Maestru în toxicologie generală

Generalități

Programul de descriere

Toxicologia este o știință aplicată care are contribuții din multe discipline științifice, de exemplu, biologie moleculară, chimie, anatomie, fiziologie și epidemiologie. Programul de toxicologie generală oferă studenților săi cunoștințe științifice de bază și abilități profesionale pentru a efectua o evaluare a riscului chimic uman. Există o mare cerere de toxicologi, deoarece atât de multe produse chimice și produse din industria biotehnologiei așteaptă evaluări ale riscurilor. Programul oferă, de asemenea, un fundal solid pentru orice student care dorește să urmeze doctoratul. studii în toxicologie și științe conexe.

studiu

Există o lipsă clară de toxicologi capabili să facă evaluări ale riscurilor chimice la oameni, iar programul nostru vizează să răspundă parțial acestei nevoi. Programul a fost planificat pentru a permite absolvenților săi să devină evaluatori de risc chimici umani competenți. Programul clarifică directivele UE care stau la baza evaluării toxicologice a riscurilor, precum și recunoașterea încercărilor recente de armonizare globală a clasificării tuturor substanțelor chimice (produse chimice noi, medicamente, produse cosmetice).

Predarea în programul nostru se bazează pe cele mai recente cunoștințe științifice în toxicologia umană și consensul științific despre ce fel de cunoștințe este necesar pentru evaluarea riscurilor umane în domeniile drogurilor și chimiei. În plus, în planul de învățământ sunt luate în considerare legislația și reglementările finlandeze la nivel național și la nivelul UE privind evaluarea riscurilor.

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sust ... Citeste mai mult

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sustainable future. Our research is ranked among the best in the world in several fields. Citește mai puţin