Maestru al biotehnologiei

Generalități

Programul de descriere

Unic în Australia, acest curs oferă o pregătire temeinică în domeniul biotehnologiei de ultimă oră, în combinație cu instruirea în domeniul protecției întreprinderilor, comercializării și proprietății intelectuale (IP), cu specializări fie în domeniul biochimiei și al biologiei moleculare, al biotehnologiei de mediu, al geneticii și al creșterii sau genetică și genomică.

Folosind personal de cercetare din lume, experți în afaceri și mentori în companii de biotehnologie, vi se oferă abilitățile fundamentale academice și de afaceri necesare pentru a aduce o contribuție semnificativă la sectorul biotehnologiei.

Despre curs

Biotehnologia devine rapidă centrală a vieții noastre. Utilizarea plantelor, a animalelor și a bacteriilor, îmbunătățită de domenii precum genetica și genomica, dă naștere unor noi căi de producție a alimentelor, fibrelor și chimicalelor, noilor strategii de protecție a mediului și de administrare, precum și formarea următoarei generații de oameni de știință biomoleculare. Acesta este un program de semnături care ne-a separat de alte universități oferind o bază temeinică în biotehnologia de ultimă oră și combinând aceasta cu formarea în întreprindere și comercializare. Aceasta include dezvoltarea teoriei geneticii și a biologiei moleculare în paralel cu formarea competențelor în tehnicile practice, cum ar fi genomica, proteomica, metabolomica, metode ADN recombinant și bioinformatică de bază și avansată.

Curentele actuale includ aplicarea biotehnologiei în creșterea plantelor și animalelor, biotehnologia mediului, genetica și genomica, biochimia și biologia moleculară și comercializarea .

Acest curs cross-facultate se bazează pe expertiza personalului din Școala de Afaceri UWA, ingerii de afaceri și mentori în întreprinderile de biotehnologie pentru a oferi abilitățile academice și de afaceri de care aveți nevoie pentru a aduce o contribuție semnificativă la sectorul biotehnologiei acum și în viitor. De asemenea, puteți urmări opțiunile de la alte facultăți. Veți fi bine poziționați pentru a urma cariere în laboratoarele internaționale de cercetare, în agențiile guvernamentale și în sectorul privat.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Gain an insight into what life's really like at UWA and learn what our students enjoy most.

Gain an insight into what life's really like at UWA and learn what our students enjoy most. Citește mai puţin