Citește Descrierea Oficială

Master of Arts în gerontologie este unul dintre cele mai noi programe de studii Youngstown State University. Cu un accent interdisciplinar solid pe epidemiologie socială și îmbătrânirea, programul diferă de alte câteva de acest gen în stat, și se alătură doar o mână de alții în întreaga țară.

Populația din întreaga țară se schimbă într-un mod care va afecta foarte mult profesionistilor in domeniul sanatatii - este în curs de îmbătrânire. Ohio are în prezent a șasea cea mai mare populatie de adulti in varsta in SUA conformitate cu recensământul 2010. Îmbătrânirea populației, asociată cu o creștere a speranței de viață și scăderea natalității în, va continua să crească atât proporția și numărul de adulti in varsta, creând o nevoie puternică pentru profesioniștii sporite în domeniu. Din coordonatori de voluntari din centrele Hospice si spitale pentru angajații acasă de îngrijire a sănătății și manageri de caz pentru agențiile legate de imbatranire, cariere concentrat-gerontologie va fi în cerere mare în viitorul apropiat.

Un program de master în gerontologie ar putea fi în curând esențială pentru persoane fizice interesate în participarea la îmbătrânirea populației țării; Nou program YSU de absolvent în gerontologie vine ca un răspuns la noi oportunități în domeniu.

Descriere a proiectului

MA în programul de gerontologie la YSU oferă studenților cu studii avansate în problemele cu care se confruntă persoanele in varsta cu scopul de a pregătindu-i pentru avansarea în domeniul gerontologiei. Sub amestec unic de psihologie, științe politice, asistență socială, precum și cursuri ecologie umană, programul de facultate si absolventilor va studia starea de sanatate a adultilor in varsta, inclusiv factori de risc de boli care afecteaza sanatatea si boala a acestei populații. De asemenea, ei vor studia interacțiunea dintre factorii sociali, cum ar fi sex, rasă, și SES, precum și de sănătate și boală a comunității.

Cu curriculum-sanatate concentrat, acest program este util pentru profesioniștii care lucrează în prezent în zonele aging- și legate de sănătate, precum și studenți în următoarele domenii de studiu: gerontologie, sociologie, asistență medicală, administrație la domiciliu, profesiile din domeniul sanatatii, publica sănătate, ecologie umană, biologie, și asistență socială.

În gerontologie Programul de focalizare de master pe două tipuri de oportunități de carieră: piese de carieră în domeniul cercetării (cercetător sau intrarea în programe de doctorat în gerontologie) și servicii / piese de carieră clinice legate de (administrare de viață asistată, politici publice, organizații non-profit, etc .). Ea servește atât ca o piatră de temelie a atinge un grad terminal de în domeniu și ca o scară de cariera pentru profesioniști pentru a îmbunătăți performanța de locuri de muncă, a spori cunoașterea lor de imbatranire, și să caute de promovare. Prin intermediul programului, elevii au, de asemenea, mai multe oportunități de a câștiga experiență din lumea reală - de la stagii la alocațiilor postuniversitare - și seara, la distanță-învățare, precum și cursuri de hibride facilita flexibilitatea în jurul programe de lucru ale elevilor.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019