Maestru De Arte (MA) în Etică Medicală și Umanistice

Generalități

Programul de descriere

Despre

Elevii încep programul de etică medicală și umaniste prin construirea unei fundații în domeniul științelor medicale cu perspective teoretice în etică. Această fundație oferă studenților instrumentele necesare pentru a examina în mod critic aspectele și valorile relevante pentru furnizarea de servicii de sănătate, cercetare și organizația de îngrijire a sănătății, precum și abilitatea de a reflecta pe sine, de a aborda prejudecăți și de a recunoaște puncte de vedere diferite. Toți elevii vor fi obligați să participe la un curs de fundații și un curs de metode de cercetare. Apoi, pe baza intereselor studenților și a căilor de carieră, aceștia pot alege una din cele două linii: etica medicală cu accent pe etica clinică sau științele medicale.

Etica clinică de urmărire

Gradul de etică clinică de gradul MA la NEOMED necesită un total de 32 de ore semestru, cu șase ore de urmărire necesare în cursurile de etică clinică.

Medical Humanities Track

Gradul de etică clinică de gradul MA la NEOMED necesită un total de 32 de ore semestru, cu șase ore de urmărire necesare în cursurile de științe medicale umaniste.

cursuri

Cursurile necesare pentru ambele piste includ, dar nu se limitează la:

  • Fundații în domeniul științelor medicale
  • Metode de cercetare
  • Conduită responsabilă de cercetare
  • Practicum valorilor umane
  • Teza de masterat
Cursuri necesare pentru ambele melodii

* Opt ore de electives predate de facultate de la școlile partenere, inclusiv NEOMED, Kent State University și Universitatea din Akron.

Contacte

Phil Jenkinson

330.325.6501 | pjenkinson@neomed.edu

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Northeast Ohio Medical University is committed to the health, economy, and quality of life in Northeast Ohio through the medicine, pharmacy and health sciences education of students and practitioners ... Citeste mai mult

Northeast Ohio Medical University is committed to the health, economy, and quality of life in Northeast Ohio through the medicine, pharmacy and health sciences education of students and practitioners at all levels; the development of new knowledge through research in the biomedical, community health and behavioral sciences; and the provision of community service and wellness education throughout the region. Citește mai puţin