Maestru De Sănătate Conducere

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Maestru De Sănătate Conducere

Având în vedere accentul pus pe reforma sistemului de sănătate, progresele rapide ale practicilor de farmacologie, tehnologie și asistență medicală, conducerea organizațiilor de asistență medicală este o sarcină dificilă și în continuă schimbare. Organizațiile de asistență medicală de astăzi au nevoie de administratori care nu pot gestiona numai componentele actuale ale asistenței medicale, ci conduc sectorul sănătății în direcții noi.

Master of Leadership Healthcare Leadership (MHL), programul oferă studenților o oportunitate exclusivă de a înțelege și de a stăpâni elementele organizatorice, juridice, financiare, politice și managerială ale asistenței medicale.

Park University Master of Healthcare Leadership program oferă un curriculum unic, care este conceput special pentru a vă îndeplini obiectivele personale și nevoile de carieră. Completarea unui stagiu cu un administrator de asistență medicală va oferi absolventului un avantaj competitiv în urmărirea funcțiilor administrative într-o varietate de organizații de asistență medicală. Programul este acreditat de către Asociația Centrală de Nord / Comisia pentru Învățământul Superior și este membru asociat al Asociației Programelor Universitare în Administrarea Sănătății (AUPHA).Absolvenții programului MHL vor avea o gamă largă de oportunități de carieră deschise acestora, inclusiv spitale, sisteme de îngrijire pe termen lung și organizații de consultanță în domeniul sănătății, asociații nonprofit de asistență medicală, administrație publică de sănătate, agenții guvernamentale de sănătate și agenții comunitare de sănătate.

Cerințele de admitere

Fiecare solicitant trebuie să dețină o diplomă de licență la o instituție acreditată Statele Unite regional de învățământ superior sau patru ani de muncă echivalent colegiu full-time la o instituție internațională acreditată.

Gradul mediu minim de punctaj (GPA) necesar pentru admitere este de 3,00 la o scară de 4.00. Elevii cu un GPA cuprins între 2,75 și 3,0 pot fi considerați admisi dacă oferă un scor acceptabil GRE sau GMAT luați în ultimii cinci ani de la data aplicării sau îndeplinesc alte cerințe în funcție de discreția directorului programului. În anumite circumstanțe, poate fi acordat un stagiu de probă celor care nu îndeplinesc standardele minime de admitere. Solicitanții care dețin o diplomă de master nu sunt obligați să prezinte scoruri pe GRE sau GMAT .

Admiterea poate fi retrasă dacă a fost acordată pe baza unor informații în mod greșit incorecte sau pe omisiunea unor fapte relevante care, dacă ar fi fost cunoscute în momentul admiterii, ar fi dus la negare.

Pentru a finaliza procesul de înscriere, solicitanții trebuie să prezinte Scoala Universitară următoarele documente, cu excepția cazului în care se specifică altfel prin politică:

  • O cerere de admitere absolvent.
  • O taxă de cerere.
  • O transcriere oficială de gradul de licență a trimis la Graduate School de către instituția emitentă.
  • O înregistrare oficială a punctajului pe porțiunile de aptitudini ale GRE sau GMAT , dacă este cazul și dacă este necesar, trimis direct la Școala Universitară de către agenția de testare.
  • Trei scrisori de recomandare trimise la Școala Universitară de la persoane care pot atesta calificările, interesele și talentele studenților, cum ar fi angajatori, foști profesori sau profesioniști în domeniul asistenței medicale.
  • Un eseu de admitere care detaliază modul în care diploma MHL îi va permite solicitantului să-și atingă obiectivele, obiectivele civice și profesionale alese.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Citeste mai mult

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Citește mai puţin
Parkville , orasul Kansas + 1 Mai mult Mai Puțin