HEALTHCARESTUDIES.RO

Vezi toate cele 294 Masterate în Științe Cu jumătate de normă 2019

Un Masterat în Științe este un program avansat de studiu care poate fi terminat în aproximativ doi ani. Multe școli oferă programe de MSc online sau part time, astfel ca studenții ocupați să își poată continua educația în modul cel mai convenabil pentru ei.

Contactează Direct Școlile pentru Masterate în Științe în Sănătate Cu jumătate de normă 2019

rezultate găsite Filter

Sănătate publică și promovarea sănătății MSc

Brunel University London
Online La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Programul online de Sănătate Publică și Promovarea Sănătății este conceput pentru a pregăti absolvenții cu cunoștințe multidisciplinare pentru a negocia cu succes provocările și complexitatea unei cariere în industria sănătății.

Online MSc în științele sănătății populației

University of Glasgow Online
Online Part time 2.5 - 6 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Glasgow

Științele privind sănătatea populației reprezintă o arie în curs de dezvoltare a cercetării în domeniul sănătății, care se concentrează asupra determinanților multiple ale rezultatelor în materie de sănătate și asupra impactului acestora asupra populației. Universitatea din Glasgow este clasată în top 100 de universități din lume (QS World University Rankings 2019), oferă singurul program online de acest gen din Marea Britanie, care este dedicat măsurării, cuantificării și descrierii stării de sănătate și a inegalităților în materie de sănătate a populațiilor prin cercetare de nivel înalt și analiză statistică.

Medicina Moleculara Master

The Cyprus School of Molecular Medicine
Campus La zi Part time 12 - 24 luni Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Programul promovează excelența și educă elevii cu privire la aspectele semnificative in Medicina Moleculara. Planurile de învățământ provocator include cursuri obligatorii predate care acoperă principalele aspecte ale Medicina Moleculara si o serie de cursuri opționale care să permită studenților să-și lărgească cunoștințele lor cu privire la alte domenii de Medicina Moleculara. MSC-ul de cercetare sau de Biblioteca Proiecte pe diverse aspecte ale Medicina Moleculara sunt efectuate in departamentele de stat-of-the-art și clinici din Institutul Cipru de Neurologie si Genetica (țare).

M.Sc. Parodontologie

International Medical College
Campus Online & Campus Combinate La zi Part time Contactează şcoala Germania Münster + 1 mai mult

International Medical College IMC® efectuează cursuri postuniversitare de masterat internațional folosind un concept de învățare mixtă; conținutul teoretic (cursul de bază și cursul de specializare) sunt transmise prin intermediul platformei noastre de e-learning e-med prin intermediul internetului, împreună cu cursuri practice, cursuri avansate, prelegeri și seminarii în cadrul propriului nostru sistem de conferințe virtuale.

Master of Science în Managementul Sănătății

RCSI Institute of Leadership
Online & Campus Combinate Part time 2 ani August 2019 Irlanda Dublin Emiratele Arabe Unite Dubai Bahrain Busaiteen + 4 mai mult

Master în Managementul sănătății este proiectat pentru a facilita profesioniștilor din domeniul sănătății, managerii și administratorii să dezvolte cunoștințele, expertiza și abilitățile necesare, care pot fi aplicate la diferite setări în cadrul sistemelor de asistență medicală.

Sănătate publică Master

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Cyprus Online + 25 mai mult

MSc Sanatate Publica creeaza profesionisti care pot conduce si implementa schimbari in domeniul sanatatii publice pe scena mondiala. Acest curs Masters sprijină dezvoltarea practicanților în domeniul sănătății publice, permițându-le acestora să negocieze, să planifice, să pună în aplicare și să evalueze inițiativele de politică și practică.

Master of Science în Exercițiul Aplicat Aplicat - Fitness și Promovarea Sănătății

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Online La zi Part time 8 săptămâni August 2019 Statele Unite ale Americii River Forest + 1 mai mult

Concentrația de fitness și de promovare a sănătății a fost concepută pentru a răspunde nevoilor persoanelor care lucrează în prezent sau care doresc să intre într-o carieră în domeniul sănătății și al industriei de fitness. Această componentă pregătește indivizii pentru acreditarea certificatului personal de certificare (CPT), ceea ce poate duce la un loc de muncă într-un domeniu în plină expansiune. Potrivit datelor recente ale Biroului de Statistică a Muncii (BLS), se așteaptă ca oportunitățile de angajare să crească cu 24% până în 2020 și se așteaptă ca acest domeniu să adauge mai mult de 60.000 de locuri de muncă în acel moment.

Master of Science în Nursing

Saint Xavier University Online
Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Chicago

MSN online de la Universitatea Saint Xavier vă susține transformarea într-un lider de asistență medicală de încredere cu un program de înaltă calitate și recunoscut, accesibil, accesibil și imediat aplicabil.

MSc în Medicină Sportivă, Exercițiu

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science
Online La zi Part time 1 - 5 ani Septembrie 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest Master este conceput pentru a oferi medicilor și practicienilor o înțelegere mai profundă a medicinii sportive, a leziunilor sportive și a exercițiilor medicale.

MSc în Demență

University of Hull Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Hull

Contestă în mod critic percepțiile comune ale demenței ca diagnostic exclusiv al pierderii și disperării. Concentrați-vă asupra drepturilor omului, a demnității și a asistenței. Aflați ce înseamnă să trăiți bine cu demența. Proiectat pentru a vă oferi o înțelegere critică a demenței, acest curs vă va oferi o perspectivă profundă asupra experienței celor care trăiesc cu demență și a familiilor lor. Veți dezvolta o nouă gândire critică, oferindu-vă instrumente practice și gândire pentru a conduce schimbări pozitive.

MSc Medicină regenerativă

University of Suffolk
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Ipswich + 1 mai mult

Medicina regenerativă cuprinde multe domenii ale științei vieții și ale medicinei. Acesta a câștigat un interes enorm din partea sectorului comercial și din sistemele de asistență medicală din întreaga lume, contribuind la dezvoltarea alternativelor potențiale pentru abordările de îngrijire pe termen lung, cu costuri ridicate. Medicina regenerativă MSC va oferi studenților o abordare multidisciplinară pentru a obține o cunoaștere și o pregătire critică în baza biologică și chimică a regenerării țesuturilor, a biologiei celulelor stem și a biotehnologiei și a provocărilor asociate domeniului. Elevii vor explora câteva aspecte fundamentale ale dreptului proprietății intelectuale, afacerilor de reglementare, aspecte etice, toate fiind componente cheie ale sectorului medical global de regenerare. Unitatea Lab pentru Biotehnologie a fost selectată ca una dintre cele mai bune cinci din lume pentru Premiul RegMedNet pentru Cultivarea Excelenței 2018!

Maestru de sănătate publică și sănătate comportamentală

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campus La zi Part time 2 - 3 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii San Francisco + 1 mai mult

Gradul dublu MPH-MSBH a fost conceput pentru a pregăti practicienii care se angajează să elimine disparitățile în materie de sănătate, să lucreze cu populațiile vulnerabile și să creeze medii sociale și fizice care să promoveze sănătate bună pentru toți. Acest program este ideal pentru studenții care doresc o bază largă de cunoștințe aprofundate în domeniul sănătății publice, cu accent pe abilitățile de sănătate comportamentale. Cursurile sunt orientate spre practică și abilitățile aplicate sunt subliniate. Studenții cu diplomă dublă absolvesc cunoștințele necesare pentru a proiecta, implementa și conduce dovezi bazate pe asistență medicală și programe comunitare.

MSc în sănătate publică

Anglia Ruskin University
Campus La zi Part time 12 - 24 luni Septembrie 2019 Regatul Unit Cambridge Chelmsford + 2 mai mult

Obțineți cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru o carieră de sănătate publică la nivel mondial. De la cercetarea epidemiologică până la dependență și boală, elaborarea politicilor de punere în funcțiune a serviciilor, acest curs acoperă conceptele-cheie.

MSN cu o concentrare în Leadership Executive Nurse

Nova Southeastern University Online
Online Part time Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Fort Lauderdale

Gradul non-clinic MSN sprijină asistenții BSN, precum și alți profesioniști din domeniul sănătății care fac o schimbare de carieră. Dacă nu aveți BSN, dar aveți o diplomă într-un domeniu conex, trebuie doar să completați un curs de punte pentru a intra în program. Executive Leadership Nurse: Această specializare vă extinde setul de instrumente astfel încât să puteți schimba operațiunile de asistență medicală în beneficiul organizației, rămânând în același timp concentrate asupra pacientului.

Master of Science în Managementul Sănătății

Uninettuno University - Atheneum Liberal Studies
Online La zi Part time 18 - 24 luni Înscriere Deschisă Italia Rome + 1 mai mult

Master of Science în Managementul Sănătății, cu cele două specializări: Master of Science în Managementul Sănătății Internaționale și Master of Science în Managementul Sănătății Publice a fost proiectat de Universitatea Internațională de Telematică UNINETTUNO, în scopul de a furniza cunoștințele și expertiza necesare managerilor de rang înalt și liderii sectorului sănătății.