele proprii, sub formă de stagii și / sau alcătuirea propriului program biomedical în al doilea an.

Asta vei face
Masterul în Științe Biomedicale este un program full-time de doi ani, care începe în fiecare septembrie. Curriculumul: după prima dvs. specializare de cercetare în Imunologie, Boli Infecțioase sau Neurobiologie, puteți alege să faceți o a doua specializare de cercetare într-o altă dintre aceste materii:

  • Sănătate publică internațională
  • Specializare societală (comunicare științifică sau știință în societate)
  • Specializare educație științifică
  • Al doilea an alternativ de cercetare biomedicală pe care îl poți compila singur

Există două cursuri obligatorii: Scrierea științifică în engleză și Etica în științele vieții. Veți urma două stagii, fie în cercetare, fie într-o practică și una de plasament de cercetare și veți scrie o teză de literatură.

După finalizarea cu succes a cursului, vi se va acorda un master de știință (MSc).

Cercetare activă
Prelegerile fac doar o parte relativ modestă a programului de Științe Biomedicale. În cea mai mare parte, sunteți încurajați să efectuați propriile dvs. cercetări. Există o mulțime de posibilități pentru lucrări practice, oferindu-vă posibilitatea de a utiliza cele mai noi metode și echipamente de cercetare. De asemenea, puteți ocupa un loc de muncă într-o poziție de elaborare a politicilor, educație sau comunicare, în funcție de profilul ales.

Proiectați-vă propriul program
Dacă alegeți să vă compilați al doilea an, puteți alege dintre toate materiile predate de programul de master. De asemenea, puteți opta pentru a participa la o parte a programului sau a stagiului în altă parte din Olanda sau în străinătate.

Schița programului
Programul complet de masterat în științe biomedicale durează doi ani și constă din 120 CE.

Programul constă din:

  • Șapte specializări, inclusiv cursuri obligatorii (12-18EC)
  • Trei cursuri obligatorii (în total 9 CE)
  • Cursuri opționale (nr. CE depinde de combinația de specializări)
  • Primul stagiu (30 CE)
  • Al doilea stagiu (30 CE) Teză de literatură (9 CE)
Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over ... Citeste mai mult

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over 26,000 students from all over the world. Students and staff of 122 nationalities create a dynamic international academic community. The University distinguishes itself in research and education through four interdisciplinary themes: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World and Governance for Society. Curious about student life at VU Amsterdam? Click here to ask our International Student Ambassadors. Citește mai puţin