Maestru de implantologie orala

Generalități

Programul de descriere

Maestru de implantologie orală

Programul de masterat "Master of Implantology Oral" (MOI) a fost introdus la Universitatea JW Goethe din Frankfurt am Main pentru a oferi o pregătire academică avansată în domeniul implantologiei orale dentiștilor din Germania și din străinătate. Scopul este de a da cunoștințele teoretice și abilități practice cuprinzătoare și extrem de specializate.

Cursul este de doi ani modulare part-time, desigur absolvent de studii la Universitatea JW Goethe Frankfurt am Main, care este structurat și a predat complet independent de instituții și companii extra-universitare în ceea ce privește atât conținutul și finanțe. Programul este acreditat de către Consiliul German de Acreditare (ZEvA).

Domeniul implantologiei orale se bazează în parte pe metodologii extrem de complexe de tratament interdisciplinare, care necesită o corelație puternică și coordonare a diferitelor domenii de specializare. Din acest motiv, cursul își propune să acorde prioritate o metodă extrem de rațională și analitică de gândire, care va permite examinarea optimă și armonizarea diagnosticului pacient, metoda de tratament selectat și rezultatele sale.

După finalizarea cu succes, desigur, de masterat, absolvenții vor fi capabili să planificare independent și punere în aplicare a conceptelor pentru tratamentul pacienților care necesită implanturi dentare proteze. Absolvenții vor avea, de asemenea, competențele necesare pentru a selecta, analiza și pe deplin integra în propria lor curs de tratament pe baza de stiinta creștere rapidă, dar exclusiv, gamă largă de tratamente și de cunoștințe în acest domeniu.

Structura și conținutul programului - Maestru de implantologie orală

"Călătoria este recompensa"

Desigur Acest Master blended learning are o structură modulară și se va desfășura în principal în limba engleză. Cursul este împărțit în șapte module obligatorii și o teză de master în scris.

Fiecare elev este capabil de a accesa materialele didactice interactive prin intermediul unui site web, în ​​scopul de a monitoriza și sprijini studiu independent în timpul fazei de pregătire / procesare de material pentru / de la seminarii și unități de predare care se desfășoară în campusul Universității, precum și studiu independent efectuat în timpul modulele de plasament și supraveghere. În plus, toată documentația caz poate fi încărcat pe server Universitatea, astfel încât aceasta poate fi evaluată în scopul de a asigura calitatea de abilități practice fiecărui elev.

Module obligatorii Șapte

- "De bază Teoria 1"
Planificarea independent de prosthetic- și implant terapii simple cu privire la os reziduale.


- "Basic Teoria 2 '
Ca Modulul I, și munca chirurgicale și protetice independent pe simulator pacientului.

- "Plasament"
Competența clinică a elevul va fi îmbunătățită
prin experiența de tratamente vii pacientului.

-- 'Supraveghere'
Competență și manuale clinice competențele elevul va
fi îmbunătățită prin tratament pacient supravegheat activ.

- "Tratamentul pacientului"
Scopul este de performanță independent de proceduri chirurgicale
și tratamente protetice pe pacient și dezvoltarea
de competență critică, reflexiv, profesionale.

- "Tehnici chirurgicale"
Planificarea independent de complexe protetice terapii implant
și proceduri chirurgicale independente pe pacienți.

- "Protetica implanturi"
Planificarea independent de complexe protetice terapii implant pe pacienti.

- "Disertație Master"
Disertație Master este conceput pentru a demonstra că elevul este în poziția de a analiza în mod independent și să evalueze un subiect în domeniul implantologiei orale într-un termen stabilit, folosind metode recunoscute științific.

Cerințele de admitere

Pentru a fi în măsură să ia parte la curs de studiu de masterat, aveti nevoie de urmatoarele:

 • Formularului de participare completat
 • Semnat Student Declarația Forma
 • O licență / calificare academică pentru a practica stomatologia (cu traducere oficială în limba engleză sau germană)
 • Minim de 2 ani de experiență relevantă de lucru profesionale
 • Experiență în domeniul implantologie și protezare implant este un avantaj
 • Excelente abilitati de limba engleză (TOEFL)
 • Scrisoare de intentie
 • Curriculum vitae
 • Două scrisori de recomandare de la un mentor, profesor sau angajator
 • 2 fotografii tip pașaport
 • Un examen de admitere pot fi solicitate înainte de admiterea în programul MOI *

* Pentru solicitanții din strainatate, oferim interviuri telefonice ca fiind echivalente cu examenul de admitere.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Frankfurt University is a lively, urban, and cosmopolitan university that provides an excellent atmosphere in which to research, study, think, and create. The university was founded in 1914 through pr ... Citeste mai mult

Frankfurt University is a lively, urban, and cosmopolitan university that provides an excellent atmosphere in which to research, study, think, and create. The university was founded in 1914 through private funding. Thus, the university owes its establishment to the link – which is characteristic for the city of Frankfurt – between dynamic research, the legacy of the Enlightenment, and the conscious commitment of the citizens of Frankfurt to the fundamentals of international trade and industry. Citește mai puţin