Maestru al Administrației Sănătății

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Prin intermediul unuia dintre primele programe online Master of Health Administration (MHA) acreditate de către Comisia pentru Acreditare a Educației în Managementul Sănătății (CAHME), Universitatea din Scranton vă oferă cea mai clară cale spre succes. Cu o rată de plasare a unui loc de muncă de 90% și salarii medii mai mari decât media, excelența este doar punctul de plecare pentru absolvenții noștri.

MHA online oferă componente cheie pentru a dezvolta lideri care pot aplica un set complet de competențe care să demonstreze fluența în gestionarea unui sistem sau a unei organizații de asistență medicală. Utilizând modelul de competență ACHE Healthcare Leadership Alliance, absolvenții vor fi experți cu 24 de competențe de bază, acoperite în cinci domenii critice.

Obțineți o înțelegere detaliată a managementului sistemului de sănătate și învățați de la facultate superioară la o școală fondată pe tradițiile iezuiților de justiție socială și excelență academică. Programul oferă, de asemenea, două specializări:

MHA cu specializare în domeniul informaticii în domeniul sănătății

Utilizați datele pentru a îmbunătăți deciziile și politicile de asistență medicală. Aflați importanța informaticii în stimularea inovării în domeniul asistenței medicale.

MHA cu specializare în domeniul sănătății globale

Aflați despre experiența sănătății publice, gestionarea sănătății și aspectele legate de justiția socială din afara Americii de Nord. Această specializare include călătoria cu facultate și alți studenți pentru două excursii de 10 zile în străinătate în locuri precum Europa și America de Sud.

* Solicitanții trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională sau de supraveghere.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Scranton has grounded its education in Catholic and Jesuit principles based on intellectual growth and integrity, all of which shape the online master’s and certificate programs. You ... Citeste mai mult

The University of Scranton has grounded its education in Catholic and Jesuit principles based on intellectual growth and integrity, all of which shape the online master’s and certificate programs. You can choose one of five degree programs from a selective institution ranked among the top 10 master’s universities in the North by U.S. News & World Report. Citește mai puţin