Filter
MSc
Belgia Flanders Ghent Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Vizualizează Programe de MSc în Medicină alternativă Cu jumătate de normă in Ghent în Belgia 2019

O diplomă de Masterat în Științe este oferită studenților care au terminat cursuri riguroase și o instruire la colegiu sau universitate. Obținerea unei diplome de MSc îi poate ajuta pe studenți să își îmbunătățească șansele de angajare și demonstrează un nivel de experiență pe placul angajatorilor.

Belgia este cunoscut ca inima a Europei și un hub pentru crearea de rețele internaționale. Ca studenți internaționali în Belgia să fii înconjurat de o comunitate multiculturală.

Gent este foarte faimos în multe lucruri. Educatie-înțelept, instituții de învățământ superior de top cum ar fi Universitatea Gent se bazează aici. Orașul vibrant a fost încurcate de diferite campusuri și centre.

Solicită Informații și Compară Masterat în Științe în Medicină alternativă Cu jumătate de normă in Ghent în Belgia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Medicină alternativă, Ghent

Studii
Locație
Belgia
Flanders
Ghent
Tip de studiu
Ritm
The International Academy Of Osteopathy

Cursul își propune să ofere absolvenților săi o specializare în toate domeniile de osteopatie și să garanteze că calificarea ocupațională este dezvoltată în continuare la ... [+]

Până în prezent, peste 130 de studenți au obținut deja acest Master of Science care este recunoscut și acreditat în nu mai puțin de 47 de țări europene! Din ce în ce mai mult, calificările academice reprezintă cheia succesului profesional! Cu o formare modulară (cu jumătate de normă) la Academia Internațională de Osteopatie (IAO), cariera ta va avea o evoluție pozitivă pozitivă, deoarece IAO oferă posibilitatea de a obține un Master of Science de la Osteopathy recunoscut și acreditat în cooperare cu Renumita Universitatea de Stiinte Aplicate Tirol (fh gesundheit) din Innsbruck.

Cursul își propune să ofere absolvenților săi o specializare în toate domeniile de osteopatie și să garanteze că calificarea ocupațională este dezvoltată în continuare la un nivel superior de învățământ. În plus, cursul urmărește să permită cercetarea științifică a tehnicilor de tratament osteopatic. Această diplomă are un temei legal în acreditare și este conformă cu Procesul de la Bologna. În Europa, nu există o școală de osteopatie (în afară de Marea Britanie) care să ofere studenților lor o diplomă de master științific. Titlul MSc.Ost. Poate fi utilizat în toate țările europene și este recunoscut în întreaga lume. Acesta oferă posibilitatea de a obține un doctorat după aceea. Practicanții generaliști, fizioterapeuții, terapeuții ocupaționali pot completa programul de masterat, în timpul sau după formarea lor modulară.... [-]

Belgia Ghent
Septembrie 2019
Engleză
Part time
5 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză