Maestru în biomedicină

Generalități

Programul de descriere

Programul de masterat în biomedicină oferă o oportunitate unică de instruire în biosștiințe moleculare combinate cu medicină la Școala de Medicină UEF. Instruirea vă avansează cunoștințele în cele mai recente dezvoltări ale biomedicinei moleculare și a oportunităților sale de traducere, concentrându-se pe prognostice și diagnostice pe bază de genom, precum și pe tratamente personalizate.

Programul de absolvent bazat pe teză este intensiv în cercetare și a fost dezvoltat de profesori și oameni de știință cu experiență la Institutul de Biomedicină, Institutul AI Virtanen pentru Științe Moleculare și Școala de Farmacie. Vă oferă un fundal solid pentru, de exemplu, în industria farmaceutică și biotehnologică și, de asemenea, pentru studii postuniversitare. Proiectul tezei de master se desfășoară în grupuri de cercetare din UEF sau pentru un partener industrial.

Carieră

Experții biomedicinei reprezintă o legătură din ce în ce mai importantă între medicină și științele naturii. În piața muncii de mâine, acești experți vor avea în totalitate noi tipuri de roluri. Există nevoie de experți în domeniul biomedicale în cercetare, companii și în sectorul sănătății. De exemplu, îngrijirea personalizată a pacienților necesită o înțelegere a mecanismelor moleculare ale bolilor, precum și stăpânirea tehnologiilor și a maselor de date care se dezvoltă rapid. Biomedicina este un domeniu internațional în care este mai ușor să găsești locuri de muncă în străinătate decât, de exemplu, în domeniul medicinei, care este mai reglementat la nivel național. Perspectivele carierei internaționale sunt îmbunătățite de faptul că educația biomedicină este oferită în limba engleză

Master în Biomedicină lucrează ca:

  • Cercetători (universități, institute de cercetare și companii farmaceutice, biotehnologice, de dispozitive medicale)
  • Ofițeri de dezvoltare și management al calității
  • Relații în domeniul științei medicale (profesioniști în consultanță medicală care sunt angajați la companiile menționate mai sus)
  • Profesori (universități, politehnici)
  • Funcționari (guvernul de stat / municipal, agențiile UE)
  • Antreprenorii

Taxe de școlarizare și burse

Elevii care nu sunt cetățeni ai unui stat membru UE / SEE * sunt obligați să plătească taxa de școlarizare de 15 000 EUR pe an universitar. Pentru detalii despre derogări, vizitați Studyinfo

University of Eastern Finland oferă burse pentru studenți din afara UE / SEE, adică 80% dintre studenții din afara UE / SEE din programul de biomedicină MSc primesc o bursă sub formă de renunțare parțială la taxa de școlarizare. Deciziile privind bursele se iau pe baza meritelor academice ale solicitanților.

Bursele sunt acordate pentru doi ani universitari, cu stipularea că elevul trebuie să fi finalizat 55 de credite ECTS pe an universitar. Rectorul Academic poate acorda o bursă discreționară pentru cel de-al doilea an universitar celor care au căutat, dar nu au reușit să primească o bursă pentru primul lor an. Numărul necesar de credite de studiu legate de progresul studenților în primul lor an universitar se aplică și burselor discreționare.

Nu există o cerere separată pentru bursă. Toți solicitanții trebuie să completeze formularul de înscriere pentru studenți. Solicitanții care solicită o bursă trebuie să completeze suplimentar "Cererea pentru bursă", care poate fi găsită la sfârșitul formularului de candidatură pentru studenți. Decizia privind bursa este luată în legătură cu admiterea studenților, iar elevul este informat despre rezultatul din scrisoarea de acceptare.

Bursa nu acoperă costurile de trai. Elevii sunt de așteptat să acopere toate cheltuielile de viață (aproximativ 800 € pe lună) și alte costuri legate de studiu din propriile resurse financiare.

Alte taxe obligatorii: apartenența la Uniunea Studențească. Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul Uniunii Studențești.

  • Țări UE: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și Gibraltar.
  • Țările SEE: Islanda, Liechtenstein și Norvegia.
  • Elveția (non-UE / SEE).
Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sust ... Citeste mai mult

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sustainable future. Our research is ranked among the best in the world in several fields. Citește mai puţin