Maestru de Sănătate Publică

Generalități

Programul de descriere

MPH

Programul de Master în Sănătate Publică oferă studenților cu cunoștințe teoretice și practice avansate, care le permite capacitatea de a evalua și de a îmbunătăți standardele de calitate și a operațiunilor din sectorul sănătății. Acesta oferă candidaților cu științifice, fundațiile de management și de conducere pentru a le ajuta să continue reformele organizaționale și alinierea la standardele de politică ale Organizației Mondiale a Sănătății. Dupa terminarea studiilor absolventii vor fi capabili de a contribui la prevenirea bolilor, prelungirea vieții și promovarea sănătății prin eforturile organizate și alegeri informate ale societății, organizații publice și private, comunități și indivizi.

Oportunitati de angajare

Administrarea și gestionarea unităților publice de asistență medicală, consultanță în sectorul public și privat, ocuparea forței de muncă în non-profit sau agențiile guvernamentale, cercetare, educație etc.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study.

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study. Citește mai puţin