Maestru de administrare a sănătății

Generalități

Programul de descriere

Alegeți Master of Health Administration la La Trobe

Urmăriți-vă rapid cariera în managementul senior de sănătate cu Master of Health Administration.

Pe măsură ce începeți, veți examina în profunzime sistemul de sănătate din Australia și veți obține o bază solidă în provocările acestui domeniu. Veți învăța despre managementul financiar și managementul oamenilor, relațiile industriale, conducerea organizațională și conducerea sistemului.

În ultimul an, îți vei integra abilitățile și cunoștințele. Un proiect de cercetare sau de loc de muncă în domeniul managementului sănătății, al sănătății publice, al promovării sănătății sau al politicii de sănătate va constitui o parte importantă a studiilor dvs. de ultimă oră. Acest proiect vă va face să câștigați experiență practică prin aplicarea strategiilor analitice și de rezolvare a problemelor la problemele de sănătate și de sănătate din lumea reală. Pentru mulți studenți, acest proiect duce la promovarea lor sau la următorul serviciu.

Datorită experienței lor, cadrele didactice din domeniul nostru științific vor transmite cunoștințele necesare pentru a deveni lider în sectoarele public și privat în domeniul sănătății, în domenii precum managementul proiectelor, managementul calității și gestionarea anumitor profesii în domeniul sănătății.

Gama variată de electives vă permite să explorați în continuare economia și finanțele în sănătate, legea sănătății și etica și procesul de redesign.

Cursul se bazează pe campusul din orașul Melbourne și are un orar flexibil al subiectului, astfel încât să puteți echilibra studiul cu alte angajamente. Oferim moduri de studiu seara, bloc și online, astfel încât să puteți alege momentul și modul în care studiați.

Personalul nostru didactic are calificări clinice în medicină și fizioterapie. Ei au experiență în managementul sănătății și sunt lideri în cercetarea în domeniul sănătății. Aceștia au lucrat în rolurile principale de gestionare a asistenței medicale din Australia și din străinătate, cu organizații precum Toronto Hospital (Canada), Rețeaua de asistență medicală internă și de est (Melbourne) și PwC (anterior Pricewaterhouse Coopers) senior roluri de management al sănătății. De asemenea, veți auzi de la conducătorii industriei în programul nostru de vorbitori de oaspeți.

Oportunități de carieră

Ca absolvent de masterat, veți fi bine plasat pentru a oferi o poziție de lider remarcabilă în industria sănătății. Acest curs a fost conceput de specialiști în domeniu, în mod special pentru a avansa cariera în managementul asistenței medicale. Acesta vă va pregăti pentru o gamă largă de roluri de conducere în sectoarele public și privat.

Absolvenții noștri reușesc în organizații de asistență medicală proeminente, printre care:

 • Consiliul Cancerului Victoria
 • Sănătate nordică
 • Sănătate occidentală
 • Cabrini Sănătate
 • Serviciul de sânge al Crucii Roșii din Australia
 • Beijing Cancer Hospital.

Absolvenții au preluat roluri, cum ar fi:

 • Director Executiv
 • Director Executiv Servicii clinice
 • Director de companie
 • Manager de calitate și siguranță
 • Manager al serviciilor Subacute
 • Director de Nursing.

Studierea administrației sanitare deschide, de asemenea, oportunități de lucru în industriile conexe, cum ar fi politica în domeniul sănătății și cercetarea, dezvoltarea comunității guvernamentale și sport și fitness.

Descrierea cursului

Master of Health Administration este un curs aplicat care își propune să producă absolvenți cu experiență practică în conducerea și gestionarea de proiecte, agenții de sănătate, servicii și programe.

Absolvenții sunt bine echipați pentru a reuși în roluri generale de management sau, alternativ, să se dezvolte ca specialiști în domenii precum managementul calității, managementul proiectelor sau gestionarea anumitor profesii în domeniul sănătății. Cursul nu necesită finalizarea unei teze de cercetare, ci îi ajută pe elevi să își dezvolte abilitățile printr-un subiect de învățare de acțiune majoră. Studenții proiectează și conduc proiecte la locul de muncă și pregătesc un articol pentru publicare.

Această abordare dezvoltă abilități practice de gestionare și analitice, în timp ce necesită cunoașterea literaturii relevante și a unor concepte teoretice importante, printr-un proces educațional structurat și colaborativ.

Cursul este oferit cu jumătate de normă (începând din fiecare semestru) sau cu normă întreagă (începând doar cu semestrul al doilea). Programul de programe este conceput pentru a găzdui studenții care lucrează și oferă o combinație de moduri de seară, bloc și online. Studenții cu normă întreagă sunt obligați să înceapă studiile în al doilea semestru.

Cursul a urmărit rezultatele învățării

Rezultatele învățării vizate (CILO) sunt scurte declarații care definesc ce elevii trebuie să demonstreze că știu și pot face până la sfârșitul unui curs.

 • Aplicați principiile și practicile de cercetare pentru a evalua critic corpul de management al sănătății al cunoștințelor și pentru a aplica practicile manageriale și de conducere.
 • Sintetizează informații privind nevoile populației, sistemele de asistență medicală, mecanismele de finanțare și finanțare și politica guvernamentală pentru a crea, revizui, implementa și evalua strategii bazate pe dovezi care să sporească sănătatea populației și să maximizeze potențialul organizațional.
 • Aplicați instrumentele și tehnicile de management al proiectelor susținute de modelele teoretice contemporane pentru a cultiva schimbarea.
 • Evaluați și sintetizați impactul deciziilor de alocare a resurselor sistemului de sănătate și al organizațiilor de sănătate și se aplică deciziilor viitoare de alocare a resurselor.
 • Identificați și asamblați date relevante pentru a analiza performanța pentru a îmbunătăți operațiunile unui sistem sau a unei organizații de îngrijire a sănătății pentru a spori rezultatele îngrijirii pacienților și a sănătății populației.
 • Dezvoltarea și aplicarea abilităților de leadership bazate pe dovezi etice îndreptate către persoane și echipe în diverse medii organizaționale.
 • Comunicați în mod efectiv idei și informații diferitelor segmente de public și diferitele setări. Aplicați o practică critică de reflecție care se adaptează în mod corespunzător nevoilor diferitelor contexte și grupurilor de părți interesate.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Univ ... Citeste mai mult

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Universities in Victoria, one of the top dozen nationally and one of the top 300 internationally. Citește mai puţin
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Mai mult Mai Puțin