Maestru de management al sănătății (mahm) studiu

Generalități

Programul de descriere

cunoștințe de afaceri și expertiză cu privire la managementul resurselor umane și organizaționale sunt oferite in domeniul ingrijirii sanatatii, ca de la sine înțeles din ce în ce. Formarea în continuare de învățare la distanță Master of Management în Sănătate (mahm) vă oferă în calitate de experți din industrie concentrat cunoștințe legate de management. Acesta își propune să vă ajute prin exemple și întrebări relevante pentru a da mana instrumentele antreprenoriale pentru provocările cheie pe piața de asistență medicală. Pentru a achiziționa prin intermediul curriculum-ului practic expertiza economică de sănătate sofisticate. Combinată cu experiența profesională anterioară va permite aceste cunoștințe să acționeze în mod strategic. După completare, astfel încât să poată deține o poziție de plumb competent. In plus, medicii vor fi creditate 420 de puncte EMC pentru programul de Master sub tine.

Cu Master of Management în Sănătate (mahm) obține competențe cheie speciale pentru a fi pregătite pentru provocările cheie pe piața asistenței medicale:

  • Tehnici de consultanță aprofundată de consultare a problemelor economice
  • (sănătate) tehnici de management pentru care se ocupă constructiv cu situații dificile de afaceri în industria de asistență medicală
  • abilități de comunicare abilități ca moale pentru discuții de leadership, comunicare corporate, managementul conflictelor
  • Retorica pentru cercetare eficientă și prezentare clară a celor mai recente descoperiri în domeniul științei și cercetării

Conținutul de studiu

Cu Master of Management în Sănătate (mahm) extinderea calificărilor profesionale la cunoștințele tehnice esențiale de comunicare, economice, organizatorice și juridice. Produsele dezvoltate de dovedit specialiști în curriculum cravată cu cunoștințele de licență și profesionale și pentru a pregăti în mod optim pentru funcții de conducere, înainte. Chiar dacă doriți să abordeze sarcinile curente de management mai eficient, puteți mediată de cunoștințe este încorporată în munca de zi cu zi în mod succesiv. reprezintă funcții de management al conținutului profesional critic în centru:

  • Controlling și Finanțe
  • Consultanta in industria de asistenta medicala
  • managementul afacerilor
  • Sănătate Marketing și instrumentele sale

Acest studiu preia dreptul la domeniile de activitate care determină securitatea economică a instalațiilor sanitare. De asemenea, ați dobândi abilități metodologice și abilități sociale pe care le va da pentru activitatea în management general, un profil profesional cu atenție!

cerinţe de admitere

Master of Management în Sănătate (mahm) este un program de grad suplimentar de educație. Pentru a-l studia, ai un recunoscut în grad Germania de licență sau o diplomă într-un grad tradițional, cu o singură treaptă (Magister, Diploma, Examen Primul stat în drept sau grad didactic; diplomă în medicină), și că cel puțin 2 ani de experiență profesională relevantă. Mai ales pentru medici, farmaciști, asistență medicală și oamenii de știință este Maestru de Management în Sănătate (mahm) este o dezvoltare sistematică la cel mai înalt nivel academic.

de bază

orice moment

Absolvire

Ei dobândesc de Master recunoscute pe plan internațional de Management în Sănătate (mahm), in cadrul Departamentului de Sanatate Economie.

Durata de studiu

Perioada normală de 18 luni sau 24 luni (90 credite).

studiu de testare

Prin înregistrarea la APOLLON Hochschule Puteți testa timp de 4 săptămâni, care studiază pentru drum liber. Pe parcursul acestei perioade, vă puteți autentifica în orice moment Revocați. atunci nu apar costuri pentru tine.

acreditare

Programul de sănătate Managementul de master (mahm) este certificată de către Agenția Internațională pentru asigurarea calității și acreditarea programelor și instituțiilor (FIBAA) de studiu.

extensie gratuita

Până la 50% din varianta de studiu ales (9 sau 12 luni).

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... Citeste mai mult

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Citește mai puţin