Maestru în biomedicină

Generalități

Programul de descriere

Despre

Programul de Masterat în Biomedicină oferă o oportunitate unică de formare în biosciencele moleculare combinate cu medicina la UEF School of Medicine. Formarea vă avansează cunoștințele în cele mai recente evoluții ale biomedicinei moleculare și ale oportunităților sale de translație, concentrându-se pe prognosticul și diagnosticarea genomului, precum și pe tratamentele personalizate.

Programul de licență bazat pe teze este intensiv de cercetare și a fost dezvoltat de profesori cu experiență și cercetători de la Institutul de Biomedicină, Institutul AI Virtanen pentru Științe Moleculare și Școala de Farmacie. Acesta vă oferă un fundal solid pentru, de exemplu, în industria farmaceutică și biotehnologie și, de asemenea, pentru studii postuniversitare. Proiectul de masterat se desfășoară în grupuri de cercetare în UEF sau pentru un partener industrial.

Carieră

Experții biomedicinei reprezintă o legătură din ce în ce mai importantă între medicină și științele naturii. În piața muncii de mâine, acești experți vor avea în totalitate noi tipuri de roluri. Există nevoie de experți în domeniul biomedicale în cercetare, companii și în sectorul sănătății. De exemplu, îngrijirea personalizată a pacienților necesită o înțelegere a mecanismelor moleculare ale bolilor, precum și stăpânirea tehnologiilor și a maselor de date care se dezvoltă rapid. Biomedicina este un domeniu internațional în care este mai ușor să găsești locuri de muncă în străinătate decât, de exemplu, în domeniul medicinei, care este mai reglementat la nivel național. Perspectivele carierei internaționale sunt îmbunătățite de faptul că educația biomedicină este oferită în limba engleză

MSc absolvent de la Biomedicină sunt de lucru ca

  • cercetători (universități, institute de cercetare și farmaceutice, biotehnologii, companii de dispozitive medicale)
  • dezvoltare și ofițeri de management al calității
  • contacte științifice medicale (profesioniști în domeniul asistenței medicale care sunt angajați în companiile menționate mai sus)
  • profesori (universități, politehnici)
  • funcționari (guvernul de stat / municipal, agențiile UE)
  • antreprenori

Taxe de școlarizare și burse

Elevii care nu sunt cetățeni ai unui stat membru UE / SEE * sunt obligați să plătească taxa de școlarizare de 15 000 EUR pe an universitar. Pentru detalii despre derogări, vizitați Studyinfo

University of Eastern Finland oferă burse pentru studenții din afara UE / SEE, adică 80% din studenții non-UE / SEE din programul de masterat în Biomedicină primesc o bursă sub forma unei scutiri parțiale de școlarizare. Deciziile privind bursele se fac pe baza meritelor academice ale solicitanților.

Bursele sunt acordate pentru doi ani universitari, cu stipularea că elevul trebuie să fi finalizat 55 de credite ECTS pe an universitar. Rectorul Academic poate acorda o bursă discreționară pentru cel de-al doilea an universitar celor care au căutat, dar nu au reușit să primească o bursă pentru primul lor an. Numărul necesar de credite de studiu legate de progresul studenților în primul lor an universitar se aplică și burselor discreționare.

Nu există o cerere separată pentru bursă. Toți solicitanții trebuie să completeze formularul de înscriere pentru studenți. Solicitanții care solicită o bursă trebuie să completeze suplimentar "Cererea pentru bursă", care poate fi găsită la sfârșitul formularului de candidatură pentru studenți. Decizia privind bursa este luată în legătură cu admiterea studenților, iar elevul este informat despre rezultatul din scrisoarea de acceptare.

Bursa nu acoperă costurile de trai. Elevii sunt de așteptat să acopere toate cheltuielile de viață (aproximativ 800 € pe lună) și alte costuri legate de studiu din propriile resurse financiare.

Alte taxe obligatorii: Apartenența la Uniunea Studenților. Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul Uniunii Studenților.

* Țările UE: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, , România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și Gibraltar.

Țările SEE: Islanda, Liechtenstein și Norvegia.
Elveția (non-UE / SEE).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Citeste mai mult

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Citește mai puţin