HEALTHCARESTUDIES.RO

Masterate în Științe în Medicină alternativă Cu jumătate de normă de Top 2019

Un Masterat în Științe este un program avansat de studiu care poate fi terminat în aproximativ doi ani. Multe școli oferă programe de MSc online sau part time, astfel ca studenții ocupați să își poată continua educația în modul cel mai convenabil pentru ei.

Contactează Universități pentru Masterate în Științe în Medicină alternativă Cu jumătate de normă 2019

6 Rezultate din Medicină alternativă Filter

Maeștri de știință în medicina orientală și acupunctura

Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture
Campus La zi Part time 3 - 6 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Los Angeles + 1 mai mult

Examinarea pentru admiterea în programul de Master of Science în Medicina Orientală și Acupunctura necesită ca toți candidații să fi absolvit în mod satisfăcător un minim de doi ani universitari (credite de 60 semestre sau 90 de credite trimestriale) de educație la nivel de bacalaureat care asigură pregătirea adecvată pentru absolvent muncă. Competență lingvistică engleză: Scor total de cel puțin 61 pe testul de limbă engleză, test bazat pe Internet (TOEFL IBT), care include un scor minim de examen de vorbire de 26 și scor minim de examen de ascultare de 22, sau un scor total de bandă de nivel 6 privind examenul internațional de testare a limbii engleze (IELTS).

Maestru al științei în medicina orientală

National University of Health Sciences
Campus Part time 9 semestre Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Lombard Saint Petersburg + 1 mai mult

Universitatea Națională de Master of Science în medicina orientală (MSOM), programul oferă educație cuprinzătoare și de formare în medicina de Est, cu o fundație solidă în știința occidentală, permițându-vă să devină un medic de îngrijire a sănătății superioare. După absolvire, veți fi pregătit să co-gestionați cazurile cu DC, MD, ND și DO și să profitați de oportunitățile de carieră noi în locurile medicale integrative.

Maestru al științei în acupunctură

National University of Health Sciences
Campus Part time 7 semestre Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Lombard Saint Petersburg + 1 mai mult

Universitatea Națională de Master of Science în acupunctura (MSAc) program oferă educație cuprinzătoare și de formare în medicina de Est, cu o fundație solidă în știința occidentală, permițându-vă să devină un medic de îngrijire a sănătății superioare. După absolvire, veți fi pregătit să co-gestionați cazurile cu DC, MD, ND și DO și să profitați de oportunitățile de carieră noi în locurile medicale integrative.

Maestru al științei în osteopatie

The International Academy Of Osteopathy
Campus Part time 5 semestre Septembrie 2019 Belgia Ghent Austria Innsbruck Germania Neuss Berlin + 5 mai mult

Cursul își propune să ofere absolvenților săi o specializare în toate domeniile de osteopatie și să garanteze că calificarea ocupațională este dezvoltată în continuare la un nivel superior de învățământ. În plus, cursul urmărește să permită cercetarea științifică a tehnicilor de tratament osteopatic.

Maestru al științei în acupunctura și medicina orientală (msaom)

South Baylo University
Campus La zi Part time 4 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Los Angeles + 1 mai mult

Universitatea Baylo de Sud (SBU) ofera cursuri in acupunctura si Medicina orientale (AOM), ceea ce duce la un grad în Master of Science în Acupunctura si Medicina orientale (MSAOM). Programul de gradul MSAOM pregătește studenții pentru viața profesională ca furnizor de asistență medicală primară și licențiat în AOM. SBU încurajează studenții și facultate pentru a excela academic într-un mediu de susținere și cultivarea.

Master of Science în Nutriție și Wellness

Benedictine University Online
Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Lisle

Master of Science (MS) în Nutriție și Wellness program este un studiu aprofundat al științei nutriționale, cu accent pe promovarea sănătății și wellness. MS oferă un studiu multidimensional al sănătății, inclusiv dieteticieni înregistrați (RD), care prezintă subiecte precum Metabolismul; Examinarea științifică a alimentelor funcționale și a fitochimicelor în diferite condiții de boală; Aplicarea intervențiilor în domeniul clinic, de sănătate și de sănătate publică.