HEALTHCARESTUDIES.RO

Caută Programe de MSc în Medicină alternativă Cu jumătate de normă în Statele Unite ale California în Statele Unite ale Americii 2019

Un Masterat în Științe este un studiu postuniversitar urmate de studenții care deja dețin o diplomă de licență într-un domeniu asemănător. Un MSc durează în jur de doi ani de studiu cu normă întreagă.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații și Compară Master în Științe în Medicină alternativă Cu jumătate de normă în Statele Unite ale California în Statele Unite ale Americii 2019

2 Rezultate din Medicină alternativă, California Filter

Maeștri de știință în medicina orientală și acupunctura

Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture
Campus La zi Part time 3 - 6 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Los Angeles + 1 mai mult

Examinarea pentru admiterea în programul de Master of Science în Medicina Orientală și Acupunctura necesită ca toți candidații să fi absolvit în mod satisfăcător un minim de doi ani universitari (credite de 60 semestre sau 90 de credite trimestriale) de educație la nivel de bacalaureat care asigură pregătirea adecvată pentru absolvent muncă. Competență lingvistică engleză: Scor total de cel puțin 61 pe testul de limbă engleză, test bazat pe Internet (TOEFL IBT), care include un scor minim de examen de vorbire de 26 și scor minim de examen de ascultare de 22, sau un scor total de bandă de nivel 6 privind examenul internațional de testare a limbii engleze (IELTS).

Maestru al științei în acupunctura și medicina orientală (msaom)

South Baylo University
Campus La zi Part time 4 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Los Angeles + 1 mai mult

Universitatea Baylo de Sud (SBU) ofera cursuri in acupunctura si Medicina orientale (AOM), ceea ce duce la un grad în Master of Science în Acupunctura si Medicina orientale (MSAOM). Programul de gradul MSAOM pregătește studenții pentru viața profesională ca furnizor de asistență medicală primară și licențiat în AOM. SBU încurajează studenții și facultate pentru a excela academic într-un mediu de susținere și cultivarea.