Maestru în toxicologie generală

Generalități

Programul de descriere

Despre

Toxicologia este o știință aplicată care are contribuții din mai multe discipline științifice, de exemplu biologie moleculară, chimie, anatomie, fiziologie și epidemiologie. Programul în toxicologie generală îi oferă studenților cunoștințele științifice fundamentale și aptitudinile profesionale pentru a realiza o evaluare a riscurilor chimice umane. Există o mare cerere pentru toxicologi, deoarece atât de multe produse chimice și produse din industria biotehnologică așteaptă evaluări de risc. Programul oferă, de asemenea, un fundal solid pentru orice student care doresc să urmeze studii de doctorat în toxicologie și științele conexe.

studiu

Există o lipsă clară de toxicologi capabili să facă evaluări ale riscurilor chimice la oameni, iar programul nostru vizează să răspundă parțial acestei nevoi. Programul a fost planificat pentru a permite absolvenților săi să devină evaluatori de risc chimici umani competenți. Programul clarifică directivele UE care stau la baza evaluării toxicologice a riscurilor, precum și recunoașterea încercărilor recente de armonizare globală a clasificării tuturor substanțelor chimice (produse chimice noi, medicamente, produse cosmetice).

Predarea în programul nostru se bazează pe cele mai recente cunoștințe științifice în toxicologia umană și consensul științific despre ce fel de cunoștințe este necesar pentru evaluarea riscurilor umane în domeniile drogurilor și chimiei. În plus, în planul de învățământ sunt luate în considerare legislația și reglementările finlandeze la nivel național și la nivelul UE privind evaluarea riscurilor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Citeste mai mult

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Citește mai puţin