Maestru in asistenta medicala (msn)

Generalități

Programul de descriere

O Master în Nursing (MSN) la UI Kokomo este conceput pentru a pregăti asistente medicale înregistrate cu cunoștințe avansate de practica medicala pentru a practica în secolul XXI în domeniile educației care alăptează, administrarea de asistență medicală, sau medic de familie asistentă.

Din cauza Actul de îngrijire la prețuri accesibile, cererea pentru asistente medicale practica avansata va creste in mod dramatic. În prezent, doar 13% dintre asistente medicale la nivel national au castigat masterat sau doctorat, lipsa de asistente medicale calificate care rezultă practica avansate oferă oportunități excelente pentru absolvenții noștri. Începe călătoria cu programul UI Kokomo MSN!

Melodii de ieri

Elevii vor începe studiul lor cu cursuri didactice bazate pe clasă într-un format hibrid, construind fundalul teoretic și contextuale necesare pentru asistență medicală avansată practică.

Elevii vor progresa la cursuri specifice într-unul dintre cele trei piese de gradul nostru: a Asistență Medicală track Educație, track Nursing Administratie, sau piesa de familie Nurse Practitioner.

Toți studenții care se aplică la orice program de Nursing UI Kokomo trebuie să se supună unui control de fond penal, ca parte a cererii și o dată admis trebuie să respecte toate procedurile de imunizare și de screening.

Programul de învățare Rezultate

UI Kokomo MSN absolvent va întâlni rezultatele învățării de program și le întruchipează în practica lor profesională ca o asistentă:

  • excelență model de conducere care alapteaza pentru a imbunatati practica medicala in cadrul sistemului de ingrijire a sanatatii.
  • funcția într-un cadru etic-legal.
  • sintetiza cunoștințe de asistență medicală, biologice, comportamentale, sociale, administrative, educaționale și științele comunicării pentru aplicarea pe zona de specialitate.
  • demonstrează anchetă științifică și de reflecție care exemplifică raționamentul clinic, critic, creativ, și sisteme de gândire.
  • Probleme cadru, intervenții de proiectare, specificați efectele, și să mențină calitatea în timp ce echilibrarea resurselor umane, fiscale și materiale.
  • folosi tehnologia informației și resurse bazate pe cunoaștere pentru a informa practica.
  • articula efectele culturii, diversității, valori, precum și globalizarea în proiectarea, livrarea si evaluarea serviciilor de sănătate.
  • se angajeze în activități de învățare pe tot parcursul vieții, care să contribuie la dezvoltarea profesionala care alapteaza si progresul profesiei de asistenta medicala.

Curriculum-ul MSN

Programul nostru MSN ofera trei piese de grad pentru a alege de la: Nursing Educație, Administrație Nursing, și Familiei Nurse Practitioner. Exploreaza curricula pentru fiecare piesa aici.

Nursing Educație și Administrarea Nursing

Acest curriculum este format din șase semestre egalează 39 de ore de credit. Elevii vor lua două cursuri pe semestru, cu excepția unui semestru care necesită trei cursuri.

clase de bază vor fi programate în zilele de joi 15 - 22, cu toate acestea, câteva cursuri pot fi oferite on-line. Toți elevii participa la un hands-on in timpul semestrului lor practica finală. Ambele piese încheie cu un proiect / studiu care se încheie asistenta medicala si care implica 225 de ore practicum de contact. evaluarea continuă a rezultatelor învățării studențești se asigură că elevii au obținut competențe identificate în concordanță cu standardele profesionale.

Familie Nurse Practitioner

Acest curriculum este format din șapte semestre egalează 42 de ore de credit.

Elevii vor începe studiul lor cu cursuri didactice bazate pe clasă într-un format hibrid, construind fundalul teoretic și contextuale necesare pentru practica medicala avansate. Elevii vor progresa apoi la cursuri didactice cu componente clinice pentru a include 75 de ore de practica pe semestru. Notă: final Cursul clinic didactic cuprinde 375 de ore obligatorii de practica ca un furnizor de ingrijire primara. Clase va fi programată în zilele de joi de la 3 pm la 10 pm ore de practica clinică va fi programată în funcție de disponibilitatea de locuri de practică.

Ce fel de loc de muncă pot obține cu acest grad?

Îngrijire medicală track Educație:

spitale și orice altă setare de îngrijire a sănătății în cazul în care are loc educația pentru sănătate, școlile de asistenți medicali (unele va necesita un doctorat, dar va permite să înceapă cu MSN).

track Nursing Administratie:

oriunde managerii de asistenta medicala / administratori sunt angajați (o multitudine de setări de exemplu stationar de ingrijire acute si cronice, clinici ambulatoriu, K-12, sănătate comunitate, acasă de sănătate, societățile care folosesc asistente medicale pentru serviciile de sănătate la locul de muncă).

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify ... Citeste mai mult

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify for $4,000 per year! Citește mai puţin
Kokomo , West Lafayette + 1 Mai mult Mai Puțin