Maestru ciclu lung: medicină veterinară

Generalități

Programul de descriere

Misiunea Facultății

Misiunea noastra este de a oferi un mediu de predare de înaltă calitate și excelenta de predare bazate pe cercetare, educație de științe veterinare absolvenți capabili să se ocupe varietate de probleme de sănătate, de bunăstare și de management cu fermă și de companie animale; să întreprindă cercetări de înaltă calitate, pentru a sprijini procesul de predare, precum și postuniversitare și de formare continuă; să ofere servicii de ingrijire sanitar-veterinar pentru toate speciile de animale de clinici Facultatea.

Obiectivele noastre educaționale

Obiectivul nostru educațional este de a oferi un curriculum și resursele de instruire necesare pentru a permite studenților să obțină titlul profesional de Lekarz weterynarii (Lek. umed., un echivalent de brit. Medic veterinar, VS, și am. Doctor în Medicină Veterinară, DVM). Facultatea a urmărit să dezvolte un curriculum care oferă o bază solidă în domeniul științelor medicale veterinare. Este de așteptat ca absolvenții vor fi bine versat în fundamentele științelor medicale veterinare și va fi în măsură să facă față provocărilor profesionale pe care le vor întâlni pe parcursul carierei lor.

Scurt program de studii

Programul de studii de cinci și jumătate de an constă dintr-un total de 75 de cursuri obligatorii și opționale. Diploma este primit după ce trece toate examenele. În fiecare an academic este împărțit în două semestre, cu o pauza de iarnă și de vară substanțiale. Acest program este intensiv, cu elevii având aproximativ 860 clase ore (60 ECTS) pe an.

a) Primul an: Elevii dezvolta o înțelegere de bază a științelor vieții care stau la baza medicinii veterinare și să se familiarizeze cu termenii veterinare si medicale. Principalele cursuri sunt anatomie animale, histologie și embriologie, în scopul de a ajuta elevul să obțină cunoștințe profunde a compoziției organismului animal.

b) Al doilea an: Elevii îngropa mai adânc în științele vieții, în special anatomie, fiziologie și imunologie veterinară. În acest an, elevii încep studierea microbiologie si de a invata despre creșterea animalelor și de nutriție. Introducerea animalelor bunăstarea și etologie ajută mastering viitoare cursuri clinice.

c) Al treilea an: Elevii au însușit toate cursurile de bază și introduceți cursurile preclinice. Studenții sunt expuse la imagistica principiile de diagnosticare și să se concentreze asupra diagnostic clinic și protecția sănătății publice.

d) Al patrulea an: Elevii continua practica in domeniu, concentrându-se pe o varietate de animale, de la pește, de însoțire a animalelor la rumegătoare și porcine.

e) a cincea și a șasea an: boli contagioase și interne și tehnici chirurgicale deveni un accent principal pe măsură ce elevii investighează diverse boli la animale si de a invata despre obstetrica si ginecologie de animale. Clinici de facultate si de ferme care au cooperat sunt, de asemenea, o parte importantă a acestui an de studii \ 's.

Cerințe

Pentru a putea fi luate în considerare pentru admiterea la programul de gradul 5.5 ani la Facultatea de Medicină Veterinară, un solicitant trebuie să fi finalizat cu succes următoarele: un certificat de liceu (în limba engleză sau tradusă în polonă), o notă de trecere la biologie și chimie examen de admitere, depunerea formularului de înscriere online și toate taxele plătite de termenul limită.

Start: 01 octombrie

recrutare

  • admitere anticipate: de la 1 ianuarie până la sfârșitul lunii mai a fiecărui an, pentru anul universitar 2017/2018 este 01.01.2016 - 30.05.2016
  • admitere tardive: de la 1 iunie până la sfârșitul lunii august a fiecărui an, pentru anul universitar 2016/2017 este 01.06.2017 - 31.08.2017

Termenul de inscriere: După un solicitant a fost admis la Universitatea, taxa de înregistrare trebuie să fie plătite imediat, și nu mai târziu de 31 august a fiecărui an. Taxa de înregistrare asigură un student eligibil un loc în program. Deoarece un număr limitat de deschideri sunt disponibile pentru fiecare an universitar, se acordă prioritate studenților care prezintă lor de plată mai devreme.

Calificare pe baza examenelor de intrare (chimie și biologie, test grilă în limba engleză), organizate de FVM și IMS. Vă rugăm să contactați: ludmila_kot@sggw.pl~~V dacă aveți mai multe întrebări. Candidații cu diplomă de licență sau diplomă de Master of Science în Biologie, Zootehnie sau echivalent pot fi acceptate fără examene de intrare.

Numărul de la locul disponibile: 45-50.

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru:

http://wmw.sggw.pl/en/category/study-offering/

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Warsaw University of Life Sciences (SGGW) is the oldest agricultural academic school in Poland, its history dates back to 1816. At present, the university consists of 13 faculties; there are 27,000 st ... Citeste mai mult

Warsaw University of Life Sciences (SGGW) is the oldest agricultural academic school in Poland, its history dates back to 1816. At present, the university consists of 13 faculties; there are 27,000 students enrolled. They can choose from 34 disciplines and 61 specialties. Citește mai puţin