O Pathway către profesia de dietetică, acest curs de masterat integrează componente teoretice și practice în dietetică clinică, servicii alimentare, comunitate și sănătate publică și cercetare.
Studenții sunt instruiți să înțeleagă și să interpreteze știința nutriției, să evalueze nevoile nutriționale, să efectueze cercetări și să ofere sfaturi dietetice pentru sănătate generală și cerințe specializate, inclusiv condiții medicale și performanță îmbunătățită.
Absolvenții sunt eligibili pentru a deveni membri cu drepturi depline ale Asociației Dieteticienilor din Australia și pentru a se alătura programului acreditat de dietetician acreditat (APD). APD este singura acreditare recunoscută în Australia de guvern și de mulți asigurători privați de sănătate.
Studenții pot alege dintre două cursuri de licență care oferă o Pathway către Master of Nutrition and Dietetics: Bachelor of Science Science (Nutrition Bioscience Major) sau Bachelor of Science (Exercitiul și Știința Sportului) cu un set recomandat de electivi. Absolvenții licenței în știință (Știința exercițiilor și sportului) sunt, de asemenea, eligibili să se înregistreze la Știința exercițiilor și a sportului în Australia (ESSA), obținând o oportunitate de acreditare dublă (ESSA și APD).Intrarea la cursCerințe de admitere academică (Banda 8)Următoarele cerințe de admitere specifice cursului sunt obligatorii și trebuie să fie satisfăcute de toți solicitanții. Aceste cerințe sunt pe lângă sau înlocuiesc cerințele minime prezentate în secțiunea de bandă a cerințelor de admitere academică de mai jos.
Toți solicitanții sunt obligați să obțină o diplomă de licență în știință umană, știință sau sănătate, cu o notă medie ponderată (WAM) de 65% sau mai mare. Diploma de licență trebuie să includă conținutul de Biochimie și Fiziologie Umană, cu Chimie (0,25 EFTSL) urmată de Biochimie (0,25 EFTSL) și Biologie Umană (0,25 EFTSL), urmată de Fiziologie Umană (0,25 EFTSL).
Cerințele de admitere academică (Banda 8) pot fi satisfăcute prin completarea uneia dintre următoarele:Diplomă de licență într-o disciplină cognată; sau
Dacă este acceptat, echivalează învățarea anterioară, inclusiv cel puțin cinci ani de experiență profesională relevantă.Cerințe de limbă engleză (banda 5)Studenții internaționali sunt obligați să ofere un IELTS Academic cu un punctaj general general de 7,0 (fără o bandă individuală mai mică de 6,5). Solicitanții cu studii internaționale pot fi, de asemenea, obligați să îndeplinească această cerință.
Cerințele standardului englezesc minim pentru acest curs pot fi, de asemenea, satisfăcute cu una dintre următoarele:Licență dintr-o țară aprobată;
A finalizat cu succes 0,375 EFTSL de studiu la nivel postuniversitar sau superior la un furnizor australian de învățământ superior (sau echivalent); sau
Dacă este acceptat, echivalează învățarea anterioară, inclusiv cel puțin cinci ani de experiență profesională relevantă.Burst / PexelsDetaliile CursuluiDisponibilitate semestruSemestrul 1: Studiu cu normă întreagă la JoondalupStructura cursuluiAnul 1 - Trimestrul 1 (ianuarie - aprilie) Cod unitate Titlul unității Puncte de credit NUT5112 Nutrienți și Metabolism 15 NUT5113 Evaluarea nutrițională și antropometrie 15 NUT5114 Nutriția sănătății publice 15 NUT5115 Biochimie nutrițională 15 Anul 1 - Trimestrul 2 (mai-august) Cod unitate Titlul unității Puncte de credit NUT5116 Științe și sisteme alimentare aplicate 15 NUT6100 Abilități de cercetare nutrițională 15 NUT6101 Terapia medicală de nutriție 1 15 NUT6102 Abilități profesionale în dietetică 15 Notă: Studenții trebuie să se înscrie la NUT6101 Medical Nutrition Therapy 1 și NUT6102 Dietetics Professional Skills în același trimestru.
Anul 1 - Trimestrul 3 (septembrie - decembrie) Cod unitate Titlul unității Puncte de credit NUT6103 Proiect de cercetare în nutriție 15 NUT6104 Serviciul Alimentar și Managementul Dieteticii 15 NUT6105 Terapia de nutriție medicală 2 15 NUT6106 Conceptele avansate în nutriție 15 Anul 2 - Semestrul 1 (ianuarie - iunie) Cod unitate Titlul unității Puncte de credit NUT6107 Plasament și evaluare în comunitate 15 NUT6108 Amplasarea și evaluarea serviciului alimentar 15 NUT6109 Plasament și evaluare individuală în gestionarea cazurilor 30 Cursul rezultatelor învățăriiAplică abilități cognitive și creative pentru a demonstra, evalua și sintetiza idei, concepte și teorii complexe în situații autentice.
Aplica abilități de comunicare, colaborare și advocacy pentru a proiecta soluții inovatoare în contexte de practică profesională.
Să demonstreze o perspectivă globală cu respect pentru diversitatea și valorile etnice culturale.
Reflectați critic asupra unui corp complex de cunoștințe de nutriție, dietetice și științe nutriționale, principii de cercetare și practică bazată pe dovezi pentru a demonstra stăpânirea practicii profesionale.
Folosiți abilități de judecată și autogestionare la nivel înalt pentru a iniția, planifica și executa proiecte strategice și a opera în medii profesionale dinamice.Recunoaștere profesionalăAcreditat de: Asociația Dieteticienilor din Australia (DAA)Oportunități de carierăAbsolvenții pot lucra într-o varietate de domenii precum îngrijirea pacienților clinici, nutriția comunitară și sănătatea publică, serviciul alimentar instituțional, industria alimentară, cercetarea și predarea, marketing nutrițional și jurnalism, nutriție sportivă și consultanță / practică privată.