Citește Descrierea Oficială

Master of Arts în vorbire Limba Patologie este un program de studii avansate, care este conceput pentru a pregăti studenții pentru poziții profesionale ca patologi Speech-Language din spitale, instituționale și de școală. Ei vor fi în măsură să identifice, să evalueze și îmbunătăți abilitățile de comunicare ale persoanelor cu o varietate de tulburari de comunicare într-o varietate de setări. Aceste tulburări includ articulare, limba, voce, fluenta, cunoașterea și înghițire. Programul este acreditat de către Consiliul pentru Acreditare Academică din Audiologie și vorbire-Limba Patologie al American Speech-Language-Audiere Association (Asha) și îndeplinește cerințele academice și Practică consiliului de licențiere New Jersey in vorbire-Language Patologie / Audiolog ca și Speech-Language certificare Specialist emis de Departamentul New Jersey Educației.
 

Elevii care dețin diplome în alte discipline decât Speech Patologie pot aplica la programul și, dacă a recunoscut, vor fi necesare pentru a finaliza cu succes cursuri de licență prevăzut înainte a deveni înmatriculați pe deplin în Master programului: Introducere în comunicare Tulburari; Fonetică; Anatomia si Fiziologia urechii și mecanismul vorbirii; Dezvoltarea limbajului; Tulburari de vorbire Productie & Voices; Audiologie; Discurs Science., Și Neuroscience.

Pentru a afla mai multe despre Master of Arts în programul de vorbire Limba Patologie, vizitați http://grad.kean.edu/masters-programs/slp.

Vezi 3 mai multe cursuri de la Kean University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
- http://grad.kean.edu/tuition-and-fees