Filter
MSc
Germania Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Masterate în Științe în Medicină alternativă Cu jumătate de normă în Germania 2019

Un Masterat în Științe este un studiu postuniversitar urmate de studenții care deja dețin o diplomă de licență într-un domeniu asemănător. Un MSc durează în jur de doi ani de studiu cu normă întreagă.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Contactează Școli pentru Master în Științe în Medicină alternativă Cu jumătate de normă în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Medicină alternativă, Germania

The International Academy Of Osteopathy

Cursul își propune să ofere absolvenților săi o specializare în toate domeniile de osteopatie și să garanteze că calificarea ocupațională este dezvoltată în continuare la ... [+]

Până în prezent, peste 130 de studenți au obținut deja acest Master of Science care este recunoscut și acreditat în nu mai puțin de 47 de țări europene! Din ce în ce mai mult, calificările academice reprezintă cheia succesului profesional! Cu o formare modulară (cu jumătate de normă) la Academia Internațională de Osteopatie (IAO), cariera ta va avea o evoluție pozitivă pozitivă, deoarece IAO oferă posibilitatea de a obține un Master of Science de la Osteopathy recunoscut și acreditat în cooperare cu Renumita Universitatea de Stiinte Aplicate Tirol (fh gesundheit) din Innsbruck.

Cursul își propune să ofere absolvenților săi o specializare în toate domeniile de osteopatie și să garanteze că calificarea ocupațională este dezvoltată în continuare la un nivel superior de învățământ. În plus, cursul urmărește să permită cercetarea științifică a tehnicilor de tratament osteopatic. Această diplomă are un temei legal în acreditare și este conformă cu Procesul de la Bologna. În Europa, nu există o școală de osteopatie (în afară de Marea Britanie) care să ofere studenților lor o diplomă de master științific. Titlul MSc.Ost. Poate fi utilizat în toate țările europene și este recunoscut în întreaga lume. Acesta oferă posibilitatea de a obține un doctorat după aceea. Practicanții generaliști, fizioterapeuții, terapeuții ocupaționali pot completa programul de masterat, în timpul sau după formarea lor modulară.... [-]

Germania Neuss Berlin
Septembrie 2019
Engleză
Part time
5 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză