Maestru în fizica medicală

Generalități

Programul de descriere

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de programul de masterat în fizică medicală de la University of Eastern Finland . Campusurile noastre sunt situate în inima Finlandei de Est și găzduim aproximativ 15.500 de studenți. Programul MedPhys este organizat în orașul Kuopio. Acest program de masterat în fizică medicală este un program multidisciplinar de masterat de doi ani, care combină cercetarea și predarea la nivel înalt.

Următoarea noastră perioadă de înscriere este de la 1 decembrie 2020 la 20 ianuarie 2021, iar studiile încep la începutul lunii septembrie 2021. Taxa de școlarizare a programului este de 8.000 € euro pe an universitar. Cetățenii din UE, țările SEE și Elveția sunt scutiți de taxa de școlarizare. În anul 2021, oferim scutiri generoase de școlarizare, care reprezintă 70% din taxa anuală de școlarizare.

Informațiile detaliate despre program, taxele de școlarizare, burse și criteriile de selecție se găsesc pe site-ul nostru www.uef.fi/medphys. Limba de predare a programului este engleza, iar programul de masterat durează doi ani.

University of Eastern Finland este o universitate cu minți și personalități grozave. Încă din prima zi, dorim să îi facem pe studenții noștri să se simtă bineveniți ca noi membri ai comunității științifice. Împreună, construim o universitate de mâine.

Doriți să obțineți mai multe informații despre programul și studiile noastre la University of Eastern Finland ? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sust ... Citeste mai mult

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sustainable future. Our research is ranked among the best in the world in several fields. Citește mai puţin