Maestru de Dezvoltare Industrială a Medicamentului

Generalități

Programul de descriere

Înțelegerea întregului proces de dezvoltare a medicamentului de la moleculă la accesul pe piață

Master de Dezvoltare a Medicamentelor Industriale este conceput pentru a satisface nevoia de manageri pentru a coordona numeroasele elemente implicate, în scopul de a accelera procesul de dezvoltare a drogurilor și buna tranziție a drogurilor candidat la piață.

Dezvoltarea de droguri este un proces complex, lung și complex, care necesită interacțiunea a numeroase domenii de specialitate. Coordonarea eficientă a tuturor disciplinelor implicate, de la identificarea și validarea timpurie a obiectivelor prin testarea siguranței și eficacității până la lansarea pe piață, poate simplifica abordarea producției de medicamente noi.

"Este esențial ca angajații din industria farmaceutică să înțeleagă întregul proces de dezvoltare a drogurilor pentru a aprecia perspectivele și obiectivele colegilor lor, să colaboreze optim și să fie capabili să ia decizii corecte de proiect - prin minte dobândesc cunoștințele și abilitățile necesare “

- Søren Bregenholt, vicepreședinte Corporate, Novo Nordisk

Profiluri participante

Master de Dezvoltare a Medicamentelor Industriale este un program de educație continuă destinat profesioniștilor din industria farmaceutică. Admiterea necesită un minim de doi ani de experiență relevantă în muncă.

Programul se adresează persoanelor cu experiență în industria biotehnologică și farmaceutică, organizațiilor de cercetare clinică și, într-o oarecare măsură, industriei medicinale, care sunt implicate în dezvoltarea de droguri și au nevoie de o imagine de ansamblu a procesului în ansamblul său, precum și o înțelegere aprofundată a elementele individuale.

Formarea este adaptată managerilor de proiect, managerilor de grup, managerilor diviziilor, cercetătorilor și altor persoane care au - sau se așteaptă să aibă - responsabilitatea pentru mai multe aspecte ale procesului de dezvoltare a medicamentelor.

Participantul tipic are un background în domenii precum inginerie, farmacie, chimie, biochimie sau științele sănătății. Angajamentul și interesul pentru îndeplinirea provocărilor profesionale sunt cerințele pentru programul de Master of Industrial Drug Development.

Structura programului

Part-time studiu pentru angajați cu normă întreagă

Programul de 60 de credite ECTS (echivalentul unui an de studiu cu normă întreagă) este conceput pentru a fi finalizat în 2 până la 6 ani de studiu cu frecvență redusă. Durata studiilor nu este o opțiune, deoarece multe cursuri sunt disponibile numai la fiecare doi ani.

Toate cursurile sunt proiectate cu o minimă frecventare în clasă, pentru a se încadra într-un program ocupat cu normă întreagă. Toate cursurile sunt predate la Copenhaga, Danemarca.

Programarea planului

Înscrieți-vă pentru cursuri individuale sau înscrieți-vă în programul complet

Programul de Master constă în cursuri obligatorii (30 ECTS), cursuri elective (10-18 ECTS) și un proiect de master (12-20 ECTS).

Cursuri obligatorii

* Trebuie să identificați cursuri elective relevante care să vă susțină profilul personal de studiu. Cursurile elective trebuie să fie aprobate de către Consiliul de studii.

Rezultatul invatatului

La finalizarea programului, absolvenții vor avea o imagine de ansamblu și abilitatea de a înțelege legăturile dintre toate etapele procesului de dezvoltare de la descoperire la studiile clinice, înregistrarea și marketingul.

Programul MIND oferă dezvoltatorilor de droguri blocurile profesionale de bază pentru a colabora cu alți profesioniști din cadrul companiei, precum și cu partenerii externi, asigurând astfel un nivel științific ridicat și actualizat al activității desfășurate în echipe multidisciplinare de proiect.

Capacitatea absolvenților de a evalua eficient și critic fiecare etapă a procesului de dezvoltare a medicamentelor le va permite să prezică blocajele viitoare.

Taxă de școlarizare

 • Taxe de curs: de la 10 750 până la 24 975 DKK
 • Program complet: de la 200.000 DKK

Costul pentru programul complet variază în funcție de starea dvs. de înscriere, de alegerea cursului electiv și de cetățenie (a se vedea mai jos).

Taxa de școlarizare este diferențiată, dar încă fixă - negocierea nu este o opțiune

Guvernul danez plătește o subvenție pentru studenții UE / SEE, în timp ce ceilalți studenți trebuie să plătească prețul cursului integral.

 • Preț complet al cursului: toți cetățenii din afara UE / SEE (costuri reale)
 • Preț redus al cursului: toți cetățenii UE / SEE (costuri parțial acoperite printr-o subvenție acordată de Minister)

University of Copenhagen nu oferă scutiri de școlarizare sau burse

University of Copenhagen nu oferă burse sau burse. De asemenea, nu putem răspunde întrebărilor privind finanțarea.

Admitere și aplicare

Criterii de admitere pentru cursuri individuale sau pentru programul complet

Se aplică aceleași criterii de admitere, indiferent dacă doriți să urmați cursuri individuale sau programul complet.

 • Diplomă de licență relevantă sau echivalent
 • Cel puțin doi ani de experiență relevantă în domeniul afacerilor de reglementare sau echivalent
 • Faceți cunoștință cu cerințele de limbă aflate pe site-ul programului

Procesul de aplicare

Completați formularul de candidatură prin intermediul site-ului web al programului Master, www.mind.ku.dk și rețineți documentația necesară.

Dacă aplicați pentru cursuri individuale, vă rugăm să folosiți link-ul de pe paginile cursului individual. Termen limită de aplicare, de obicei, cu 8 săptămâni înainte de prima zi de curs.

Programul are o admitere în circulație, deci aplicațiile sunt evaluate în momentul în care intră.

Permisele de ședere și vizele

Elevii din țările din afara UE / SEE trebuie să obțină o viză înainte de a intra în Danemarca. Cerințele privind vizele pentru intrarea în țară diferă, deci trebuie să consultați ambasada sau consulatul danez din zona dvs.

Admiterea la un program de studiu cu frecvență redusă nu justifică un permis de ședere ca student. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați serviciul danez de imigrație.

 • TYPE: Continuarea dezvoltării profesionale
 • PLACE: University of Copenhagen , Danemarca
 • Durata: 2-6 ani studiul part-time
 • Limba: engleză
 • PARTICIPANȚI: Profesioniști din industria farmaceutică
 • ADMITERE: admitere continuă pentru cursuri individuale și programul complet
 • INFORMAȚII SUPLIMENTARE: www.mind.ku.dk

Durata și prețul

Data începerii: Deschideți înscrierea

Durata: 2 - 6 ani part-time

Preț: De la 10 750 până la 25 000 DKK pentru fiecare curs. De la 200.000 DKK pentru programul complet.

Termen limită: solicitați informații. Programul are o admitere în timp și cererile sunt prelucrate în momentul în care intră.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Driven by intellectual creativity and critical thinking since 1479, researchers and students at the University of Copenhagen have expanded horizons and contributed to moving the world forward. With it ... Citeste mai mult

Driven by intellectual creativity and critical thinking since 1479, researchers and students at the University of Copenhagen have expanded horizons and contributed to moving the world forward. With its 5,000 researchers and 39,000 students, the University boasts an international research and study environment and is highly ranked on the leading ranking lists of the world's best universities. Citește mai puţin