Maestru în domeniul farmaceutic

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Ce este Maestrul în Farmacie

Maestrul în domeniul farmaceutic

La EADA , învățați abilități calitative și cantitative care oferă valoare adăugată profilului tău în industrie. Clasele sunt mici și diverse, iar participanții învață de la facultate cu experiență folosind metoda studiului de caz.

Cursurile de bază au loc în primul și al doilea trimestru, cu posibilitatea de a descoperi unde se află interesul dvs. în timpul concentrărilor profesionale oferite în al treilea trimestru: farmaceutice, asistență medicală, biotehnologie, dispozitive medicale și e-sănătate.

Cursurile din Campusul nostru din centrul orașului Barcelona sunt combinate cu module de conducere la campusul nostru de formare rezidențial. În timpul acestor module, dezvoltați abilitățile de gândire critică și capacitățile de leadership care vă fac un avantaj pentru orice organizație din industrie.

Fapte reale

Bucurați-vă de stilul de viață de la Barcelona

Ca singura scoala de afaceri de top-clasat în centrul orașului Barcelona, EADA este în cazul în care doriți să fie. Oferim un mediu de învățare unic, cu agitația unuia dintre cele mai frumoase orașe din Europa așteptând să fie explorată la doar câțiva pași.

10 MINUTE DE LA PLAZA DE CATALUÑA

15 minute cu bicicleta la plaja

Ia mâinile murdare

Metodologia noastră practică înseamnă că nu iei notițe în mod pasiv, în calitate de lectori care doreau să meargă mai departe. Participați activ la angajarea în discuții de clasă, la împărtășirea cunoștințelor și la dezbaterea soluțiilor inovatoare la probleme reale de afaceri durabile - sub îndrumarea facultății noastre de experți.

100% FACULTATEA CU EXPERIENȚĂ

80 STUDII DE CAZ PE ANI

A ieși în evidență

La EADA , stați afară doar dacă sunteți singur. Dimensiunile clasei mici și urmărirea individuală vă ajută să profitați din plin de potențialul dvs. unic. Activitățile comune cu alte programe vă permit să vă integrați în comunitatea mai mare a EADA fără a pierde acea atingere personală.

25-30 PARTICIPANȚI PE CLASĂ

300 PERSOANE MASTER PENTRU REȚEAUA

Dezvoltați liderul în dvs.

Oricine poate fi un sef, dar este nevoie de sânge și de transpirație pentru a deveni un adevărat lider. Programul nostru intens de dezvoltare a conducerii vă duce de la faza de reflecție până la punerea în aplicare, pregătindu-vă să fiți un lider de sine, eficient și eficient al schimbării.

CAMPUL DE FORMARE REZIDENTIAL 14-HECTARE

4 MODULE DE LEADERSHIP

Internaționează profilul tău

Nu există o pregătire mai bună pentru cariera ta viitoare decât petrecerea unui an la EADA , echipele multiculturale și multidisciplinare care analizează modalitățile de a crea modele de afaceri durabile prin inovație. Perspectiva dvs. globală poate începe aici, dar acesta este doar începutul.

85 REPREZENTAȚIILE NAȚIONALE

70% FACULTATEA INTERNATIONALA

Hack cariera ta de vis

Cu un curriculum axat pe industrie și oportunități de rețea și recrutare obișnuite, gradele noastre sunt pregătite în mod unic pentru ceea ce urmează.

350 COMPANII PARTENERI

120.000 de contacte ALUMNI pe tot cuprinsul lumii

Structura programului

Faza 1 - trimestrul I (septembrie - decembrie)

Modul de orientare

 • Precursori: situații financiare, statistici și economie
 • Preccurs: Servicii de carieră
 • Metoda cazului
 • Curs de spaniol începător (opțional)

Collbató Residential Training Campus

 • Fundamentele de auto-conducere
 • Conducerea persoanelor fizice

Centrul orașului Barcelona

 • Gestiunea financiară corporativă
 • Descoperirea drogului
 • Finanţa
 • Afaceri guvernamentale
 • Economia sănătății
 • Sectorul sănătății

Faza 2 - trimestrul II (ianuarie - martie)

Collbató Residential Training Campus

 • Conducerea persoanelor fizice

Centrul orașului Barcelona

 • Industrial
 • Accesul pe piață
 • Marketing
 • Prețuri
 • Afaceri de reglementare
 • Lanț de aprovizionare

Săptămâna Internațională

Săptămâna de negociere

Călătoria internațională de afaceri

Faza 3 - trimestrul III (aprilie - iunie)

Collbató Residential Training Campus

 • Leading Change

Centrul orașului Barcelona

Concentrații profesionale

 • Farmaceutic
 • Consumer Healthcare
 • Biotehnologie
 • Dispozitive medicale
 • eHealth

Participanții iau toate cursurile de concentrare profesională.

Proiect final

Tutoriale pe tot parcursul anului, prezentare între iunie și sept.

Faza 4 - trimestrul 4 (septembrie - decembrie)

Program de schimb (opțional)

Schimb pe termen scurt cu 30 de școli partenere din întreaga lume. Opțiunea dublă de la Aston Business School (UK), EDHEC (Franța), EBS (Germania) și HHL (Germania).

Studenții care solicită participarea la programul de schimb trebuie să completeze procesul de admitere (în unele cazuri, inclusiv GMAT, TOEFL etc.) cu școala participantă.

Runde de admitere (anul universitar 2019-2020)


109345_ScreenShot2019-01-30at3.43.57PM.png

EADA MBA are mai multe runde de admitere și vă recomandăm să aplicați pentru cea mai apropiată rundă posibilă de îndată ce pachetul de aplicații este finalizat. Trebuie să completați formularul de solicitare online, să încărcați toate documentele necesare, să completați testul de admitere și interviul înainte de termenele limită de mai jos pentru a fi luate în considerare pentru o rundă de admitere.

Vă recomandăm să completați pachetul de aplicații pe platforma de admitere online cu 2 săptămâni înainte de termenul limită de înscriere pentru a vă asigura că aveți timp pentru a finaliza interviul și testul de admitere.

Aplicarea timpurie va asigura că candidații au suficient timp pentru a finaliza procesul de obținere a vizei, precum și pentru orice lucrare lingvistică suplimentară necesară. Pentru candidații interesați de burse, vă recomandăm insistent să vă înscrieți pentru prima sau a doua rundă de admitere.

După ultimul termen limită de admitere, EADA va avea o politică de admitere rapidă, iar toate locurile rămase vor fi completate pe baza primului venit, primul servit.

Completați formularul de înscriere afișat pe această pagină pentru a vă putea informa despre detaliile procesului de admitere pentru acest program.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach g ... Citeste mai mult

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach geared to applying knowledge to the real day-to-day company world. Citește mai puţin