Maestru al sănătății publice avansat

Generalități

Programul de descriere

Rezumatul cursului

Maestru de Sanatate Publica Avansat este conceput pentru a oferi mai multe optiuni pentru studii postuniversitare de sanatate publica. Are aceeași structură a Maestrului de Sănătate Publică, cu cerința suplimentară a unei a doua specializări a studiilor avansate - 24 de puncte de credit suplimentar, fie din cursuri, fie din studii de cercetare. Acest lucru vă permite să vă adaptați învățarea la aspirațiile de carieră.

Acesta este un grad flexibil conceput pentru a vă oferi o introducere largă în domeniul sănătății publice, echipându-vă cu aptitudinile și cunoștințele pentru a defini, a evalua critic și a rezolva problemele de sănătate publică în cadrul unei comunități.

Dacă alegeți să nu finalizați Masterul de Sănătate Publică Avansată, aveți opțiunea de a părăsi timpuriu cu un Masterat de Sănătate Publică (studenți internaționali sau internaționali) sau cu un Certificat de Diplomă adecvat (numai studenți locali).

Ce veți studia

Acest program flexibil și orientat spre interese vă permite să dezvoltați, să analizați și să implementați politica, să planificați și să evaluați serviciile și programele de sănătate, în timp ce lucrați în vederea atingerii obiectivelor de carieră. Programul este structurat într-o manieră care răspunde problemelor de sănătate și sociale în continuă schimbare, atât la nivel local cât și internațional. Sunt disponibile următoarele specializări:

 • Promovarea sănătății
 • Sănătate publică Nutriție *
 • Sănătate și siguranță la locul de muncă
 • Informatică în domeniul sănătății
 • Cercetarea în domeniul sănătății publice

* Sub rezerva aprobării finale, specializarea Nutriție în Sănătatea Publică va fi redenumită "Alimente și Sănătate".

Cursul rezultatelor învățării

Cursul Rezultatele învățării sunt declarații ale rezultatelor învățării care sunt exprimate în ceea ce se așteaptă ca elevul să cunoască, să înțeleagă și să poată face după încheierea unui curs. Elevii care absolvesc acest curs vor putea:

 1. Demonstrați cunoașterea avansată și integrată a unui corp complex de cunoștințe în una sau mai multe discipline ale sănătății publice sau sub-disciplinelor sale.
 2. Demonstrați cunoștințele de specialitate și analizați critic factorii sociali de sănătate, inclusiv considerentele locale, naționale, globale și Aboriginal și Torres Strait Islander.
 3. Aplicați metodele și tehnicile de cercetare adecvate pentru a analiza și evalua critic informațiile din domeniul sănătății populației pentru a dezvolta soluții inovatoare și durabile pentru problemele complexe de sănătate publică.
 4. Model de leadership și aptitudini de advocacy pentru promovarea, dezvoltarea și susținerea unor câștiguri eficiente și echitabile în domeniul sănătății.
 5. Să reflecteze și să aplice comportamente etice, profesionale, publice și personale adecvate într-o serie de contexte relevante pentru sănătatea publică și specializările sale.
 6. Analizați și interpretați informațiile despre sănătate și comunicați eficient unei game largi de segmente de specialitate și non-specialiști care utilizează tehnologii și rețele de comunicații adecvate.

Structura cursului

Pentru a se califica pentru obținerea diplomei, Master of Advanced Health, un candidat trebuie să completeze cu succes cel puțin 96 de puncte de credit, inclusiv:

A. 48 de puncte de credit ale subiecților de sănătate publică;

b.24 puncte de credit pentru o specializare selectată; și

c. 24 de puncte de credit pentru a doua specializare.

Subiecte de bază

Codul subiectului

* Vă rugăm să rețineți:

 • Modelul 820 trebuie completat în prima sesiune de studiu.
 • Modelul 903 trebuie completat în sesiunea finală de studiu.
 • Elevul care intenționează să efectueze specializarea în domeniul Sănătății Publice nu trebuie să completeze FI 903 și ar trebui să aleagă un subiect supleant în consultare cu Directorul Programului Academic.

Specializări

Există cinci specializări disponibile pentru Master of Advanced Health Public.

 • Promovarea sănătății (24 de credite);
 • Alimentație și sănătate (24 puncte de credit);
 • Cercetare în domeniul sănătății publice (24 credite);
 • Sănătate și siguranță în muncă (24 puncte de credit); și
 • Informatică de sănătate (24 puncte de credit)

De ce să alegeți acest curs

UOW este acasa pentru cercetatorii de sanatate publica, care sunt lideri in domeniul lor in Australia si la nivel international. Cercetătorii noștri vă vor supraveghea să vă construiți propria carieră de cercetare prin proiectele noastre de sănătate publică și seria noastră de seminarii de cercetare. La UOW, veți avea ocazia să vă dezvoltați abilitățile practice de sănătate publică și rețelele profesionale, astfel încât să fiți competitivi în forța de muncă.

Acreditare

Absolvenții Masteratului de Sănătate Publică se califică pentru calitatea de membru al Australian Health Promotion Association și Asociația de Sănătate Publică din Australia.

Admitere

Admiterea la Master of Health Public Avansat necesită o diplomă de licență de la orice disciplină.

Credit pentru învățarea anterioară

Solicitanții cu următoarele calificări pot fi admiși la Master of Health Public cu 24 de puncte de credit de credit, permițând finalizarea cursului cu 1,5 ani echivalent de studiu cu normă întreagă:

 • Onoruri diplomă de licență în sănătate publică sau o disciplină conexe;
 • Un certificat absolvent UOW în sănătate publică;
 • Un certificat absolvent UOW în promovarea sănătății, sau
 • Diplomă de licență cu o experiență de muncă de minim 2 ani.

Creditul pentru anumite discipline se va acorda după consultarea coordonatorului cursului.

Elevii înscriși la Master of Health Public, care au finalizat cel puțin 24 de puncte de credit cu cel puțin o medie de credit, pot solicita transferul la Master of Health Avansate cu credit complet pentru studiile finalizate.

English Cerințe pentru studenții străini

Următorul nivel de limba engleză este necesar pentru a avea acces la acest program:

IELTS Academic

 • Scorul general: 6.5
 • Citirea: 6.0
 • Scrierea: 6.0
 • Ascultarea: 6.0
 • Vorbind: 6.0

TOEFL (bazat pe Internet)

 • Scorul general: 86
 • Citirea: 18
 • Scrierea: 18
 • Ascultarea: 17
 • Vorbind: 17

Colegiul UOW: limba engleză pentru studii superioare: credit (media medie ponderată de 65 de ansamblu și minim 50 în lectură și scriere academică)

Pot fi luate în considerare și alte calificări. Detalii complete pot fi găsite pe site-ul web al cerințelor privind limba engleză.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for th ... Citeste mai mult

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for the quality of our teaching and research. The University began as an institute for the then the New South Wales University of Technology, Sydney at a single location in Wollongong. Since gaining independence in 1975, UOW has grown into an international multi-campus University, expanding to occupy two Sydney campuses and five regional campuses, as well as locations in Hong Kong and Dubai. With now over 36,000 students, more than 2,400 staff, and an economic impact of around $2 billion in activity annually, UOW is an influential part of its communities and the catalyst for Wollongong’s transformation into a University city. Citește mai puţin
Wollongong , Liverpool + 1 Mai mult Mai Puțin