MScR de neuroștiință integrativă

Generalități

Programul de descriere

Profilul cercetării

MSc de cercetare în Neuroscience Integrative este un program de un an, cu normă întreagă de cercetare care acoperă toate nivelurile de neuroscience moderne, ceea ce face un program ideal pentru a vă pregăti pentru un doctorat.

Printre acestea se numără neurologia moleculară, celulară, regenerativă, cognitivă, clinică și computațională. De asemenea, vă permitem să vă alegeți specialitatea de la început, permițându-vă să vă formați învățarea în jurul intereselor și obiectivelor carierei.

Structura programului

Începi cu o componentă predată în primele 12 săptămâni și participi la „săptămâni tematice” care se desfășoară în paralel cu cursurile elective.

Cursurile elective se desfășoară în primele 12 săptămâni, în două jumătate de săptămână pe săptămână. Acestea vă vor oferi o perspectivă mai profundă asupra conceptelor și metodologiei unui anumit domeniu de interes.

Pentru cercetarea dvs., puteți alege proiecte disponibile sau contactați cercetătorii principali din mai mult de 120 de grupuri din comunitatea de neurologie din Edinburgh pentru a vă dezvolta propriul proiect, care poate varia de la psihologie la nanoștiință.

Puteți decide să faceți două proiecte consecutive pentru a obține o imagine de ansamblu puternică a domeniilor de cercetare sau a face un proiect mai lung pentru a obține o experiență de laborator mai aprofundată într-un singur domeniu.

Exemple de proiecte finalizate sunt:

 • Axon inițial Segment plasticitate într-un model de șoarece de sindrom Fragile X (Peter Kind)
 • Funcțiile cognitive și motorii în bolile neurodegenerative (Thomas Bak)
 • Interacțiunile amiloid-beta și tau în determinarea declinului cognitiv într-un nou model de boală Alzheimer (Tara Spiers-Jones)
 • Rolul ciliei primare în dezvoltarea celulelor stem în timpul dezvoltării cortexului cerebral (Thomas Theil)

Anul 1

Cursuri obligatorii

Trebuie să luați aceste cursuri

 • Cercetări de neuroimagistică pentru neuroștiințieri absolvenți NEME11040 10 credite
 • Revizuirea Neuroștiinței NEBM11011 10 credite
 • Prezentări eficiente LISC11051 0 credite
 • Redactarea Științei LISC11053 0 credite
 • Planificarea proiectului și etica în cercetarea științifică LISC11052 0 credite
 • Prezentarea datelor de cercetare în neuroștiință NEBM11005 20 credite
 • Propunere de cercetare (Neuroștiință) NEBM11007 20 credite
 • Instruire în cercetare (neuroștiință) NEBM11016 20 credite
 • Disertație de masterat (neuroștiință) Trebuie să fie trecută la 50% și luată pe parcursul blocului 5 (sem. 2) și dincolo de NEBM11002 80 credite

Opțiuni de curs

Selectați exact 20 de credite din următoarele cursuri

Disponibilitatea cursurilor elective va fi supusă numerelor de studenți. Deși se va face orice încercare de a aloca studenții la alegerile preferate ale cursurilor lor, unde cererea este mare, nu putem garanta acest lucru. Studenții ar trebui să verifice detaliile cursului pentru informații despre orare și locație, deoarece cursurile sunt predate pe mai multe site-uri din întreaga Universitate.

Cursurile selectate trebuie să fie susținute în semestrul 1

 • Circuite Neurale NEBM11012 20 credite
 • Neurodegenerare și regenerare NEBM11013 20 credite
 • Tulburări neurodezvoltate NEBM11014 20 credite
 • Neurobiologie de dezvoltare NEBM11015 20 credite
 • CMVM Scientific Academic Writing TPGR11004 0 credite

Oportunități de carieră

Acest program este conceput pentru a vă ajuta cu cariera dvs. de cercetare. Peste 90% dintre studenții de la MSC prin cercetare în domeniul neurologiei integrative au destinații viitoare pozitive, inclusiv doctorat, cercetare sau cariere clinice.

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă cu diplomă de diplomă în Marea Britanie de 2: 1, sau echivalentul său internațional, în științe biologice (inclusiv în neuroștiințe) sau în medicină, dentară sau veterinară.

Limba engleză

Trebuie să demonstrați un nivel de competență în limba engleză la un nivel care vă va permite să aveți succes în studiile dvs., indiferent de naționalitate sau țara de reședință.

Acceptăm următoarele calificări în limba engleză la notele specificate:

 • IELTS Academic: total 6,5 (cel puțin 6,0 pentru fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: 92 total (cel puțin 20 în fiecare modul)
 • PTE Academic: total 61 (cel puțin 56 din fiecare secțiune „Abilități comunicative”; secțiunile „Abilități de activare” nu sunt luate în considerare)
 • CAE și CPE: total 176 (cel puțin 169 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE II cu distincții în toate cele patru componente

Calificarea dvs. în limba engleză trebuie să nu depășească trei ani și jumătate de la data începerii programului pe care îl aplicați pentru a studia, cu excepția cazului în care utilizați IELTS, TOEFL, PTE Academic sau Trinity ISE, caz în care nu trebuie să fie mai mult de doi ani.

Gradele predate și evaluate în engleză

De asemenea, acceptăm o diplomă universitară sau postuniversitară care a fost predată și evaluată în engleză într-o țară majoritară de limbă engleză, așa cum este definită de Vize din Marea Britanie și Imigrație:

De asemenea, acceptăm o diplomă care a fost predată și evaluată în engleză de la o universitate din lista noastră de universități autorizate din țările care nu vorbesc majoritatea engleză.

Dacă nu sunteți cetățean al unei țări majoritare de limbă engleză, atunci gradul dvs. trebuie să aibă cel mult trei ani și jumătate la începutul programului de studiu.

Schema de aprobare a tehnologiilor academice

Dacă nu sunteți cetățean UE, SEE sau elvețian, este posibil să aveți nevoie de un certificat de aprobare a programului de aprobare a tehnologiei academice pentru a studia acest program.

Taxe și costuri

Taxa de școlarizare: biologie cardiovasculară (MSc de cercetare)

Sesiunea academică Acasă / UE Overseas / International Învățare online la distanță Costuri suplimentare ale programului
2019/0 £ 8300 £ 26,600 £ 3000

Taxă anuală de școlarizare

Elevii cu programe de studii cu normă întreagă și cu fracțiune de normă mai mult de un an ar trebui să fie conștienți de faptul că taxele anuale de școlarizare sunt supuse revizuirii și sunt de obicei majorate cu aproximativ 5% pe an. Această creștere anuală ar trebui luată în considerare atunci când aplicați pentru un program.

Burse și finanțare

Împrumuturi postuniversitare guvernamentale din Regatul Unit

Dacă locuiți în Marea Britanie, este posibil să puteți solicita un împrumut postuniversitar de la unul dintre guvernele Regatului Unit. Tipul și cantitatea de sprijin financiar pentru care sunteți eligibil vor depinde de programul dvs., de durata studiilor și de starea dvs. de rezidență. (Programele studiate pe o bază intermitentă part-time nu sunt eligibile.)

Cum să aplicați

Trebuie să trimiteți două referințe la cererea dvs.

La completarea formularului de cerere online nu trebuie să completați o propunere de cercetare. Veți selecta primul dvs. proiect de cercetare la începutul programului. (Vă rugăm să ignorați orice e-mail generat automat care vă solicită aceste informații în timpul procesului de solicitare.)

Veți fi intervievat formal (personal, prin videoconferință sau Skype).

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Citește mai puţin