4 MSc Programe în Genetică 2024

MSc Programe în Genetică 2024Filter
    • Siena, Italia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Master's Degree in Genetic Counsellors is the first-degree program in Italy that trains the professional figure of the genetic counselor through the acquisition of the principles and practices of clinical, medical, and laboratory genetics. Genetic counselors are non-medical health figures who work closely with medical geneticists in both public and private medical genetics services.

    • Boston, Statele Unite ale Americii

    La zi

    În campus

    Engleză

    Obțineți acces la site-urile clinice de top din Boston și din întreaga Noua Anglie la programul MS în consiliere genetică de la MGH Institute. Învață în echipe interprofesionale de studenți la o școală absolventă axată exclusiv pe profesiile din sănătate.

    • Hillside, Statele Unite ale Americii

    Engleză

    Consilierii genetici lucrează la intersecția dintre știință și practica clinică, avansând noi tratamente și oferind îngrijire plină de compasiune pacientului. Ei dobândesc și utilizează un set divers de abilități, conectând diferite discipline. Profesia oferă, de asemenea, oportunități de a participa la cercetări, a avansa știința medicală și de a iniția noi proceduri de diagnostic.

    • Houston, Statele Unite ale Americii

    Engleză

    Programul de consiliere genetică al Universității din Texas (UTGCP) oferă un program unic și provocator în consilierea genetică, care este administrat prin intermediul Universității din Texas MD Anderson Cancer Center UTHealth Școala absolventă de științe biomedicale în asociere cu Divizia de genetică medicală din Departamentul de Pediatrie la Școala de Medicină McGovern.