Maestru de psihologie clinică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Prezentare generală

 • O abordare psihoterapeutică integrativă care oferă studenților o flexibilitate unică de a conceptualiza și trata prezentările clinice pe tot parcursul vieții.
 • Absolventul este eligibil pentru a aplica pentru înregistrarea ca psiholog în Australia.
 • Învățați să conceptualizați și să tratați prezentări clinice, inclusiv abordări psihiatrice, cognitive-comportamentale și sistematice narate.
 • Obțineți experiență cu un stagiu la clinica specializată de Psihologie și Consiliere și cu pregătire clinică în spitale externe, agenții comunitare și setări de sănătate mintală.
 • Oportunitatea de a finaliza un program de studiu care combină Master of Psihologie Clinică într-un mod parțial part-time, cu finalizarea concurentă, dar eșalonată, a Doctorului de Filosofie (Ph.D.).

La ce să te aștepți

Maestru de Psihologie Clinică se bazează pe cele mai recente procese de psihoterapie și rezultate rezultatele cercetării și utilizează o abordare integrativă a formării studenților în evaluarea și tratarea problemelor de sănătate mintală și tulburări. Această abordare îi ajută pe elevi să dezvolte o abordare flexibilă și orientată spre client în practică, în conformitate cu standardele contemporane pentru practica bazată pe dovezi în psihologia clinică.

Elevii învață să conceptualizeze și să trateze prezentările clinice utilizând abordări psihodinamice, cognitive-comportamentale, sistemice și narative terapeutice relaționale. Absolvenții acestui curs au cunoștințele și competențele necesare pentru a oferi evaluări și tratament pe toată durata vieții.

Program de studiu combinat

Elevii din acest curs pot fi capabili să finalizeze un program de studiu care combină Masteratul QUT al Psihologiei Clinice într-un mod parțial part-time cu finalizarea concurentă (dar eșalonată) a Doctorului de Filosofie (Ph.D.). Acest lucru permite studenților să completeze diploma de master pentru a-și dezvolta doctoratul. propunerea și lucrul pentru realizarea obiectivelor necesare pentru doctorat. proiect. Legătura explicită a cercetării între cele două programe oferă o sinergie puternică. Contactați echipa noastră de discuții despre cursurile de psihologie pentru a vorbi despre opțiunile dvs.

Cerințe de curs

Există cerințe pe care va trebui să le îndepliniți ca elev în acest curs. Va trebui să identificați aceste cerințe și să vă asigurați că aveți suficient timp pentru a le îndeplini. Unele dintre aceste cerințe au costuri asociate.114245_Image10GPCampuspicture_3000Wx1373H.jpg

Rezultatele carierei

Acest curs oferă fundația academică pentru o carieră în psihologia clinică. Psihologii clinici sunt angajați într-o gamă largă de servicii de sănătate și consiliere și sunt, de asemenea, capabili să lucreze ca practicanți independenți (privați). Psihologia psihologică poate oferi, de asemenea, o rampă de lansare pentru alte cariere, sub rezerva unui antrenament suplimentar sau complementar.

Rețineți că, în timp ce absolvirea cu succes duce direct la înscrierea generală ca psiholog, aprobarea ca psiholog clinic necesită o perioadă suplimentară de practică aprobată supravegheată. Vă rugăm să consultați http://www.psychologyboard.gov.au pentru mai multe informații

La aprobare, absolvenții pot aplica pentru posturi de specialiști ca psihologi clinici și se bucură de sfera sporită a practicii și aranjamente mai flexibile în cadrul Medicare, atunci când lucrează în setările de practică privată.

Recunoașterea profesională

Absolvenții sunt eligibili să candideze pentru înregistrarea ca psiholog în Australia. Cursul îndeplinește cerințele de acreditare ale Consiliului de Acreditare pentru Psihologie australiană (APAC), Colegiului de Psihologie Clinică a Psihologilor Australieni și Consiliului de Psihologie din Australia.

Posibile cariere

 • Manager de schimb
 • Psiholog clinician
 • Consilier
 • Incidentul critic sau managerul de răspuns la dezastre
 • Medic psiholog
 • Sănătate psiholog
 • Program Evaluator
 • Psiholog
 • Colegi de cercetare

Taxe

Taxele dvs. reale pot varia în funcție de unitățile pe care le alegeți. Revizuim anual taxele și pot fi supuse unor creșteri.

2020: 30.400 dolari pe an cu normă întreagă (96 puncte de credit)114246_Image2QUT_KG_Education_Building.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Citeste mai mult

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Citește mai puţin
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Mai mult Mai Puțin