HEALTHCARESTUDIES.RO

Compară Programe de MSc în Medicină alternativă Cu jumătate de normă in Innsbruck în Austria 2019

Un Masterat în Științe este un program avansat de studiu care poate fi terminat în aproximativ doi ani. Multe școli oferă programe de MSc online sau part time, astfel ca studenții ocupați să își poată continua educația în modul cel mai convenabil pentru ei.

Republica Austria se mândrește cu o vastă cultură politică, educaționale și artistice. Geografia Austria permite, de asemenea, pentru toate tipurile de experiențe sezon.

Innsbruck este acasa, la unele dintre cele mai vechi instalații de învățare în Austria. Mai multe universități sunt găzduite de acest oraș, cu Universitatea fiind cel mai cunoscut dintre Innsbruck și MCI Management Centre Innsbruck.

Solicită Informații și Compară Masterat în Științe în Medicină alternativă Cu jumătate de normă in Innsbruck în Austria 2019

1 Rezultate din Medicină alternativă, Innsbruck Filter

Maestru al științei în osteopatie

The International Academy Of Osteopathy
Campus Part time 5 semestre Septembrie 2019 Belgia Ghent Austria Innsbruck Germania Neuss Berlin + 5 mai mult

Cursul își propune să ofere absolvenților săi o specializare în toate domeniile de osteopatie și să garanteze că calificarea ocupațională este dezvoltată în continuare la un nivel superior de învățământ. În plus, cursul urmărește să permită cercetarea științifică a tehnicilor de tratament osteopatic.