Maestru în fizica medicală

Generalități

Programul de descriere

Vă mulțumim pentru interesul față de programul de masterat în fizica medicală de la University of Eastern Finland . Campusurile noastre sunt situate în inima Finlandei de Est și suntem o casă pentru aproximativ 15.500 de studenți. Programul MedPhys este organizat în orașul Kuopio. Acest program de masterat în fizica medicală este un program de masterat multidisciplinar de doi ani, care combină cercetarea și predarea la nivel înalt.

Perioada noastră de aplicare viitoare este de a 2 - a luna decembrie 2019-22 ianuarie 2020 și studiile încep de la începutul lunii septembrie 2020. Taxa de școlarizare a programului este de 12 000 € de euro pe an universitar. Cetățenii din UE, țările SEE și Elveția sunt scutiți de taxa de școlarizare. În anul 2020, oferim scutiri generoase de școlarizare, care reprezintă 80% din taxa anuală de școlarizare.

Informațiile detaliate despre program, taxele de școlarizare, bursele și criteriile de selecție se găsesc pe site-ul nostru www.uef.fi/medphys. Limba de predare a programului este limba engleză, iar programul de masterat durează doi ani.

University of Eastern Finland este o universitate de minți mari și personalități. Începând cu prima zi, dorim ca studenții noștri să se simtă bineveniți ca membri noi ai comunității științifice. Împreună, construim o universitate de mâine.

Doriți să obțineți mai multe informații despre programul și studiile noastre la University of Eastern Finland ? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Citeste mai mult

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Citește mai puţin