Maestru al sănătății publice dentare (MDPH)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Sănătatea publică dentară este specialitatea stomatologiei care se ocupă cu prevenirea bolilor orale, promovarea sănătății orale și îmbunătățirea calității vieții prin eforturile organizate ale societății.

O sănătate orală bună poate avea un impact pozitiv asupra capacității individului de a vorbi, de a zâmbi și de a socializa. Veți învăța cum să îmbunătățiți sistemele dentare fragile de sănătate publică și să reduceți inegalitatea de sănătate orală.

Veți învăța cum să proiectați și să efectuați cercetări stomatologice în domeniul sănătății publice și veți înțelege modul în care datele brute și statisticile pot fi utilizate pentru a trage concluzii semnificative și vă vor ajuta să luați decizii cu privire la modul de abordare a problemelor complexe.

Vei lucra îndeaproape cu studenții de Sănătate Publică de la Școala de Medicină, luând o abordare holistică a asistenței medicale care te va beneficia pe parcursul carierei tale. În acest timp, veți fi învățat la Ninewells Hospital și Dundee Dental School.

Avem propriul nostru Masters Hub la Școala de Stomatologie, unde puteți colabora și studia cu colegii dvs., precum și în mod independent.

Există, de asemenea, o opțiune de a studia module suplimentare în educația medicală. Odată cu finalizarea cu succes a acestor module, puteți ieși din curs cu un masterat în sănătate publică dentară cu educație medicală.

Marturii

„Avem un grup foarte strâns de oameni și interacțiuni unu cu unu cu profesorii. Avem o unitate de cercetare a serviciilor de sănătate publică dentară care lucrează cu OMS, astfel încât există colaborări uimitoare. Dacă doriți să lucrați pentru a ajuta la îmbunătățirea calității comunității, atunci acesta este locul și cursul pentru dumneavoastră! ”
Zainab Kidwai, absolvent de MDPH

Cerințe de intrare

Cerințe de grad
Solicitanții sunt în mod normal solicitați să dețină un grad de primă sau superioară clasă a doua într-un subiect legat de sănătate și / sau la subiecți, inclusiv stomatologie, terapie dentară / igienă, științe sociale și științe medicale.

Cererile vor fi luate în considerare și de alții care, deși nu sunt absolvenți, sunt excepțional de bine calificați din punct de vedere al vechimii și experienței.

Limba engleză
  • IELTS (per total) 6.5
  • Citirea 5.5
  • Ascultarea 5.5
  • Vorbind 5.5
  • Scrierea 6.0

Cariere

Sănătatea publică stomatologică este o problemă globală, astfel încât obținerea unui MDPH de la o universitate britanică recunoscută internațional este un mod minunat de a fi pregătit pentru oriunde în lume vă va duce cariera.

Acest curs vă va ajuta să dezvolți cunoștințele și abilitățile necesare carierei de cercetare și management într-o mare varietate de discipline dentare și de sănătate.

Elevii noștri au asumat roluri cu Fondul Național pentru Populații, în planificarea serviciilor de sănătate, birourile guvernamentale, agențiile naționale și internaționale de sănătate și în mediul academic.

Acest curs oferă, de asemenea, o bază solidă pentru cei care iau în considerare pregătirea de specialitate în Marea Britanie sau un studiu ulterior postuniversitar, inclusiv un doctorat.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge.

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge. Citește mai puţin
Dundee , Kirkcaldy + 1 Mai mult Mai Puțin